Sevgilime nasıl davranmalıyım sorusu, ilk defa ilişki yaşayan, yeni sevgili bulmuş erkeklerin kafasını karıştıran sorulardan biridir. tecrübesiz olduğu için sevgilisine nasıl davranması gerektiği konusunda kafası karışabilir. İpleri sevgilinin eline vermek istemeyebilir ya da sevgilinin bazı davranışları konusunda kafa karışabilir.
sevgilinize nasıl davranmanız gerektiğinin detaylarına geçelim o halde;
Sevgilinizin sizin prensesinizdir ve ona prensesler gibi davranmanız gerekmektedir. Kadına prenses gibi davranmak romantik bir keriz olmak demek değildir.
Kerizlikle , romantiklik arasında ince bir çizgi vardır ve kaliteli adam bu çizgi de kalmayı iyi bilir.
Sevgili ile bir ilişki yaşıyorsunuz, her ilişkinin rengi başkadır zaten bunu daha önce yazmıştım ama buna rağmen burada benim vereceğim ya da başka mecralarda uzman psikolog ya da psikiyatrların vereceği kurallar genel kurallardır. Her ilişkinin kendi iç seyrine göre kendi kuralları, kendi işleyişi olur.
Bu yüzdendir benim, bire bir diyalog ve teknik öğretmek yerine olayın genelini kavrayıp kişisel olarak gelişmenizi istemem. Genel kuralları hatırlatarak devam etmek istiyorum.
Kadın sizin prensesinizdir. Ona prensesler gibi davranırsınız, el sütünde tutarsınız, şiirler yazabilirsiniz, şarkı bile besteleyebilirsiniz onun için. Aşk mektupları yazabilir, şampanyalar patlatabilir. Doğum gününde iş yerine ya da sınıfına 300 balon yollayabilirsiniz.
Bunlar eziklik değildir.
Bunlar kızın götünü kaldırmak ta değildir.
Bunlar kadını mutlu etmektir ve adam gibi adam sevdiği kadını mutlu etmek ister ve bunun için üstüne düşenleri yerine getirir.
Bir kadın size ne zaman aşık olur biliyor musunuz dostlar?
“Bir kadın hiç kimsede görmediği şeyleri sizde bulduğunda ve bunları bir daha başka birinde bulamayacağında inandığında aşık olur”
İşte bunun için hayallerinizin sınırını zorlayacak kadar başka bir erkeği yaşatacaksınız kadına.
Cinsellikle ilgili bilgiler vermemizin özünde de bu var. Ortalık fuhuş yuvası olsun istemiyoruz ama bir bildiğimiz var.
-1990 ların sonlarında bizim çocuklarımız olunca ne olacak diye konuşuyorduk, ben kızım olursa 16 yaşına geldiğinde, prezervatiften diğer korunma yöntemlerine kadar hepsini öğreteceğimi söylemiştim. O zaman çevremdekiler gözlerini pörtleterek “ senin kızın orospu olur” dediler bana. Gülümsedim, sempatiktiler çünkü, derin bir nefes alıp bende onlara cevabımı verdim: “ evet haklısınız belki benim kızım orospu olacak ammaaaa şunu biliyorum ki, hamile kalmayacak ve aids olmayacak. Oysa sizin namuslu kızlarınız bir gün hamile olarak karşınıza çıktığında ya da hastalık kaptığında beni hatırlayacaksınız. Bizim çocuklarımızın o yaşlara gelmesi 2030 ları bulacak farkında mısınız ? o zaman siz isteniz de istemeseniz de onlar zaten sikişiyor olacaklar” demiştim.
Şimdi buradan hareketle, ben aman evladım desem de siz rahat durmayacaksınız bari işin düzgününü nasıl yapacağınızı öğretelim. 🙂
Bir kere daha üstüne basarak şunu tekrarlamak istiyorum sevgili arkadaşlar. Eğer“ Bekaret sizin için önemliyse” ki olabilir benim için önemli diyebilirsiniz. “ evlenene kadar siz de bakir kalın”.
Yok efendim o kızı ben mi bozdum. Ben kimseyi bozmam ama başkasının bozduğu kızı da her türlü götürürüm falan feşmekan ayaklarına girmeyin yediremezsiniz bana.
Siz bir sürü kadınla yatıp karşılığında bekaret isteme hakkına sahip olmazsınız. Tutarsızlıktır, ayıptır. Haa ben demiyorum kiözgür seks olsun ama biraz da insaf be canlarım insaf. Sen 20 kadınla yatmışsan kadının da 3-5 adamla yatmış olmasını çok görme yani.
Bunları neden anlatıyorum. Kadın senin prensesin ilişkinin başlarında bakire misin gerilimi ile karşı karşıya bırakma kızı, bakire değilse de ona göre davran. Zoruna gidecekse bırak arkadaş kızı, hem kızı bırakmayacaksın hem de arada dellenip vay sen kime verdin, neden verdin, nasıl verirsin diye hesap sorma biçiminde girişmeyeceksin kızcağıza.
Bi derdi olduğunda ilgilenin, paylaşın kadınla, her şeyinizi paylaşın, cebinizdeki parayı da paylaşın. Aşkım diyin balım diyin böceğim diyin, dünya tatlısı de, bambaşka de, hayatımın ışığı de, mutluluk pınarımsın de, her türlü güzel sözü söyle sevgiline.
Hediyeler al, çiçekler al, toplum içinde özellikle kendi arkadaşlarının yanında öv onu. Götü kalkar diye korkma.
Adam gibi adam olmak, alfa olmak karının götünü kaldırmamak değildir. Kadının götü kalkacaksa sen bir şey yapmasan da kalkar zaten. Adam olmak kalkan götü indirebilmektir aslında. İşin sırrı buradadır.
Hata mı yaptın. Yaparsın aq insansın, robot değilsin ya, senin de duyguların var, sen de kıskanırsın, öfke kontrollü bir adam olabilirsin ama %100 değil ya. 98 olayda kontrol edersin, 2 olayda edemezsin özür dile o zaman prensesinden.
Demin de dediğim gibi, “mesele kızın götünü kaldırmamak değil, mesele kalkan götü indirebilmekte” yeğen 🙂
Köpek teorisinde belirttiğim gibi, kadının bir köpeğimiz gibi düşüneceğiz. Çok sevdiğimiz köpeğimiz. Gezdireceğiz, oynayacağız, seveceğiz, aferin diyeceğiz. Ammaaaa halıya sıçtığında da gereken cezayı keseceğiz.
Kadına prenses gibi davranmaktan korkmayın. Gece yatakta ne yaşamış olursanız olun. Edepsiz konuşmalar mı yaşadınız. Hoyrat mı davrandınız olabilir. Yatakta olan yatakta kalır. Kadın yatakta sizin orospunuz olduysa bile , sabah uyandığınız da ( seks bittiğinde de ) tekrar prensesinizdir.
Kadın kendini prenses gibi hissetmelidir. Sen kral olmayı başarabildiğin sürece kadının prenses olmasında hiçbir sıkıntı yoktur.
Kendin kral olamıyorsun kumarcı oluyorsan, onu da kumarcı karısı Binnaz yapmaya kalkma
Sen kral ol, o da senin prensesin olsun !
Kadına verebileceğin tüm güzellikleri ver ve onu mutlu et !
Anlayıp takdir edebiliyorsa seni, yanında prensesin olur.
Anlamıyor kıçı kalkıyorsa eğer, cennetten kovulmuş iblis gibi arar durur aşkı anlamsız heriflerin kollarında.
Kadını sevemezsen , kadın ustası olmazsın.
Prenseslerini mutlu eden krallar olmanız dileğiyle…
JoKeR – 01.03.2011