Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 29 adet sonuctan sayfa başı 21 ile 29 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Senior Member minnör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:Kişisel genellemeler

Ooo sen nereye getirdin konuyu, elleri değil kalbi kırılsın ona diyecek lafım yok da
    benim takıldığım nokta kendini kandırma kısmıydı ...
    karşılıklı mesajlar alındı sanırım .
    sözüm bitmiştir!

Umarım,
    kendinde insan izi bulursun!

Blaga Dimitrova

Member Baiyun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

HBA guzel konuya deginmissin.. biraz dagilmis ama sorum su;

Bu uzun suredir sevismeyen(fiziksel ve psikolojik) kadinlar daha kolay veriyorlar dogru..

ancak bu hatunlar daha cabuk baglaniyorlar ve ayrilmasi zor oluyor..

bu konuda ne diyosun??
    Asik olmanin ve aski yasamanin cok cesidi vardir.

Senior Member cody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    ankara
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Minnör yazdı
    Hele şükür anlayan biri çıktı !!!

O bahsettiğin gerçekler o kadar karışık ki ...

Zihnin arkaları bildiğin arap saçı...

anlaşılmayan taraf şu, çoğu erkek kadın onunla yatmayınca kadını kandırmadığını buradaki tabirle oyunu iyi oynayamadığını düşünüyor. ya da hatunun kaltaklık yaptığını, yapanlar var amenna ama karıştırmayın !

Bazı kadınlar için bu öyle çocuk oyuncağı değil, ya kadın doğum uzmanına açamıyoruz yeri geliyor...
    O adamla yattığının bir de ertesi günü var, babanın yüzü kardeşlerinin yüzü gelir önüne, sallamamaya çalışırsın !
    ama o vicdan azabı yer bitirir.
    hep bir pişmanlık döngüsü kurdurtur insana...

Şimdi sizin bu kıçınızla güldüğünüz önyargılar, salak kezban işi dediğiniz şeyler,toplumu sallamama, yok ver gitsin anasını satayım devlet hazinesi mi dediğiniz olay var ya öyle sizin sandığınız gibi değil işte !
    Her kadın kaldıramaz bunları, mesele erkeği istememesi, cinselliği sevmemesi falan değil. Ya da tabirle yanıyor olmaması...

Bize yüklenen misyonlar, hakaretler yakıştırmalar size yüklenseydi görürdüm ben o ben bunu şöyle becerdim,şöyle fuck close yaptım diye nara atmalarınızı.

Düz duvara tırmanır da yine bir halt yiyemezdiniz !

O yüzden kafanıza göre genelleme yapmayın,
    elde yaşanacak adam gibi bir şeyler yoksa içinde sevgi olan,içinde kısıtlamalar olmadan, güzellikle yaşanacak bir şeyler yoksa gerçekten de istenmeyebilir,yalnız kalınabilir.

Sırf saçmaladım ben dememek için yalnız olmanın getirdiği buhrana katlanılabilir !
    Gerçekler derken kastettiğim biraz farklı. Bana göre seksin görünenden öte etkileri de var: partnerler arasında ciddi bi \"enerji\" alışverişi,ve dahası. Dolayısıyla partnerin dikkatlice seçilmesi önemli bi konu aslında. Ne demiş atalar: körle yatan şaşı kalkar. Bu laf bence buna işaret ediyor. Konu detayları konuyu dağıtır, cinsellik le ilgili konularda biraz görüş belirtmiştim önceden, kaynak orda belirttiklerim ve bikaç farklı kaynak neyse

Dolayısıyla benim anlayışıma göre seks sadece fiziksel bi zevk HAKKATEN değil, yani işi şiirleştirmek için söylemiyorum. Bu manada partner seçimi hassasiyet isteyen bi konu. Zaten herkesin kendinden daha iyi olanları beğenmesi, ve genelde elde edemiyor olduğu gerçeği, bu açıdan bakıldığında anlamlı görünüyor.

Vicdan işi sıkıntılı bi konu, kadınlar malesef genelde böyle arada kalıyor: modern hayatın beklentileri, gelenekselliğin kuralları, vs. Sonuçta yalana ve ikiyüzlülüğe itiliyorlar, değişmesi gereken bi durum.

Son olarak yalnızlığın buhranı falan demişsin, bence böyle bi şart yok hayatta. Bi başına olmak değerlendirebilen için hakkaten değerlidir, kendini geliştirmek istiyosan. Onu da yaşayabilmek lazım.
    bla bla..

Üye Emin Arnes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgilisiz yapamayan kızlar ve yalnızlığa alışmış kızlar

Bu erkeksiz yapamayan hatun tipini boş yakalamak zordur ama yakalayınca kolaydır iş bitirmesi

Çünkü bunlar o olaya aşıktırlar o olayın içinde kim olursa ona aşık olurlar

Seçici olduklarını söyleyemem ama kriterleri mutlaka vardır

...............

Yalnızlığa alışmış kızlar

Çok uzun süredir yalnız ise kolay olacağını sanmayın

Sırf bu yüzden daha zor olabilir

Zaten uzun süredir yalnız ise nedenini sorgulamak lazım

Ya maldır,ya arızadır,ya boştur vardır yani(büyük genelleme yapmim da aradığını bulamamış olanlarda var tabi)

Bunu neden yazıyorum ne faydası var

İletişimde olduğunuz kızın ne kadar zamandır sevgilisi olmadığını bilmek o kız hakkında fikir sahibi olmanı sağlar

Dipnot
    Uzun süredir yalnızsa ve bakire değilse daha kolay verir çok hızlı verir
    İletişimde olduğunuz kızın ne kadar zamandır sevgilisi olmadığını bilmek o kız hakkında fikir sahibi olmanı sağlar...doğru ama bir tarafdanda kızın eski sevgilileri hakkında konuşmadan bunu nasıl bilicez..? çok güzel yazı teşekkürler HBA

Üye İ.N.S.A.N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emin Arnes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İletişimde olduğunuz kızın ne kadar zamandır sevgilisi olmadığını bilmek o kız hakkında fikir sahibi olmanı sağlar...doğru ama bir tarafdanda kızın eski sevgilileri hakkında konuşmadan bunu nasıl bilicez..? çok güzel yazı teşekkürler HBA
    Ne alaka dostum ? Bosna hersek savaşının hangi tarihte bittiğini öğrenmen için savaş hakkında konuşmana gerek yok

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İ.N.S.A.N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne alaka dostum ? Bosna hersek savaşının hangi tarihte bittiğini öğrenmen için savaş hakkında konuşmana gerek yok

, ,
    avlanmayı seven adam ..

Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    demek istediğim kıza en son ne zamanmı sevgilin oldu sorucaz biz sorduk o cevapladı diyelim..başka bir zaman sevgilisinden bahsetdiği zaman esgi sevgilini dinlemek istemiyorum dediğin zamana çelişgi olucaq ..sÉ™n kıza bana savaşın bitme tarihi lazım savaşın kendisi deyil dediğin zaman yaşanacak çelişgiden bahsediyorum

Üye İ.N.S.A.N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emin Arnes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    demek istediğim kıza en son ne zamanmı sevgilin oldu sorucaz biz sorduk o cevapladı diyelim..başka bir zaman sevgilisinden bahsetdiği zaman esgi sevgilini dinlemek istemiyorum dediğin zamana çelişgi olucaq ..sÉ™n kıza bana savaşın bitme tarihi lazım savaşın kendisi deyil dediğin zaman yaşanacak çelişgiden bahsediyorum
    Çelişki yok. Ne zamandır boştasın onu merak ettim der sırıtırsın. Bilakis buradan imalı sataşmalar ve gülmeceler çıkar

Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çelişki yok. Ne zamandır boştasın onu merak ettim der sırıtırsın. Bilakis buradan imalı sataşmalar ve gülmeceler çıkar
    tamamdır dostum teşekkür ederimí*½í¸Š