Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 3 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 3 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Sonik16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Set açarken muhabbete nasıl giriş yapmalıyız ?

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, aranıza yeni katıldım. Bugüne dek 3-4 defa set açma girişiminde bulundum. Her seferinde kendimi çok özgüvenli hissettim. Ve iyiki gidip konuştum dedim.

Ancak bazen şöyle bir sıkıntı oluyor . Kızın dikkatini çekecek şekilde , yüksek ve canlı bir ses tonuyla seslenerek onu durduruyorum. Fakat burda kıza bazen iltifat etmek bana yapmacık geliyor ? Sizce kızı durdurduktan sonra ne demeliyiz nasıl giriş yapmalıyız ? Fiziksel görünüşüne basit bir iltifat mı yoksa herhangi farklı bir yerden konuya giriş mi yapmalıyım ?

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    d&r 'a girdiginde direkt kitap ismi mi sorarsın yoksa içeride biraz gezer takılır mısın ?
    avlanmayı seven adam ..

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sonik16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, aranıza yeni katıldım. Bugüne dek 3-4 defa set açma girişiminde bulundum. Her seferinde kendimi çok özgüvenli hissettim. Ve iyiki gidip konuştum dedim.

Ancak bazen şöyle bir sıkıntı oluyor . Kızın dikkatini çekecek şekilde , yüksek ve canlı bir ses tonuyla seslenerek onu durduruyorum. Fakat burda kıza bazen iltifat etmek bana yapmacık geliyor ? Sizce kızı durdurduktan sonra ne demeliyiz nasıl giriş yapmalıyız ? Fiziksel görünüşüne basit bir iltifat mı yoksa herhangi farklı bir yerden konuya giriş mi yapmalıyım ?
    Yolda yürüyen kızı durduruyorsan, "bügün gördüğüm en sevimli kız sensin. Gelip bir merhaba demek istedim. Malum istanbul o kadar büyük ki bir gördüğün insanla bir daha karşılaşmıyorsun. Hani vardı ya bir söz insan söylediklerinden değil söyleyemediklerinden pişman olur diye.... (bekle). Merhaba " en işe yarayacak direk giriş budur. Kız seni beğenirse veya kötü bir dönemden geçmiyorsa veya çok sevdiği bir erkek arkadaşı yoksa konuşmaya devam edersiniz. Bu cümleden sonra kızın her gördüğün kıza merhaba mı diyorsun sorusu gelebilir? İşte bu çok iyidir. Seni test ediyor. Çünkü hoslandı. Cevap ise, e onun cevabını da vermeyelim. Bin küsür yazı yazmışız.

Bir başka açılış verim. Tinder kullanıyor musun? Evet dedi. Ben kullanmıyorum ama kullansaydım sana like atardım.(Sabit hedeflerde eğlenceli mekanlarda güzeldir.)

Ama bence dolaylı açılış yap. Madem setlerde sakin kalabiliyorsun.

Örnek: Erkeksi yüz hatların var. Bence sende erkek beyni vardır. Hiç duydun mu bilmiyorum da kadınların yüzde 20 sine yakınında erkek beyni, erkeklerin yüzde 20 sine yakınında kadın beyni varmış. Duydun mu daha önce.blbabla. Gerçekten bir film vardı bir sihir gibi olay oluyordu ve erkekle kadının ruhları değişiyordu. Yarın sabah uyansan ve erkek olmuş olsan. İlk yapacağın şey ne olurdu
    ( Kalabalık kız grupları içinde uygun açılıştır. Tabi yukarda yazdığım gibi mekanik söylemeyeceksin bunu kitap okur gibi. Kendi usulunce günlük konuşma diline çevir )

Verdiğim örneklerin hepsinde ortak nokta şu. Bir kıza açılış yaptığınız zaman aslında kıza ve kızın içsel konuşmalarına olmak üzere iki kişiye açılış yapıyor. Ve kim olursan ol kızlar otomatik cevap olarak HAYIR diyor. hatta kıza saat kaç desen durdurup HAYIR diyecek neredeyse. Otomatik cevap bu

O nedenle önden yapılmış 1-2 dakikalık konuşma hem kızın iç sesinin susmasını sağlayacak. Hem seni bir yabancı ,bir canavar değilde normal insan olarak görecek. Hemde eğer konuşmak istemezse bilirsiniz ki gerçekten konuşmak istemiyor. Otomatik tepki değil.

Bence yenilerin şuna odaklanması lazım. Bir yabancı ile ayak üstü 5 - 10 dakika nasıl sohbet ederim. Nasıl edersiniz? Söylediğim şeyi yaparsanız edersiniz