User Tag List
Toplam 3 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 3 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
06/07/2018, 06:01 #1
- Nereden
- İzmir
- Tebrik
- Konular
- 2
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Merhaba Cemiyet Merhaba ''PUA''lar
Mehabalar sevgili cemiyet dostlarım, abilerim, kardeşlerim.
Ben Steph, 20 yaşındayım, öğrenciyim ve İzmir'de yaşıyorum. Burayı bulmam şans eseri oldu aslında.İnternet üzerinden psikoloji, kızlar vs arama yaparken karşıma çıktı birkaç makale okuduktan sonra dedim ki ''sanırım ben buraya aitim''. İşte cemiyet hayatına atılmam böyle başladı.
Biraz çekingen bir yapım var set açamıyorum daha doğrusu açamıyordum, kızlarla konuşmam hep bir yerden sonra tıkanıyor konu bulamıyordum fakat fiziksel anlamda güzel bir görüntüm var elim yüzüm düzgün yani bu durum bazı kızların ilk adımı atmasını bile sağlıyor. Yaklaşık 15-16 aydır spora gidiyorum vücudumun klasik ''Brad Pitt Fight Club'' vücudundan bir tık daha estetik olduğunu söyleyebilirim. O açıdan sıkıntı çekmiyorum hatta ''online oyunda'' gerçektekinden çok daha iyiyim . '' https://puacemiyeti.com/erkegin-ceki...4-temel-unsur/ ''şu makaledeki ilk üç unsur tamamdı hayatımda ama dördüncü unsuruda hep bir eksiklik vardı ve bu kaybetmeme sebep oluyordu. Bakalım umarım bunu aşıp hep beraber daha iyiye doğru ilerleriz.
Ek olarak şunu belirtmek istiyorum rutinleri uyguladığımdan beri cemiyeti keşfetmeden önce konuştuğum kızların bana karşı olan ilgisi baya bir artmış durumda bunuda kendimce doğru yolda ilerlediğmin bir göstergesi olarak görüyorum ve sizlere tekrardan saygılarımı, teşekkürlerimi sunuyorum
-
06/07/2018, 09:15 #2
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 46
- Mentioned
- 31 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Hoşgeldin brad