Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 10 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye stiffler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sayın pek değerli cemiyet mensupları “O” salak benim

Öncelikle söylemem gerekir ki aranıza katılma şansını bulduğum için mutluyum. YouTube üzerinde tesadüfen Joker abimizin bir videosunu izledim ve ardına hemen linkten siteye erişip kurcaladım. Yalan olmasın ya forumda ya da YouTube da Joker bir konu içinde “Daniel Goleman - Duygusal Zeka” kitabından bahsetti ki o an beni kazandı. Bu benim çevremdeki algılayabileceğini düşündüğüm herkese tavsiye ettiğim bir kitap. Okuması herkese kolay gelmeyebilir ancak, özümsenerek okunursa düşünsel anlamda bir seviye atlatıyor. Joker abimizinin tavsiyesini de hatırlatmış oldum böylelikle

Sanırım burada biraz kendimi tasvir etmem gerekiyor. Başlayayım öyleyse:
    23 yaşında üniversite öğrencisiyim. İyi bir şirkette stajyerim -ki elime geçen tüm parayı buradan kazanıyorum-. Gitarda hiç fena sayılmam, uzun zamandır yazmasam da yazı dilim de kendimce tatmin edicidir. Kendimi övmek gibi olmasın oldukça yakışıklı bulur arkadaşlar beni. Vücut falan da var tabi. Spor yapıyorum bir ara salsaya falan da gittim( düzgün bir yere giderseniz ortam nezih ve kız potansiyeli yüksek her yaştan insan var -liseliler hariç-kesinlikle tavsiye... ) zaman zaman gayet sosyal oldum üniversite içerisinde. Ama kendi mi öyle bir belaya sürüklemiştim ki ne yaşama sevincim kaldı ne varlık amacım, şu an antidepresan kullanımına kadar getirdi. Şimdi iyi sayılırım. Size Jokerin zaman zaman videolarda ya da makalelerde bahsettiği salak çocuğun hikayesini anlatıyorum. Daha iyi bir örnek bulabilir misiniz bilmem. Dileyenler buyursunlar efendim:

Ergenlikten beri bir kıza aşıktım açıldıktan sonra yüz bulamadım ama ne işse artık bırakamadım peşini tutuldum kaldım. Üniversitede de peşinden gittim(sapıkmıyım neyim:d). Asla sevgili olamadım ama hep olacak gibiydi(iç ses: demek olacak gibiydi he vay güzel kardeşim benim) giderdi gelirdi afedersiniz gitmek istediğinde ağzıma sıçar bir kaç ay kaybolurdu sonra ya ben mesajlarda ağlaya ağlaya geri döndürürdüm ya kendi gelirdi, hep aynı döngü... Son seferde artık tamam dedim oluyor bu iş mutluluktan aklım beş karış havada. Arkadaşlar arkadaşça da olsa bir kez sarılamadım ondan en çok istediğim şey buydu. Yanındaydım sürekli ama o ne isterse o oluyordu kendi de derdi bunu zaten. Ben standart bir Türk ailesi çocuğuydum, Atatürk’ü severdim, namaz kılmazdım belki ama Cuma’lara giderdim, değerlerim vardı. Bir gün geçmişindeki kişilerle zamanında samimi! olduğunu öğrendim. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü, eline bile dokunmama izin vermezken bunu öğrenmek...O zamanki zihniyetime göre normal değildi, hiç bir şey belli etmedim, olsundu yanımdaydı benim de değişmemin zamanıydı. Öyle olmadı. Çok geçmeden yine yola koyuldu bu sefer ben de ters gittim bir de böyle deneyeyim belki bu lazımdır diye. Vay paşam sen misin onu diyen 😂 Bunun üzerine bana odunu verdi veriştirdi kaybetme korkusundan tek kelime edemedim, gururum kırılıyordu ama o an düşünmedim sadece karşımda her kelimede benden giderek uzaklaşıyor oluşunu izledim. İnsanın kendi ölümünü seyretmesi gibi bir şeydi bu... O günden sonra giderek kötüleştim sevmiyordum artık ama içimde tarifsiz bir acı vardı ve bir süre sonra yerini anlamsızlığa bıraktı adımı soranlara düşünüp cevap verir oldum, evden dışarı çıkınca ayaklarım geri geri gidiyordu gücüm kalmamıştı. 1 sene böyle dalgalanmalar yaşadım. Sonra başkasıyla evlendiğini öğrendim önceden duysam daha beter yıkılırdım, hiç umrumda olmadı bu. Mesele artık o değildi bundan emin olmuş oldum. Bu süreçte artık kızlara yazmaya başladım(kendimi yıllarca uzak tutmuştum diyebilirim) Önceden okulda goygoy için arkadaşlık olsun diye kızların masasına oturup rahatça tanışıp ilgilerini çekebiliyorken artık iki muhabbetten sonra kimse beni siklemiyordu. Yakışıklıydım, konuştuklarımın içi doluydu, para vs gerekli koşulları sağlıyordum. Ama bu süreçte hep siktir edildim gençliğimin bu döneminde bu imkanlarla bunları yaşamak beni artık iyice rahatsız eder olmuştu, gurur kırıcıydı da. Sporu bırakmıştım şimdi gene topladım vücudu(arkadaşlar ne olur imkanlarınız dahilinde spor yapın amelelik değil o kaldırılan ağırlıklar testesteron ve serotonin(mutluluk) gibi hormonları etkiliyor mental olarak iyi hissetmenizde büyük etken) enerjim de yüksek bir şeyler yoluna giriyor gibi. İki gündür deli gibi saatlerce makale okuyorum. Büyük bir kısmı bitmiştir. Bugün metrodan çıkarken bir set açtım. Konuşmam diksiyonum çok beğenilir lakin dilim sürçtü sesim biraz inceldi falan da batırmadım diyebilirim. Kıyafetinden falan konuştuk iki dk dedim bana yeter şimdilik devamını getirme riskine giremedim :d
    Akşam da arkadaşlarla oturduk yeni bir kız var grupta grubu yöneten bendim espri üstüne espri inanılmaz bir baskınlık mükemmel bir enerji... en az 5 yıldır böyle değildim arkadaşlar halimi anlayın. Yine güldük eğlendik ama hep bir sönüktüm eskisi gibi değildim... ancak bugün... Kıza yürümedim ama kız tav oldu net. Aklım yan masadaki sarışındaydı kesiştik, böyle bir hatunla(8.5) kesiştiğimi hatırlamıyorum çok iyi hissettirdi. 3 kızlardı set açacaktım ama arkadaşlara ayıp olur diye yapamadım çok içimde kaldı... yine de bu kadarını yaşayabilmek umut verici, mutluyum. Umarım zamanla bir pua olabilirim

Gel gelelim bunları niye anlatıyorum. Bunu anlatmayı sevmiyorum aslına bakarsanız başka yerde de anlatmam daha, yorucu. Dramatize etmemek adına elimden geldiğince kısa tuttum bu kadar kısaltabildim. Emin olun uzun zaman önce anlatmayı, dert yanmayı bıraktım mevzu yok artık benim için lakin, beni buralara kadar getiren olay da budur. Sağlam bir örnek olduğu için grubun amacına belki biraz hizmet edebilirim dedim. Birileri yalnız olmadığını anlasın, birileri böyle adamlar da varmış biz yine iyiyiz desin Ben bakış açımla cemiyet zihniyetinin hakkını vererek kendimi yansıtabildiğimi düşünüyorum, takdiri sizin.

Ve Joker’e büyük saygı duyduğumu belirtmek isterim. Bir sürü iyi çocuk var etrafta bu tip konulardan muzdarip. Öyle ki bu yaşananlar insanın kaderine yön verecek güçte. Zamanında dert çekip kurtulan adamlar genelde aynı derdi dinlemek istemezler bıkarlar. Joker ise bir şekilde kendi imkanlarıyla burada insanların hayatlarına dokunuyor. Bu kimisi için bir mucizedir. Bu sebepten başta Joker olmak üzere cemiyet zihniyetiyle az ya da çok önemli değil, faaliyet gösteren güzel insanlara insanlıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Eminim ki bu anlayış daha pek çok genç tarafından örnek alınacaktır.
    Sabah 5’te kalkacağım uykulu yazıyorum yanlış/saçma bir şey yazdıysam affola.

Son olarak da dikkate alırsınız almazsınız bilemem yine de aklıma gelen bir kaç kitabı paylaşayım, çorbada tuzumuz olsun

Yuval noah harrari - Sapiens
    Daniel Goleman - Duygusal Zeka
    Marshall Rosenberg - Şiddetsiz İletişim
    Napoleon Hill - Düşün ve Zengin Ol

Bunlar faydasına inandığım kitaplardan bazıları... Kadınlarla alakalı özellikle bir şey söylemezler ama, kadınlar hakkında çok şey katarlar daha önemlisi hayatınıza değer katarlar ki ikisi paralel gelişir.

Zaman ayırdığınız için teşekkürler.

Sevgiler

Üye denisov1881 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bochum
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle hoşgeldin kardeşim bu okuduğun makaleleri pratiğe dökmen süper olmuş yoksa okuduğumuzla kalıp unutulup gidecek Başarılar dilerim böyle devam et

3. HELAL BRO stiffler HELAL BRO dedi
    Üye BuminKaganTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    24
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum hikayeni okudukça sende kendimi gördüm ve eski yaşadıklarım gözlerimin önünden geçti. Zaten aşk hayatında dibi görmeyen adam bu kadar makaleyi okumaz okusa bile icraate dökmez. Aramıza hoşgeldin... í*½í¸
    Kadınlara, Aşka ve Sevgiye İnanmayı Bıraktığım Günden Beridir Mutluyum. Yoksa Sen Hala Bu Zırvalara İnanıyor Musun?

5. HELAL BRO stiffler HELAL BRO dedi
    YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadın doğasını doğru yaşta tecrübe etmen güzel. Bundan sonra ki ilişkilerin sağlıklı olur. Bu senin fark ettiklerini 40 yaşında fark edenler var. Hayatları sikilmiş.

7. HELAL BRO stiffler HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denisov1881 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hoşgeldin kardeşim bu okuduğun makaleleri pratiğe dökmen süper olmuş yoksa okuduğumuzla kalıp unutulup gidecek Başarılar dilerim böyle devam et
    Bu güzel için çok teşekkür ederim, hoşbulduk.
    Her şey teoride iyi güzel, bazen uygulamada da verdiğim örnekteki gibi başarılı oluyorum. Ama genelde yeni biri ile karşılaşınca beğenirsem kendimi gereksiz yere ezik hissediyorum. Bunu aşamadığım için çok kayıplar yaşadım sanırım içten içe onu haketmediğimi, ona yaklaşmanın yüzsüzlük olacağını düşünüyorum. Mantıklı bir gerekçesi olsa kendimi kabul edeceğim ama yok. Sebebi yaşadığım olaydır muhtemelen ama farkındayım en azından ve çözmeliyim. Bu saçma durumdan nasıl kurtulabilirim fikrin var mı?

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kadın doğasını doğru yaşta tecrübe etmen güzel. Bundan sonra ki ilişkilerin sağlıklı olur. Bu senin fark ettiklerini 40 yaşında fark edenler var. Hayatları sikilmiş.
    Şu an sadece farkındalık var abi bu da bir şey ama loser gibi davranıyorum. Bi çözebilsem şu sorunu...

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoşbulduk hocam anlaşılmak çok güzel. Şimdi nasılsın merak ettim

Üye denisov1881 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bochum
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stiffler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu güzel için çok teşekkür ederim, hoşbulduk.
    Her şey teoride iyi güzel, bazen uygulamada da verdiğim örnekteki gibi başarılı oluyorum. Ama genelde yeni biri ile karşılaşınca beğenirsem kendimi gereksiz yere ezik hissediyorum. Bunu aşamadığım için çok kayıplar yaşadım sanırım içten içe onu haketmediğimi, ona yaklaşmanın yüzsüzlük olacağını düşünüyorum. Mantıklı bir gerekçesi olsa kendimi kabul edeceğim ama yok. Sebebi yaşadığım olaydır muhtemelen ama farkındayım en azından ve çözmeliyim. Bu saçma durumdan nasıl kurtulabilirim fikrin var mı?
    benim görüşüm korkunun yada daha doğrusu sorunun üzerine gitmek.Hiç kimse birbirinden üstün değildir yada aşağı benim gözümde Yüzsüzlük değil o da bir insan ve samimiyet kurmak ve yakınlaşmak istemen çok doğal bir şey o yüzden ardına bile bakma yardır derim ben . ama başka iyi öneriler de olabilir sonuçta akıl akıldan üstündür hocam

12. HELAL BRO stiffler HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim görüşüm korkunun yada daha doğrusu sorunun üzerine gitmek.Hiç kimse birbirinden üstün değildir yada aşağı benim gözümde Yüzsüzlük değil o da bir insan ve samimiyet kurmak ve yakınlaşmak istemen çok doğal bir şey o yüzden ardına bile bakma yardır derim ben . ama başka iyi öneriler de olabilir sonuçta akıl akıldan üstündür hocam
    Sağol dostum biraz üstüne gitmek gerek diye düşünüyordum ben de tescillenmiş oldun. Bakalım neler olacak

14. HELAL BRO denisov1881 HELAL BRO dedi
    Üye Fanki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah be güzel dostum. Seni öyle iyi anlıyorum ki 18 ayım hiç oldu ama olabilecek ennn kötü halde. Günlerce ağladığımı biliyorum. Anlatsam için kararır gereğide yok zaten. Hoş geldin yuvaya. Burada öğreneceğin en büyük şey kaliteli yaşam. Kadınlar bu yolda senin yanında yol almak isteyen yolcular olacak. Zaten normal bir insana göre konuşman ve yaptıkların standarttan fazla. Tekrar hoş geldin.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi