User Tag List
Toplam 21 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
07/03/2018, 12:03 #1
Ödev Verin Bana Yetkililer
Daha iyi olmak için yapmak gerekecek ödevler verin bana. Aklınıza hangi konu gelirse artık.. ehehe çok beleşçilik oldu bu ama olsun. bekliyorum bir şeyler.
-
07/03/2018, 22:49 #2
- Nereden
- Rome
- Tebrik
- Konular
- 26
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
her insanda analitik düşünme yeteneği doğuştan vardır. kimi kullanır gelişir, kimimiz kullanmayız ve körelir. madem ödev istedin, madem hazıra konma olduğunun farkındasın al sana ödev: her gün forumdan en az beş tane başlık ve bu başlığa ilişkin cevapları okuyorsun. okudukların arasında önemli bulduğun EN AZ üç konuya dair çıkarımlarını, konuyu açıklayan tanımlarını ve açıklamalarını buraya yazıyorsun. senin günbegün yazdıkların, bu başlık altında olumlu-olumsuz eleştirilecektir. olumlu eleştirilerle doğru yolda olduğunu fark edecek, özgüvenini geliştireceksin; olumsuz eleştirilerle de kaçırdığın noktaları anlayıp doğru hususları fark edecek ve bir bütün olarak kendini geliştireceksin. her halükarda daha analitik düşüneceksin. bu da emin ol çok değerli bir gelişim.
bu çalışma neticesinde hem elin altını taşın altına koyup forum başlıklarını hazmedeceksin, hem sistemli çalışmayı ve özdisiplinini geliştireceksin, hem de yukarıda yazdığının aksine değer sömürmek yerine cemiyete değer katacaksın.
sistemli olarak bir şeyler yapan insanlar var burada. isim vermeye gerek yok herkes biliyor. bu adamlar cevap yazdığında herkes okuyor, herkes yazı üzerine düşünüyor. neden? adam emek vermiş. biri olmaktan çıkıp cemiyet için önemli bir şahsiyet olmuş. adam kendini gerçekleştirmiş. sen de emek ver. “sigma yazmış bakiim†dedirt bize. yaparsan helal olsun.Suskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
-Peçorin
-
Tebrik - 3 HELAL BRO
-
07/03/2018, 23:53 #3
-
Tebrik - 1 HELAL BROsigma HELAL BRO dedi
-
08/03/2018, 06:02 #4
- Tebrik
- Konular
- 168
- Mentioned
- 23 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
-
Tebrik - 1 HELAL BROsigma HELAL BRO dedi
-
10/03/2018, 21:22 #5
Çok dogru söylemişsin. Makaleleri okuyorum şuanda forumu ise arada sırada okuyorum ama özellikle yazmaya vaktim olmuyor genelde. Cemiyete deger katma konusunda bazı arkdaşlara bildiğimden emin olduğum konularda yardımcı olmaya çalışıyorum ama bunu daha öteye taşımak işlerimi aksatmama sebep olur. Ama elimden geldiğince daha fazla yazmaya çabalarım
teşekkürler ödev için. Ödevi yarım yamalak da olsa yapacağım.
-
10/03/2018, 21:25 #6
-
10/03/2018, 21:26 #7
-
10/03/2018, 22:02 #8
-
10/03/2018, 22:19 #9
-
10/03/2018, 22:57 #10
Keşke tak diye her gördüğüme gidebilsem, tam açılış yapıcam bi hayatı sorgulama, bi felsefe yapma istegi geliyor : D bahaneler bahaneler
Bir çok secenek karşıma ard arda cikacakki onlardan birine gidebilecem anca..
Sikeyim seni beyin
-
Tebrik - 1 HELAL BROBuminKaganTR HELAL BRO dedi