Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 21 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye sigma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    9
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ödev Verin Bana Yetkililer

Daha iyi olmak için yapmak gerekecek ödevler verin bana. Aklınıza hangi konu gelirse artık.. ehehe çok beleşçilik oldu bu ama olsun. bekliyorum bir şeyler.

Üye DickWhitman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rome
    Tebrik
    Konular
    26
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her insanda analitik düşünme yeteneği doğuştan vardır. kimi kullanır gelişir, kimimiz kullanmayız ve körelir. madem ödev istedin, madem hazıra konma olduğunun farkındasın al sana ödev: her gün forumdan en az beş tane başlık ve bu başlığa ilişkin cevapları okuyorsun. okudukların arasında önemli bulduğun EN AZ üç konuya dair çıkarımlarını, konuyu açıklayan tanımlarını ve açıklamalarını buraya yazıyorsun. senin günbegün yazdıkların, bu başlık altında olumlu-olumsuz eleştirilecektir. olumlu eleştirilerle doğru yolda olduğunu fark edecek, özgüvenini geliştireceksin; olumsuz eleştirilerle de kaçırdığın noktaları anlayıp doğru hususları fark edecek ve bir bütün olarak kendini geliştireceksin. her halükarda daha analitik düşüneceksin. bu da emin ol çok değerli bir gelişim.

bu çalışma neticesinde hem elin altını taşın altına koyup forum başlıklarını hazmedeceksin, hem sistemli çalışmayı ve özdisiplinini geliştireceksin, hem de yukarıda yazdığının aksine değer sömürmek yerine cemiyete değer katacaksın.

sistemli olarak bir şeyler yapan insanlar var burada. isim vermeye gerek yok herkes biliyor. bu adamlar cevap yazdığında herkes okuyor, herkes yazı üzerine düşünüyor. neden? adam emek vermiş. biri olmaktan çıkıp cemiyet için önemli bir şahsiyet olmuş. adam kendini gerçekleştirmiş. sen de emek ver. “sigma yazmış bakiim” dedirt bize. yaparsan helal olsun.
    Suskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
    -Peçorin

3. HELAL BRO sigma, sabanseckin, Arsle HELAL BRO dedi
    Üye sabanseckin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    19
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DickWhitman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her insanda analitik düşünme yeteneği doğuştan vardır. kimi kullanır gelişir, kimimiz kullanmayız ve körelir. madem ödev istedin, madem hazıra konma olduğunun farkındasın al sana ödev: her gün forumdan en az beş tane başlık ve bu başlığa ilişkin cevapları okuyorsun. okudukların arasında önemli bulduğun EN AZ üç konuya dair çıkarımlarını, konuyu açıklayan tanımlarını ve açıklamalarını buraya yazıyorsun. senin günbegün yazdıkların, bu başlık altında olumlu-olumsuz eleştirilecektir. olumlu eleştirilerle doğru yolda olduğunu fark edecek, özgüvenini geliştireceksin; olumsuz eleştirilerle de kaçırdığın noktaları anlayıp doğru hususları fark edecek ve bir bütün olarak kendini geliştireceksin. her halükarda daha analitik düşüneceksin. bu da emin ol çok değerli bir gelişim.

bu çalışma neticesinde hem elin altını taşın altına koyup forum başlıklarını hazmedeceksin, hem sistemli çalışmayı ve özdisiplinini geliştireceksin, hem de yukarıda yazdığının aksine değer sömürmek yerine cemiyete değer katacaksın.

sistemli olarak bir şeyler yapan insanlar var burada. isim vermeye gerek yok herkes biliyor. bu adamlar cevap yazdığında herkes okuyor, herkes yazı üzerine düşünüyor. neden? adam emek vermiş. biri olmaktan çıkıp cemiyet için önemli bir şahsiyet olmuş. adam kendini gerçekleştirmiş. sen de emek ver. “sigma yazmış bakiim” dedirt bize. yaparsan helal olsun.
    Kesinlikle katılıyorum. Bence makalelerden başla. Makaleleri özümsemiş olsaydın böyle bir şey istemezsin zaten. Her gün bir makaleyi incele mesela

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. HELAL BRO sigma HELAL BRO dedi
    YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha iyi olmak için yapmak gerekecek ödevler verin bana. Aklınıza hangi konu gelirse artık.. ehehe çok beleşçilik oldu bu ama olsun. bekliyorum bir şeyler.
    Üzerinde kırmızı renk gördüğün tüm kadınlara açılış yap. Kırmızı atkı mont ayakkabı vs

Kırmızı olacak ama. Sonra bunların sayısını tut ve raporları bu başlık altında yaz.

7. HELAL BRO sigma HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    9
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DickWhitman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Çok dogru söylemişsin. Makaleleri okuyorum şuanda forumu ise arada sırada okuyorum ama özellikle yazmaya vaktim olmuyor genelde. Cemiyete deger katma konusunda bazı arkdaşlara bildiğimden emin olduğum konularda yardımcı olmaya çalışıyorum ama bunu daha öteye taşımak işlerimi aksatmama sebep olur. Ama elimden geldiğince daha fazla yazmaya çabalarım

teşekkürler ödev için. Ödevi yarım yamalak da olsa yapacağım.

Tebrik
    Konular
    9
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üzerinde kırmızı renk gördüğün tüm kadınlara açılış yap. Kırmızı atkı mont ayakkabı vs

Kırmızı olacak ama. Sonra bunların sayısını tut ve raporları bu başlık altında yaz.
    Şu anda başlıyorum.

Ama bu kolay oldu hocam. Açılış yapmakda pek sıkıntım yok. Zorla beni

Bu arada konuşmakta zorlanmak üzerine verdiğin ödevi yapıyorum hala her gün. Gerçekten faydası olduğunu hissediyorum yavaş yavaş. Teşekkür ederim onun için de.

Tebrik
    Konular
    9
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu arada konuşmakta zorlanmak üzerine verdiğin ödevi yapıyorum hala her gün. Gerçekten faydası olduğunu hissediyorum yavaş yavaş. Teşekkür ederim onun için de.

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olum ne verecek sana daha adam, pua cemiyeti burası, extreme sporlar değil

hem konuşmada sıkıntı yaşıyorum diyen sen değil miydin, açılışta da sıkıntı yaşıyorsun demektir. tamam çok cesaretli bir şekilde tak kadının yanına gidebiliyorsundur belki de, ee sonra..?

Tebrik
    Konular
    9
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı verdict Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olum ne verecek sana daha adam, pua cemiyeti burası, extreme sporlar değil

hem konuşmada sıkıntı yaşıyorum diyen sen değil miydin, açılışta da sıkıntı yaşıyorsun demektir. tamam çok cesaretli bir şekilde tak kadının yanına gidebiliyorsundur belki de, ee sonra..?
    Sonuç genelde hüsran. Ama eğlenceli bir muhabbet oluyor genelde kısa sürse de. Ama hba açılış yap demiş sonrasına karışmamış.

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke tak diye her gördüğüme gidebilsem, tam açılış yapıcam bi hayatı sorgulama, bi felsefe yapma istegi geliyor : D bahaneler bahaneler

Bir çok secenek karşıma ard arda cikacakki onlardan birine gidebilecem anca..

Sikeyim seni beyin

14. HELAL BRO BuminKaganTR HELAL BRO dedi