User Tag List
Toplam 28 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
17/02/2018, 02:20 #1
3 senedir okumadığım bok kalmadı
3 senedir hayvan gibi okudum hayvan gibi olmasa da sahaya da indim. ama yeteri kadar gelişemediğimi hissediyorum.
sorunum konuşmak. ben konuşamıyorum. insanlara fikirlerimi düşüncelerimi aktaramıyorum. anlatırken kesiliyorum. ama yazarken sıkıntı olmuyor. konuşurken sıkıntı. bazen anlatmaya başlıyorum ama aklımda olmasına rağmen konuyu bağlayamıyorum ve hikaye kötü bitiyor. bazen bu olmasın diye hiç anlatmıyorum. genelde aklıma geldikçe bir şeyler anlatmaya çalışıyorum ama dediğim gibi hikayelerimi ben bile pek beğenemiyorum çünkü anlatımım kötü bunun farkındayım.
var mıdır daha seri konuşmamı sağlayacak bir yöntem? Bu konu hakkında önerebileceğiniz kaliteli bir kitap varsa okumak isterim.
bir de tanımadığım insanlarla ne hakkında konuşup ilişkimi ilerleteceğimi de kestiremiyorum. bazen laf atıyorum ama bana altı çok boş geliyor ve bir dahaki seferde pek de konuşasım gelmiyor o insanla çünkü konuşacak konumuz olmuyor. olsa bile hemen tükeniyor.
insanlarla tanışırken anlatacak birşeyler konuşacak konular bulamıyorum susup kalıyorum. tanıdığım insanlarlayken de aramızda daha derin bir bağ oluşturmak için nasıl konuşmam gerektiğini de bilmiyorum.
var mıdır bunun çaresi ey cemiyet. yol haritamı gösterin lütfen.
-
17/02/2018, 03:42 #2
Dostum, konuşamıyorum diyorsun fakat hala kitap arayışındasın, okumak arayışındasın. Kendin söylüyorsun, 3 yıl boyunca okumuşsun ama gelişememişsin yeterince. Aynı şeyi yapmaya devam ederek, nasıl bir gelişim bekliyorsun merak etmekteyim doğrusu
Tavsiyem sana git, scope olur instagram olur, facebook olur hiç fark etmez bir tane hesap aç ve orada canlı yayın yap. Görüntü olmak zorunda değil zaten sanki radyoymuş gibi, bir radyo yayını yapıyormuşsun gibi yap.
-
17/02/2018, 04:26 #3
-
17/02/2018, 05:59 #4
Konuşma Münazara tartışma grupları var onlara git sesini kaydet videoya çek onları tekrar izle ve tabiki psikolojik destek al en azından bir kaç kere git bakalım onlar ne düşünüyor belki kısır döngüye girmissindir.
-
17/02/2018, 08:02 #5
-
17/02/2018, 08:05 #6
Tiyatro eğitimi
Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
17/02/2018, 12:34 #7
deneyeceğim.
-
17/02/2018, 12:35 #8
-
17/02/2018, 12:36 #9
-
17/02/2018, 12:42 #10