Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 13 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 13 arası kadar sonuc gösteriliyor
    YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mepreh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar cemiyet, bir kızla flörtleştiğimizi nasıl belli edebiliriz (bazı kızlar cidden saf)

Kıskanma konusu için ara sıra şakayla karışık olabilir denmiş forumda fakat işleri hangi seviyeye getirdiğinizde hafif kıskanmalar başlayabilir?

Bu iki soru hakkında yorumlarınızı bekliyorum cemiyet

İyi oyunlar..
    Dostum kızlar anlar. Bir kız sikildiğini nasıl anlıyorsa karşısındaki adamın ona yazdığını da o oranda anlar. Anlamamış gibi yapabilir ama bak ona cevap verim.

Bir kız neden anlamamış gibi yapar ?

1) Seni çekici bulmuyordur.

2) Kendisini çekici bulmuyordur.

Başka seçenek var mı? Yok

Üye mepreh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum kızlar anlar. Bir kız sikildiğini nasıl anlıyorsa karşısındaki adamın ona yazdığını da o oranda anlar. Anlamamış gibi yapabilir ama bak ona cevap verim.

Bir kız neden anlamamış gibi yapar ?

1) Seni çekici bulmuyordur.

2) Kendisini çekici bulmuyordur.

Başka seçenek var mı? Yok
    Peki normal bir kız arkadaşımıza davrandığımızdan ne kadar farklı davranmalıyız hedefe? En azından gerçekten arkadaş olarak hissetmemesi için, Kalkanları kaldırmadan alttan alttan belli etmek nasıl olacak mesela?
    Forumu ve makaleleri okudum, önceden bunu belli etme konusunda sorunum yoktu fakat yüzde elli elli sansim oluyordu o zamanlar, ya kalkan kaldırıyordu ya da o da bana yürüyordu. Sormak istediğim yürümeden nasıl yürüdüğümüzü belli ederiz gibi birşey. Cidden kafama takılan bir konu yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.
    Herkesin yorumu için teşekkür ederim.

Üye mepreh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sorun benim başıma hedef olarak gördüğüm kimsede başına gelmemişti. Ya olmuştu ya da olmamıştı. Geçen aylarda yine biriyle konuşuyordum ve kız cidden güzeldi. Neg vs de kullanmama rağmen friendzone a sokmuştum kendimi. Neden oldu bilmiyorum fakat travma gibiydi ilk defa friendzone a girmiştim çünkü hahaha. Eskisi gibi devam etmeyi düşünüyorum ama son olaydan sonra kendimi baya bir suçladım friendzone olayında ve buraya yazıyorum. Gerçi onda da kız sormuştu ne olarak konuşuyoruz flört mü arkadas mı vesaire diye. Ben de flört demiştim. O arkadaşça konuşuyorum demişti. Yine de fz yememişim sanırım.