Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 9 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 9 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye mepreh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kısa cevaplar

Merhabalar yine bir sorum var, bazı kızlarla konuşurken konuyu yüzde 70 ben ilerletiyorum, bazılarında ise tam tersi. Ama bu konuyu uzatma olayı çok hoşuma gitmiyor genelde kısa cevap verenlerle sohbeti direk kesiyorum. Kisa cevap aldigimizda konuyu ilerletmeli miyiz yoksa cevap vermeyip ertesi gün yazmak mı daha makbuldur?

Üye Javert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muhtaç bir pozisyondan iletişim kuruyorsundur, yani formül olarak daha muhtaç olmadan diyemem ama nefes egzersizi ve sporu öneririm, testosteron çok olursa daha umursamaz olursun.

O serbest, muhtaç olmayan zihin halini yakalaman lazım
    İnsanlar iki çeşit: aldatılanlar, aldatıldığının farkında olmayanlar

3. HELAL BRO exclusive789 HELAL BRO dedi
    Üye Gökhan X / bok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence sonuna kadar devam ettir, yeni bir şeyler öğrenirsin.
    FLÖRT KOÇU - Görüştüğün Kızların Sayısını İkiye Katla

WWW.FLORTKOCU.COM

Üye Yxc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kısa cevap genelde yeni tanışmalar da olabilir.

Isındıkça uzun cevaplar yazar. Kısa cevapta sürekli soru soran oluyorsun biraz.

Bazılarında problem olmuyor diyorsun o zamn sohbetinde sorun yok.

Sürekli kısa cevap veriyorsa çekicilik sınırlı ,baktın tıkandın ara ver biraz daha sonra eğlenceli bir konuyla muhabbete başla.

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gökhanx in yazdığını ayrı tutarak şunu söylemek istiyorum abi her kızda da çekicilik uyandiramazsin bunu da biyerde kabul etmek lazım, sanki burada bir sıkıntı yaşıyoruz. Bilmiyorum doğrumuyum

7. HELAL BRO Yxc HELAL BRO dedi
    Üye Yxc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı verdict Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gökhanx in yazdığını ayrı tutarak şunu söylemek istiyorum abi her kızda da çekicilik uyandiramazsin bunu da biyerde kabul etmek lazım, sanki burada bir sıkıntı yaşıyoruz. Bilmiyorum doğrumuyum
    Elbette haklısın her kadında çekicilik olmaz ama bunu da anlamak için denemek lazım.nerede olmayacağını,sınırları iyi bilmeli.
    En büyük sorun olup olmayacağını anlamakta kimi arkadaş kabul etmiyor ısrarla mesajlar atıyor kadını bunaltıyor.

eskiden bana kısa cevap veren kadın vardı bende ısrarla sohbet etmeye çalışıyordum bir gün yaa neden anlamıyorsun konuşmak istemiyorum işte hala yazıyorsun demişti.anla artıkk gibi laflar etmişti.

benim için acı bir ders olmuştu.adam kadına mesaj atıyor okumuyor,okuyor cevap yazmıyor aynı ısrar devam ediyor anlamıyor kadın istemiyor.sonrası engel zaten

bu mesaj boyutu işin,gerçek hayatta da çekicilik yani ili dediğimiz durumlar var onları iyi algılayıp ona göre hareket etmeli buda tecrübe istiyor sonuçta vücüt dili okuması var.

Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muhtaç bir pozisyonda olduğumu sanmıyorum, bir yıl kadardır oyunun içindeyim ve umursamama konusunda bir sorunum da yok. Çünkü sadece bir kızla konuşmuyorum yani muhtaç durumunda olmadığıma eminim, fakat bazı kızların enerjisi çok düşük bunun benim çekim yaratamamam değil de, kızın bu çekime kapılmamasından kaynaklıdır diye düşünüyorum.

Ikıncı olarak her kız farklı olduğundan dolayı kimin enerjisinin düşük olacağını ve sebebinin ne olacağını bilemiyorsunuz. Online oyunda çekim yaratmak biraz şans işi olduğundan dolayı çok takmıyorum. Kendi kendime cevap verir gibi oldum ama sizin de düşünceleriniz önemli değerli dostlarım, Ne yapacağız bu enerjisi düşük kızlara karşı, veya çekim oluşturamadığımız?

Üye Javert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelde tanışıp çekiciliğin oluşacağı aşamada mesajlaşma çok daha fazla emek istiyor.

Çekici gülümsemenle konuşman ayrı, mesajlaşırken atman ayrı,

mesajlaşırken kız saçmaladı yapabileceklerin sohbeti bitirmek, engellemekle sınırlı gerçek hayat daha farklı.

Gerçek hayatta kızların bu tarz kısa kesmeleri olmuyorsa ki sen öyle olduğunu düşünüyorsun, daha yerinde emojiler ve aktif bir profil gerek gibi
    İnsanlar iki çeşit: aldatılanlar, aldatıldığının farkında olmayanlar

Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim de aktiflik konusunda sorunum vardı, üşeniyorum ben de sorgu memuruna dönüyorum aslında bir süre sonra. Gerçek hayattaki keyfi vermiyor çünkü. Amaç değil araç olarak kullanmak lazim. Neyse buluşana kadar biraz daha kasıyım mobilden bari, en azından konuları falan toparlayım muhabbette. Üşenip, napıyosun gibi sorular yazmak nereye kadar götürecek zaten azcık dhv falan kasalım bari