User Tag List
Toplam 6 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 6 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
06/11/2017, 09:52 #1
- Nereden
- İzmir/İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Benim için önemli bir konuda fikir alışverişi
Beyler ufak çaplı bir yardıma ihtiyacım var. Daha çok bir yol haritası gibi kafam bulanık çünkü çok fazla seçeneğim var veyahut biraz hassas olabileceğim için sıçmaktan korkuyor olabilirim.
Bundan 4 yıl önce üniye hazırlanmak için dershaneye yazıldım, Dershanede benim yan sınıfta bir hatun var ki, afet-i devran, ama o sıralar kız arkadaşım var. isim veriyim kafanız karışmasın. Yan sınıftaki kız Başak 9 u zorlar bir kız fiziki değerlerle, Benim hatun Feray, benim gözümde 10 ama 8.5 filan, ve psikolojimi bozdu galiba ona benzer kızlar ilgimi çok çekiyor. O dönem Başağa yazamıyorum çünkü Feray'ın kuzeni Başak ile aynı sınıfta.
Başak ilk senesinde izmirde bir bölüm kazanıyor. Ben 2. sene hazırlanıyorum o sıra benim ilişki de yalan oluyor, hatta toplayamıyorum kendimi bir süre.
Başakla ortak arkadaşlar filan da var. Diyorum Başağın gittiği okulu gittiği bölümü kazanacam tanrıçam o benim ( tabi taş taş muhabbet yazpıyoruz ciddi değilim) Ama 2. yıl tekrar hazırlanıp aynı okul aynı bölümü kazanıyorum. Hazırlık filan da okuyorum. Geçen yıl bölüme geçiyorum bakıyorum ki kızın sevgilisi var. Ama ne eleman 1.85 boy filan kıza bir kaç kez selam veriyim desem de hep sevgilisiyle görüyodum.
Neyse bu yıl yaz tatilinde istanbuldan bi ortak arkadaşımızla karşılaşıyor Başak. Eleman benden bahsediyor 3 yıl gitti o dershaneye herkesi tanır seni de tanıyodur muhtemelen diyor. (çocuk içerde Başağa beni övüyor ben olaydan hebrsizim gibi) ve sevgilisinden ayrılmış.
Bu yıl başağı hep beni izlerken gördüm yanımda bizim kızlarla muhabbet çevirirken kız hep yalnız takılıyor. Derste olsun sigara arasında olsun benim etrafımı insan grupları çevirmiş oluyor bu da uzaktan melül melül bakıyor arada yakalıyorum
Geçen hafta ortak bir dersimizin çıkışında yanıma geldi
Başak : B
Ben: D
B: Ya sana bir şey sorabilirimiyim
D: Tabiki sorabilirsin
B: Sen istanbulda mı oturuyordun bi arkadaşım vs
D: evet biliyorum biliyorum aynı dershanedeydik O arkadaş bana da bahsetti (burda olayı bilmiyomuş gibi yapsan çok rahattım kızı dinlesem sadece ama sıçtım tabi)
Biraz durumun kritiğini yaptık dedim görüyodum ama emin olamıyodum filan sonra metroya mı geliyosun dedi yok dedim ben arkadaşlarımı beklycem görüşürüz.
Şimdi buraya kadar kafanızı şişirdim idare edin.
Bundan sonraki yaklaşımımı kafamda çevirip duruyorum. Cuma günleri tek ortak dersimiz var bi diyorum selam verip geçeyim, sigaraya filan da çıkarsak yanına gider muhabbet ederiz.
Yada sevimli piçi oynayıp direk yanına oturayım ( o zaman da arkadaş faktörü var, bizim ggrup hemen dedikoduya düşecek)
Ki kızla tek ortak noktamız dönemin birinde aynı dershanede ders görmemiz. Konuştuğumuz gün onun sınıfından bir kaç kişiyi sordum hatırlamıyor bile. Planlı hareket edip bu günlerde düştüğü yalnızlık batağından çekip çıkarıp dizime oturtayım diyorum bu kızı dışarıdan bakan biri olarak ne önerebilirsiniz??
-
06/11/2017, 10:36 #2
Bende böyle durumlarda hissiyat şu oluyor; bir süre o ufak bağdan yararlanıp muhabbet etmezsem sonra is işten geçince gidip muhabbet kurmak çok yapmacık geliyor. Şimdi sizin zaten önceden muhabbetiniz yok ok, yıllardır rastgelmemissiniz bile ok ama bu şans yokmuş zaten elinizde. Şimdi varken kullanmazsan o zmn iş değişir bu tercihe bağlı olur. Kız da seni kesmekten vazgeçer zaten bir süre sonra. Gidip muhabbeti derinlestirmeyi denemek için gayet iyi bir bahane var elinde deneyecek olsam şimdi denerdim ben. sonra uzaktan da olsa birseyler değişiyor gibi geliyor bana. Belki yüz asinaligi oluyor belki o ilk kıvılcım yada merak ölüyor hani şansın varken gitmezsen. Tam tarif edebildim mi bilmiyorum doğru bir çıkarim mi onu da bilmiyorum ama benim hissiyatim bu böyle durumlarda. Aynı ortamda olduğun kızla sürekli kesişip zamaninda cabuk hamle yapmayinca biyerden sonra gidip de konuşmanın tuhaf bir hal oluşturması gibi..
Ayrıca gidip konusmaman için herhangi bir sebep var mı. Arkadaşlar ne der yani. Eskiden tanıdığım biri memleketten diyince neyin geyiğini yapacaklar ilkokul degilki burasi.Konu verdict tarafından (06/11/2017 Saat 10:39 ) değiştirilmiştir.
-
06/11/2017, 11:00 #3
- Nereden
- İzmir/İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
sen biraz yanlış algılamışsın brom belki de ben yanlış anlattım ben kızla gidip konuşcam ama muhabbete nereden gireyim nasıl gireyim filan yanına oturursam arkadaşlardan çekinmek değil durum birinin bir densizlik yappıp ooo dede bey iyi akşamlarrrrr filan diye bi ima yapması. veyahut selam verip ufak ufak ısıtıp muhabbete başlamak mı bir anda başlamak mı
Muhabbete başlarken tanımadığım bir kıza set açar gibi konuşmak mı eski bağlardan ortak noktalarla mı açmak kızı
-
08/11/2017, 09:11 #4
Hocam plan ne? Ciddi bir ilişki peşinde misin, yoksa seks mi? Dürüstçe mi oynamak istiyorsun, yoksa her yol mübah mı? Planlamaların nasıl bir yol izleyeceğini belirler bunu zaten biliyorsun. Bunları iyi analiz etmişsindir ama yine de yazayım.
-Zaten bir numaralı kozun, kızın psikolojik boşluğu. Anladığım kadarıyla kız sosyal ortamdan izole, üstüne üstlük sevgilisinden ayrılmış. Bingo, our hero, dede is coming.
-Kız seni hatırlamıyor, ama tanıyor. Bu resmen bir life bug, önyargı oluşturamıyor, ama kim olduğunu da bilmiyor. Dolayısıyla ilk açılış yapacak birine nazaran 1-0 diyemem ama bir 0,5-0 önde başlıyorsun. Ki teknik olarak kızın seninle konuşup/ilgilenmiş/fark etmiş olmasından mütevellit, bu birazcık 2-0 skora denk bile olabilir. Kızı dinlerken "biliyorum" kavramını kullanmana pozitif bakıyorum, kızın gözünde birazcık ulaşılmazlık seviyen artmış olabilir, iki anlam çıkardım tabii, bunlar; zaman ayıramıyorum/olanların hepsinden haberim olacak kadar sosyal ortama invazeyim.
-Yerinde olsam açılış yapmayı tercih etmem. Zaten kredin yeterince var. Şu klasik "memories" oyununu oynayabilirsin. Önceki bir zamanda beraber herhangi bir etkinliğe katılmışsanız o lokasyona götürüp olanları hatırlatabilirsin. En güvenli tricklerden biridir bence. Farklı bir teknik kullanacaksan dahi ikili diyaloğunuzun ortasından hiç bahsetmeye gerek duymuyorum o konuları halledersin.
-Biri seninle dengesizce veyahut kasti olarak imalı konuşup taşak geçecekse hiç yanına da oturmamalısın kızın, gear olayını geçelim de ister istemez motivasyon kaybı yaşarsın. Selam verip onu fark ettiğini belli ederek karşılaştığın zamanlarda kısa sohbetler edebilirsin. Sevimli piçi oynamak için zamana ihtiyacın var, dolayısıyla sosyal ortamın buna müsait değilse, kızın da kendini ortamdan total olarak izole etmesinden de yararlanıp sosyal izolasyonu tamamlayarak, onu bir yerlere davet et. Uzun bir sohbette, kendinden emin bir duruşla bırakacağın impresyon kızın gözünde seni Copperfield yapabilir.
Umarım aptalca bir perspektiften veya olmaması gereken bir şeyler yazmamışımdır. Belirttiğim fikrimde eksiklik veya hatalar görürsen bana söyleyip eksiklerimi tamamlama yardımcı olabilirsin. Bol şanslar dede.Our performance, begins.
-
Tebrik - 1 HELAL BROdede HELAL BRO dedi
-
08/11/2017, 23:30 #5
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Hacııı kız senin yanına gelmiş. SO;
Kız sana açılış yapmış.. daha ne olsun..
Bir daha gördüğünde yanına git 1-2 muahbbet et. sonra görüşelim ya iletişim bilgisi lazım da.
Çıkar telefonu ver eline. yazsana numaranı de.
ya da imkan varsa hemen anlık randevu yarat. yakınd uygun bi yer varsa gel vi starbucksa gidelim de.
4 sii kaave ısmarla
kız sana gelmiş.
Buradaki risk şudur.
kız senin sosyal olduğunu gördüğü için seni basamak olarak kullanarak senin çevrenden birilerine zıplayabilir.
onu da sen ayarlayacaksın artık"Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
10/11/2017, 14:20 #6
- Nereden
- İzmir/İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)