Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 19 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Leeroyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ilişkilerde geçmişin önemi/rolü

Merhaba sayın cemiyet üyeleri, ben yaklaşık 4-5 aydır bir ilişki içerisindeyim, aslında başta pek ciddileşmesini istemiyordum ama benim maalesef ne yapsam ne etsem kız erkek ilişkilerinde kaderim bu olmuştur çünkü kızlar beni tanıyınca benimle duygusal ve evlilik merkezli bir ilişki hayali kurmaya başlarlar ne zaman gayriciddi eğlence/seks arkadaşlığı kurmak istesem "ben öyle ilişkiler yaşamam yaşayacaksam da senle yaşamam" benzeri tepkiler alıp ben onlarla ciddileşmek istemediğimde ilk gördüğü adamla tek gecelik ilişki yaşarlar, direk türk erkekleri arasındaki ideal koca adayıyım galiba bu baya tatsız bir his iyi olduğunu sananlar varsa sonsuza kadar tartışabiliriz. Her neyse şimdi bu kız bana baya aşık ve artık arayışlarım bitti falan gibi cümleler kuruyor benimle ilgili ve yakın geçmişte bana 2 sene sonra evlenmiş olmak isteyeceğini söyledi ve fikrimi sordu. Şimdi ben söz konusu hanımefendinin geçmişinde benden önce 2 tane ciddi 1 tane de sadece sex üzerine kurulu bir ilişkisi olmuş olduğunu biliyorum fakat durum şu ki güzel cemiyet üyeleri ben hepinizin arasındaki en şanssız adamım büyük ihtimal ki 30 yaşıma geldim ve hayatım boyunca her yaptığım işte hep başarılı olmuş olmama(çok iyi bir işe sahibim ve o işte de çok başarılı oldum Allah'a şükür) ve tip olarak ortalamanın gayet üstünde yakışıklılığa sahip ve bakımı kılık kıyafeti de yerli yerinde bir adam olmuş olmama rağmen her zaman, bu kızdan önce sadece 1 tane daha sevgilim olmuştu cinsel olarak da birlikte olduğum(arada çok sevgili oldu ama hepsiyle fbuddy olmaya çalıştım hepsi ciddi sevgilim olmak istediler o yüzden hiçbiriyle seks aşamasına geçemedim, bu kızların çoğu da bu arada benle olmadı diye direk bir fucker buldular kendilerine ve 1-2 ay sonra da o herifler onları silkeleyip atınca gene bana geldiler ağlayarak ama ben tabiki hiçbirini almadım hepsi çünkü hala ciddileşmek istiyordu benle). Ben bunu şu an ki kız arkadaşıma daha önce söylemiştim ve bundan dolayı da bizim ilişkimizin bir noktada sonlanacağının yüksek ihtimali olduğunu söylemiştim çünkü ben bu tipimle bu başarımla bu paramla bu imkanlarla vs. hayatım boyunca sadece 2 kadın sikmiş bir adam olamam(evlendikten sonra çoluk çocuğa girmek istiyorum ve karımı aldatmak istemiyorum çünkü bir kez aldatıldım baya iğrenç bir his gerçekten hiç kimseye yaşatmak istemem) demiştim kendisine de. Bu muhabbetin üstünden biraz zaman geçtikten sonra yengeniz bayadır kafasına dert ediyormuş bu konuyu(e tabi şu ana kadar ki her kız gibi bu da benle evlenmek istiyor) bana açıldı sen bu söylediklerinde ciddi misin yoksa o an sadece kendine acıdığın için mi böyle saçma bir şey söyledin dedi. Ben de fikrimi değiştirmediğimi ve benim gibi birinin hayatında sadece 2 kadınla cinsel olarak da birlikte olmuş birisi olması kabul edilemez (arada boş durdum sanmayın arkadaşlar çok uğraştım ama hep aynı senaryo hatunlar leeroyy la ciddileşmek ve çok uzun zaman geçmeden evlenmek istiyorlar gece klubünden telefon bulup buluştuğum kızlar bile aynı muabbete çevirdi hep olayı maalesef hiç fuck close beceremedim bir klüpten ya da başka yerden)
    Şimdi saadede gelelim kusura bakmayın sizi bu uzun paragrafta biraz sıktıysam ama maalesef hayatımın özeti bu, bunları bilmeden esas size sormak istediğim şeyi sormak istemedim. Bu kız iyi bir kız ve sıkılmıyorum onunla ama içimdeki bu his çok kuvvetli hala, 2. seviştiğim kadınla evlenemem evlenmemeliyim gibi hissediyorum, biliyorum buranın altına gelen cevaplar beni çok üzecek ve çok tatsızlaştıracak ama lütfen benimle yaşıt arkadaşlar dürüst bir şekilde(buraya gerçek sayısını 4 le çarpıp yazan arkadaşları istemiyorum) birkaçınız sayınızı belirtir misiniz? Sizce her türlü imkanı olan yakışıklı, başarılı vb. ortalamanın çok üstünde özelliklere sahip bir adam 30 yaşına geldiğinde kaç kızla cinselleşmiş olmalıdır? burada kimse var mı benim yaşlarıma gelmiş ve sadece 2 kızla birlikte olmuş(seks diyorum öpüştüğünüz yiyiştiğiniz grind ettiğiniz kızlar sayılmaz 2 sene çıktıysanız bile sevişmediyseniz o ilişki olmamış olarak düşünürüm ben) varsanız siz ne düşünüyorsunuz geleceğinizle ilgili? bu aralar bu konuları düşünmekten işimi gücümü yapamaz hayatımı normal yaşayamaz hale geldim psikoloğa da gittim gerizekalı gerizekalı perspektif soruları soruyor hep o kadar insanın önerisini dinleyim dedim kendimi dinlemeliymişim en başımdan beri boş yere gitti bir seans parası salak adama. neyse arkadaşlar okuyanlarınıza teşekkür ederim hepinize iyi günler ve bol çakışlar belinize kuvvet darısı benim başıma inşallah : D
    p.s şu noktada evlensem oğlum olsa benden fazla hatun şaapsa ona da gıcık olurum gibime geliyor o kadar takılmış durumdayım bu konuya bu aralar

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen artık bu olaya takılmış durumdasın senni de belirttiğin üzere, artık doğal hissedip anı yaşayamıyorsun neyse onu çözecek ben değilim

ben şunu sorucam yanlış da olsa saplantılı da olsa neden hayalinden vazgeçtin, neden ideal koca adayı çizgisinden nasıl çıkarımı tartışmıyorsun, pes etmişssin. burada sana önerilecek yeni birşey olmadığını yapılabilecek her şeyi yaptığını düşünüyorsun herhalde. bu baya zararlı bir düşünce yapısı bence genel olarak

bu arada hiç bir psikolog/psikiyatrist tek seansda işe yaramaz. sen olayı yanlış anlamışsın bir seansa gidince sana hayatın sırrını vermiyor. senin kendi kendini tedavi etmeni sağlıyor ve en az 5 6 ay sürüyor. parayı verdim hadi beni iyi et gözlüklü demek değil yani

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı verdict Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen artık bu olaya takılmış durumdasın senni de belirttiğin üzere, artık doğal hissedip anı yaşayamıyorsun neyse onu çözecek ben değilim

ben şunu sorucam yanlış da olsa saplantılı da olsa neden hayalinden vazgeçtin, neden ideal koca adayı çizgisinden nasıl çıkarımı tartışmıyorsun, pes etmişssin. burada sana önerilecek yeni birşey olmadığını yapılabilecek her şeyi yaptığını düşünüyorsun herhalde. bu baya zararlı bir düşünce yapısı bence genel olarak

bu arada hiç bir psikolog/psikiyatrist tek seansda işe yaramaz. sen olayı yanlış anlamışsın bir seansa gidince sana hayatın sırrını vermiyor. senin kendi kendini tedavi etmeni sağlıyor ve en az 5 6 ay sürüyor. parayı verdim hadi beni iyi et gözlüklü demek değil yani
    Birincisi yanlış ve saplantılı olan ne tam anlayamadım bir hayalden de bahsetmemiştim ideal koca adayı çizgisinden nasıl çıkarımla ilgili önerilere de açığım, pes etmiş olsam parasını verip burda makalelerin hepsini okumaya vakit ayırmaz bu yazdıklarımı da yazmamış olurdum belli ki bir arayıştayım size sorduğuma göre, kendim hızlı bir şekilde olmadı geldiğim şu nokta epeydir yaşadıklarım sonucu gelmiş olduğum bir nokta, burda okuduklarımdan gördüğüm kadarıyla gayet şanssız olmuşum bu noktaya kadar. Psikolog konusunda da bırakmış değilim gidiyorum hala fakat beklediğimden farklı şeyler sormuyor kendi kendime de sorduğum şeyler üzerindeyiz ve her üç 5 şey görmüş okumuş insanın söyleyeceği şeyler söylüyor, bunlar düşündüğün büyüttüğün kadar önemli şeyler değil, elindekilere yaşadıklarına bak onlara şükret, hep bir bakış açını değiştir önerileri zaten bunları self help psikoloji kitaplarında da bulduğumuz ulaşabildiğimiz şeyler hayatın sırrını vereceğini düşünmedim hiç bir zaman ama söylemek istediğim, kendisinden beklemediğim bilmediğim hiçbir önerinin ortaya çıkmamış olması. Doğal hissedip anı yaşayamamak da haklı olduğunuzu düşünüyorum ama bunun sebebinin öyle yaşarken de uğraşların sonuçsuz kalması ve hep istediğin şeylere ulaşamamış olmakla dolu hatıralardan kaynaklanabileceğini düşünüyorum, çok self analiz kritik yapan birisi için psikolog pek etkili olmayabilir belki öyle de düşünebilirsiniz bence

Üye desire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam akıllı sevişememek içine oturmuş, yaş 30'da.

sikici adam modeline girememişsin çünkü ayarı verememişsin kadınlara.

kadınlar seni evlenilecek adam olarak görüyorlar genel durumuna bakarak.

kulüpten düşen manita bile bunu sana söylüyor. çünkü her kadın evlenmek ister, kapağı atacak birini.

belli bir yaşamışlığın olmadan evlenirsen içinde kalır geçmişin başarızlığı. kendine sor abicim neden hep bana bu oluyor diye?

evlenilecek keriz izlenimi bırakıyorsun belki de?

30 yaşında değilim. pek anlamam bu işlerden

cemiyeti karıştır anla biraz gerçekleri, renk kat yaşantına

belki de sen böylesin diye böyleleri geliyordur sana.

''wonder woman, joker'' oku özellikle
    @JoKeR fetvacı başı bi el atsan şu işe

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah önerilere açıksın da sanki bu 'evlenmeden önce daha fazla kadınla sevişmeliymişim hissiyatından nasıl kurtulurum'a daha çok odaklanmışsın gibi geldi, buna da odaklan tabi çünkü bu çok mekanik bir düşünce. ama bol bol sevişmek istiyorsan o kısma daha çok yönelmeni beklerdim. çünkü evlenmeedn önce gönlünce macera yaşamak istemende bir sıkıntı yok. ama psikolağa gitmen vs hep bu düşünceden çıkma odaklı daha fazla seks yapma odaklı değil.

gelelim daha fazla seks yapma muhabbetine, orada bile savunduğun sav daha fazla seks yapma isteğin; ' ben yakışıklıyım maddi durumum iyi benim seviyemde bir adam neden daha fazla sevişmiyor daha fazla sevişmeli' üzerinden gidiyor ki bu da çok mekanik doğal olmayan bir düşünce. çok sevişmekle çok yakışıklı ve kariyerli olmanın aynı orantıda olması gerekmediğini burada herkes bağıra bağıra söylüyor. bu da senin karıları götürmende yanlış yere odaklanmana sebep oluyor olablir

psikoloğa bir kez gittiğini düşündüm çünkü 'en başından beri boş yere gitti BİR seans parası' demişsin haliyle bir kere gittiğini sandım.
    Konu verdict tarafından (30/10/2017 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.

Üye optimist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    20
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fazla mı iyisin kadınlara karşı.Bende de benzer sorunlar var.Yaşım 25.Genelde çevremdekiler beni yakışıklı girişken komik bulurlar.Bazen kötü polisi oynamalısın bence.Mesajlara geç cevap ver o gğn başka planım var de.Yani ciddi olmayacağını hissettir.

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı desire Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam akıllı sevişememek içine oturmuş, yaş 30'da.

sikici adam modeline girememişsin çünkü ayarı verememişsin kadınlara.

kadınlar seni evlenilecek adam olarak görüyorlar genel durumuna bakarak.

kulüpten düşen manita bile bunu sana söylüyor. çünkü her kadın evlenmek ister, kapağı atacak birini.

belli bir yaşamışlığın olmadan evlenirsen içinde kalır geçmişin başarızlığı. kendine sor abicim neden hep bana bu oluyor diye?

evlenilecek keriz izlenimi bırakıyorsun belki de?

30 yaşında değilim. pek anlamam bu işlerden

cemiyeti karıştır anla biraz gerçekleri, renk kat yaşantına

belki de sen böylesin diye böyleleri geliyordur sana.

''wonder woman, joker'' oku özellikle
    @JoKeR fetvacı başı bi el atsan şu işe
    okuyacağım teşekkürler evlenilecek kısmı ile ok im de neden keriz oluyorum anlayamadım doğrusu olgun ve başarılı bir adam olduğum için ? kendime soruyorum söylediğin gibi niye bana bu oluyor diye bulamıyorum ondan dolayı buralarda araştırmalardayım zaten, biraz serseri olmadığım için sonucuna varıyorum genelde. çünkü dediğim gibi işim gücüm elimde, güzel para kazanan ve kendi evini/ofisini falan satın almış erken yol almış biriyim hayatta ve imkanlıyım doğal olarak kadınlar benimle evli olmak istiyor keriz dışında bir input un olabiliyorsa lütfen buyur yoksa sessiz kal

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz iyiyimdir evet ama elimde değil doğrusu böyle yetişmişim, dediğini yapmaya çalışıyorum son zamanlarda, biraz daha başarılı olmamı sağlıyor kadınlarla genelde ama evlenilecek adam figürünü kıramıyor bir türlü. evlenmeyi geç fbuddy ilişkisi ya da sadece fiziksel ilişki fırsatını yakalayamıyorum genelde tek eşli ilişki opsiyonu sunuluyor hep
    kötü polisi daha kötü oynamaya çalışacağım sağol

Üye desire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olgun ve başarılı olman kerizlik değil, kadınların seni o şekilde görmeleri. sığınacak bir limansın anlayacağın

karı işlerinde iyi adam olmak sorun zaten. tahmin edilir bi adamsan hele işin boktan, çünkü senden milyonlarca var. kendi sıkıcı hayatının üstüne senin ki bir de sıkılırlar senden

karılar neden serseri, piç adam sever durumu burdan kaynaklanır. serseri adam tahmin edilemez olur, karıyı ipin üstünde yürütür, o hissiyatı verir yani

iyi adamla birlikte olmanın nedeni kapak atmaktır kanaatimce

iyi çocuk yarış hep en sonuncu bitirir derler ya

anlamışsın zaten sorunu

10. HELAL BRO valera777 HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı desire Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olgun ve başarılı olman kerizlik değil, kadınların seni o şekilde görmeleri. sığınacak bir limansın anlayacağın

karı işlerinde iyi adam olmak sorun zaten. tahmin edilir bi adamsan hele işin boktan, çünkü senden milyonlarca var. kendi sıkıcı hayatının üstüne senin ki bir de sıkılırlar senden

karılar neden serseri, piç adam sever durumu burdan kaynaklanır. serseri adam tahmin edilemez olur, karıyı ipin üstünde yürütür, o hissiyatı verir yani

iyi adamla birlikte olmanın nedeni kapak atmaktır kanaatimce

iyi çocuk yarış hep en sonuncu bitirir derler ya

anlamışsın zaten sorunu
    ilk olarak senin konuşma tarzından sadece showman biri olduğun ve neticede aslında bir sikim yapamadığın anlaşılıyor, burda forumda volta atıp artist yorumlarla kendini kandırıyor olabilirsin ama ben çok gördüm senin gibi ahmakları, git kendini yetiştir biraz adam ol ondan sonra gel bana konuş
    sana yanlış söylemişler dostum karılar serseri piç adamı sevmez onları sikip atmayı severler sonra da benim gibi senin "keriz" diye nitelendirdiğin kapı gibi adamlara gelirler ciddileşmek istediklerinde, sen 30 yaşına geldiğinde benim olduğum adamın milyonda biri ol şanslısın demektir, ayrıca senin ne iş yaptığını bilmiyorum ama benim işime sahip olabilmek için kıçını yırtmak isterdin ve kıçını yırtsan da sahip olamazdın benim işime ağzınla kuş tutsan benim geldiğim seviyeye de gelemeyeceğin de belli konuşma tarzından zaten, konuşarak değil çalışarak adam olunuyor kimse söylemediyse sana ben söylemiş oluyum.