User Tag List
Toplam 19 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: konu cinsellikse
-
20/10/2017, 07:16 #1
konu cinsellikse
beyler selamlar eğer bir kızla olay:ara ara takılırız şeklinde apaçık şekildeyse kızla 3 kere dışarı çıkılmış sarınılmışsa bu işi duygusala bağlamadan yatağa gitmek için nasıl bir yol izlenmelidir?
-
21/10/2017, 23:26 #2
Kendi görüşümce işin duygusal boyutu çok farklı kavramlar kimi insan hiç yanında olmadan duygu yaşar kimisi o an birlikteyken yaşar kimisi yatakta dahi yaşamaz.
Diğer konuya gelecek olursak ara ara takılırız mantığı var ise buna gerçekten her iki tarafta inanıyorsa kesin bir şekilde duygusal konularda dengeyi koruyabilirseniz gittiği kadar gider önemli olan o an birbirinize verdiğiniz enerjidir mesela bir insan çıkar karşına 1 saat vakit geçirirsin birlikte sonrası olumlu ise işler istenildiği gibi gider bir insan ile birlikte olursun enerjini voltajını hissettiremezsin yada o hissetmez ise ya belirli süre sonra biter yada uzun bir süre sonra biter. Önemli olan hissetmek istemek bunlar olduktan sonra her kapıyı açacak bir anahtar mutlaka vardır. Kısacası bu benim şahsi görüşüm sadece başarılar
-
26/10/2017, 08:28 #3
Senaryoyu değiştiriyorum lazım olana bulunsun diye
Senaryo şu; yatak ilişkisi kabul edilmiş ve bir anda sarılmalar buluşmalara evrilmiş bir süreç söz konusu
Bunun cevabı;
Tek kural var
O da aslalar kuralı
Asla dışarda buluşmak yok
Asla yatak harici iltifat yok
Asla hoş hitaplar yok
Asla mesajlaşma ve arama yok (sadece randevulaşmak için var)
Asla dert dinlemek anlatmak yok
Kısacası etkileşim yatakta kalmalı
Ve iki tespitim var
İlki anlattığın süreçten sonra geri toparlamak çok güç (ama dene kaybedecek bir şey yok)
İkincisi aslalar kuralına uyacak bir kadın bulmak çok zor (hapcı vs olanlar daha yatkın) yani kadının snaa duygusal bağ kurma çabasıyla yatak ilişkisini kabul ettiği kanısına vardım
Kalbine inmek için büyük risk almış ve oynamış gibi
Senin sorunun cevabı;
Sen duygusala baglamamak istiyosan sürekli farklı kızlara yürüyeceksin görüşeceksin
Onun baglanmamasını istiyosan yattıktan sonra kendinden soğutarak ayrılmasını sağlayacaksın (ahlaki çerçevede)
Ya da daimi seks istiyosan the game icraa edeceksinve sana kapılmaması için yukarıdaki senaryodakine benzer şekilde biz neyiz sorusunun cevabı gibi geçiştirmelerle devam edeceksin
Açık açık konuşulmamaış daimi sekste kadına yakınlık kurmayacagın icin hoş görmüyorum
Kızı çok yıpratır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
26/10/2017, 19:19 #4
toparlamak çok güç dediin fuckbuddy ilişkisi mi seks yapmak mı çok güç.Dün kız beni aradı naber napıyosun sana bir şey soracağım dedi sonra vazgeçti merak ettim dedim kötü bi soru sonra sorarım dedi ısrar etmedim.Yine görüşeceğiz ama sana geleyim hava soğuk mu desem bilemedim
-
26/10/2017, 21:56 #5
-
27/10/2017, 01:07 #6
Fuckbuddy için söyledim
Neyse yine iyisin sana gelip kahvenden tadıcam demen daha maskü
-
27/10/2017, 01:32 #7
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Olay apaçık ise zaten söylecek bir şey yok. Normalde işler nasıl gelişir.
Tanışma, Kaynaşma, dokunmalar, öpüşme ve sevişme. bunlar olurken de acaba sevgili olduk mu soruları sorulur.?
Gün içinde aramalar, acaip romatik konuşmalar. beraber buluşup sinemaya gitme
kısaca aktiviteler el ele gezmeler varsa sevgililik durumu ortaya çıkar.
ee o zaman ne yapacaksın.
Tanışma, Kaynaşma, dokunmalar, öpüşme ve sevişme.
kısmından devam edeceksin. normak öpüşme rutinlerini uygulayacaksın
uygun yere davet edip sevişirsin.
sonrası için zaten makalesi hazır
https://puacemiyeti.com/ilk-sevisme-...il-davranmali/"Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
Arsle HELAL BRO dedi
-
27/10/2017, 01:54 #8
-
27/10/2017, 01:58 #9
kızı aradım bugün vizeleri varmış e o zaman hiç görüşemeyeceğiz hahah dedim,yok görüşüz ya dedi
neyse sonuç olarak vizelerin önemli,biz görüşürüz zaten senle,sen vizelere odaklan dedim,dersini de bölmeyeyim dedim.
bakalım fazla kafa yordum bu kıza,sonu ne olacak göreceğim
-
27/10/2017, 02:04 #10
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
hayır kız görüşürüz diyor da sen kızın anası babası gibi ne demeye "vizelerin önemli a kızım iyi çalış koca eline mıttaaç olma" modeline giriyosun ben onu anlamadım.
Sanki kız da stanford da harvarda da okuyor amk. sikko vize işte. ders çalışyor stress oluyor. Kızın stress atmasına yardımcı olsana. rahat rahat çalışsın dersini
töbe yaaa. sonaaa joker neden kızdı diyorsunuz.
tamam kızın üstüne gitme de geleni de yollma yani.
her gün mü vize var?
ya da vize her gün sabah mı?
misal cumartesi pazar vize var mı?
Cumartesi akşam buluş. vize yorgunluğu hafta sonu bi dinlenelim de.
cumartesi gecesi sizin olsun. pazar çalışır dersini.."Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
Tebrik - 3 HELAL BRO