Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 15 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye AesSedai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Bunlar İlgi İşaretleri mi?

Merhaba arkadaşlar.

Benim çalıştığım fabrikada yaklaşık 250 erkek varız ve 4-5 tane de kız çalışıyor. Ben bu kızlardan iki tanesiyle işim dolayısıyla konuşmak durumundayım. Biriyle ne iş yapacağımla ilgili diğeriyle de malzeme sayımıyla ilgili. Bu kızların ikisi de iki tane bölüm şefiyle aynı odadalar. Odaya girdiğim zaman çok sohbet edebilecek bir durum yok yani.

Olay şu. İşimin sayımıyla ilgili olan kız bana iş yerindeki diğer erkeklerden farklı davranmaya başladı. Normalde pek gülümseyen bir tavrı yok. Yalnız ben çalışırken yanımdan geçtiğinde gülümseyerek kolay gelsin demeye başladı. Yaptığım sayımları övmeye başladı- ki ben daha önceden de hatasız şekilde yapıyordum bu işi. Geçenlerde de iş çıkışında denk geldik ayakkabılarıma övgü yaptı. Tam güze bir konuşma başlatıyordum ki kızın ilgisini almaya çalışan yavşağın biri gelip bölmüştü muhabbeti.

Düşünüyorum, eğer bunlar ilgi işaretleriyse bunu yapmaya başlamasının bir sebebi olmalı. Durduk yere ilgilenmeye başlamış olamaz. Aklımda birkaç olay var. Mesela ben bu kızın karşısında patrona gider yapmıştım ve işten atılıp sonra da geri alınmıştım. Daha sonra iş gereği odaya girdiğimde beğendiğim tarzda bir müzik dinlediğini duydum ve o tarz hakkında öneriler verdim. Yine güzel bir sohbete başlıyorduk ki ibnetor ustabaşı böldü muhabbeti. Bir de odada bölüm şefiyle bir konuda viskisine iddiaya girdik. Ben de viski konusunda iyi olduğum için biraz istediğim viski konusunda ayrıntıya girdim. İrlanda viskisiyle ilgili bölüm şefine birkaç bilgi verdim. Kız da ordan konuşmaya dahil olup irlanda viskisini beğenmediğini söyledi. Sonra o muhabbet de bir şekilde kesildi.

İstemeden dhv mi yaptım bilmiyorum ama durum böyle.

Sorum şu ki ben bu kızı daha yakından tanımak istiyorum. Ama bunlar bir şekilde ilgi göstergesi mi bilmiyorum. Eğer öyleyse bu olayı iş yerinde nasıl ilerletebilirim onu da bilmiyorum. Beni aydınlatırsanız sevinirim.

Saygılar

Kan ve Lanet Küller

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefonunu, face'ini falan almadın mı, niye almadın?

iş yeri zaten yeterince aracı olmuş size artık iş yerini aradan çıkarmalısın bence

Üye thewomanizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapacağın çok basit aslında, konuşmaya devam et ilgiliyse zaten devamı gelir, ilgili değilse rahatsız olduğunu belli eder.

Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @verdict Facebook'tan ismini aradım aslında ama bulamadım. Telefonunu da almadım çünkü tam olarak benimle ilgilendiğinden emin değilim ve iş yeri bu konularda hassas bir yer.
    @thewomanizer Tavsiyen için teşekkür ederim. En mantıklısı senin dediğin gibi yapmak.
    Kan ve Lanet Küller

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AesSedai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @verdict Facebook'tan ismini aradım aslında ama bulamadım. Telefonunu da almadım çünkü tam olarak benimle ilgilendiğinden emin değilim ve iş yeri bu konularda hassas bir yer.
    @thewomanizer Tavsiyen için teşekkür ederim. En mantıklısı senin dediğin gibi yapmak.
    Sen yüzyüze bunu söylemeyip faceten stalklayarak adını bulup da eklersen garip durur kız orada tum gun yanında dururken. Bunun molası var iş girişi çıkışı var o arada iste face adresini en azından. Telefon face vs bunlara çok anlam yuklemememizi söylüyorlar. Bunları istemek de çok büyük birsey değil çünkü bunlar basit iletişim araçları sosyal insanlar iletisimde olurlar. Telefonunu istemek için kızın daha ne yapması lazım, ufaktan ili vermiş işte evlenme teklifi etmiyorsun. Forumdaki eski konuları oku babaların mesajlarına bak. Ben onlardan öğrendiğim şeyi söylüyorum zaten suan ve bu konular artık aşılması gereken şeyler onları okursan daha hızlı ilerlersin cvplarini daha hızlı bulursun diye düşünüyorum. Ben de sorunum olduğu zaman forumda aratiyorum çok acayip noktalara temas edilmiş zamanında. Oku onları.

Sent from my SM-N7500Q using Tapatalk

Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı verdict Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen yüzyüze bunu söylemeyip faceten stalklayarak adını bulup da eklersen garip durur kız orada tum gun yanında dururken. Bunun molası var iş girişi çıkışı var o arada iste face adresini en azından. Telefon face vs bunlara çok anlam yuklemememizi söylüyorlar. Bunları istemek de çok büyük birsey değil çünkü bunlar basit iletişim araçları sosyal insanlar iletisimde olurlar. Telefonunu istemek için kızın daha ne yapması lazım, ufaktan ili vermiş işte evlenme teklifi etmiyorsun. Forumdaki eski konuları oku babaların mesajlarına bak. Ben onlardan öğrendiğim şeyi söylüyorum zaten suan ve bu konular artık aşılması gereken şeyler onları okursan daha hızlı ilerlersin cvplarini daha hızlı bulursun diye düşünüyorum. Ben de sorunum olduğu zaman forumda aratiyorum çok acayip noktalara temas edilmiş zamanında. Oku onları.

Tamam dostum sinirlenme bu kadar
    Kan ve Lanet Küller

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinirlenmedimki gülücük koymayinca sert oluyor emoji kullaninca da çok civik duruyor. mesajlasirken bu konuda hep ikilemde kalıyorum

Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @verdict Söylediklerini kesinlikle dikkate alacağım. İlgilendiğin için teşekkür ederim
    Kan ve Lanet Küller

Üye thewomanizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AesSedai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @verdict Söylediklerini kesinlikle dikkate alacağım. İlgilendiğin için teşekkür ederim
    Son durumu da yaz, merak ediyor insan

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dhv falan gaeyet güzel yapmışsın.

"Geçenlerde de iş çıkışında denk geldik ayakkabılarıma övgü yaptı. " demişin

bunu yapan kız ile ilgili 2 ihtimal var.

1- evet gayet bet ili
    2- kız boncukçu bi kız

yani kadın pua genel olarak işi biliyor.

sen yine de İLİ olarak algıla ve ona göre davranmaya devam et.
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)