Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 10 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İlk Adım

Üye AesSedai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İlk Adım

Selam mübarekler.Ben AesSedai. Kendimden kısaca bahsedeyim; 28 yaşındayım. İzmir'de yaşıyorum. Bir fabrikada makine operatörüyüm. Taliplerimi bekliyorum.

Cemiyete katılma amacım hop bütün kızları tavlayayım, boş gecem olmasın, vajina üstünde fındık kırayım değil. Gerçi seks hayatımı bir A4 kağıda yazmak istesem kağıt israfı olur ama benim yapmak istediğim daha çok kadınları gerçek anlamda tanımak, onları anlayabilmek. Ayrıca kendimi geliştirebilmek. Birkaç tane kişisel gelişim kitabı okudum ama - belki benim şanssızlığımdır - bana fazla ütopik geldi. Ama bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve gerçekçi makaleleler var ve ben de siteyi iliğine kadar sömürmeye geldim.

Yeni gelenler için yazılan makaleleri okumaya başladım ve zaman buldukça forumu da takip etmeye başlayacağım. Takıldığım konular tabi ki var ve umarım bu konuları aşmamda bana yardımcı olursunuz.

Saygılar

2. HELAL BRO verdict HELAL BRO dedi
    Üye Marcus Aurelius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Istanbul
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba, ben de senin gibi yeni uyeyim 10 kere konu acmayi denedim yonlendirmeden sonra konumun acilmadigini goruyorum. Sen actigin gibi konu olustu mu?

Üye DickWhitman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rome
    Tebrik
    Konular
    26
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoşgeldin

Ne kadar insan o kadar farklı düşünce demiş Mao

Hayatını, yaptıklarını pek bilmesen de bu sözü önemli

Özellikle cemiyetin sessizleştiği bu dönemde senin ve yeni gelenlerin daha doğrusu herkesin bakış açısına ihtiyaç var

Mesela senin okuduğun ilk makaleleri hatırlamıyorum hatırlatman büyük fayda sağlar bana

İstersen Jokerin önerdiği ayakları yere basan kitaplar var kitap bölümden bakabilirsin

İyi forumlar
    Suskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
    -Peçorin

Üye thewomanizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sitede 4. İzmirli falansın her halde

Geliş amacını ve ayak üstü egonu beğendim Kadınları anlamak mümkün değil de onlar gibi düşünebilmek mümkün bence. Yani diyeceğim o ki, zamanla istediğin yerde oluyorsun eğer çabalarsan. Kasma

Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoşbulduk dostum teşekkür ederim.

Makalelerin içerikleri çok güzel. Bana çok önemli gelen iki tane makale vardı.

Birincisi sakin olmakla ilgili olan makale. Sırf öfkeni kontrol etmediğinden dolayı kadınları kaçırıp sonra ağlamamakla ilgili olan. Benim de öfke kontrolü ile ilgili sorunlarım var zaten. Tam öfke sorunu değil ama tahammülsüzlük ile ilgili. Muhtemelen forumlarda yazı yazılmıştır bununla ilgili.

İkincisi de slm nbr diye mesaj atmak ki benim en çok sıkıntı çektiğim konu. Sadece bir mesajla alakalı değil bu durum. Konuşmayı ilerletme, ilginç ve yaratıcı olmayla ilgili bir durum. Üstesinden nasıl gelebileceğimi henüz bilmiyorum.

Ayrıca kısaca kadının güzelliğinin değil de karakterinin önemli olduğu bir makale vardı ki hayat felsefesi yapılması gereken bir makaleydi bence.

Verdiğin kitap tavsiyesi için teşekkür ederim. Yavaş yavaş forumda aktif olmaya çalışacağım.
    Kan ve Lanet Küller

Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Göz Göz Göztepe!

Övgülerin için teşekkür ederim.

Sen egodan bahsedince, yanlış anlaşılabilecek bir şey söylediğimi farkettim.

'' Gerçi seks hayatımı bir A4 kağıda yazmak istesem kağıt israfı olur...'' bu cümleyle söylemek istediğim, kağıda yazacak çok bir şeyim olmamasıydı. Seks hayatımın kötü olmasından bahsetmeye çalıştım kendimce.

Kasmamaya çalışıyorum. Bu kadar bilgiyi hazmetmek kolay olmuyor zaten. Tavsiyen için teşekkür ederim
    Kan ve Lanet Küller

Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AesSedai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Göz Göz Göztepe!

Övgülerin için teşekkür ederim.

Sen egodan bahsedince, yanlış anlaşılabilecek bir şey söylediğimi farkettim.

'' Gerçi seks hayatımı bir A4 kağıda yazmak istesem kağıt israfı olur...'' bu cümleyle söylemek istediğim, kağıda yazacak çok bir şeyim olmamasıydı. Seks hayatımın kötü olmasından bahsetmeye çalıştım kendimce.

Kasmamaya çalışıyorum. Bu kadar bilgiyi hazmetmek kolay olmuyor zaten. Tavsiyen için teşekkür ederim
    Ben tam tersi baya kadınla seviştim anlamıştım, yani "kağıt israf olur" gibi daha çok Yani bu egoyu beğenmiştim, küçük ego yapmak iyidir yani onu demiştim.

Seks hayatının kötü olması problem değil hatta vasat da olsa problem değil bence, kadınlar anlayışla karşılıyor. Önemli olan komplekse girmemek bence.O yüzden bu site ile beraber yürürsün. Kasmaya gerek yok.

Şehirleri falan bilmem ama iyiymiş İzmir ama kardeşim herkes bir İzmir tutturmuş, bütün gençler İzmir'e gideceğiz orada yaşayacağız falan. Hayaller iyi de bir de yapabilsek diyorum.

Bro mesela birisine cevap vereceğin zaman altta alıntı ile cevapla var ona bas yoksa karışır kime yazdığın. Alternatif olarak birine hitap etmek için @Nick kullanabilirsin mesela @AesSedai gibi.

Üye greenway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makaleleri okuduktan sonra bazı şeyler sahada yanlış bazıları doğru çıkar
    Makaleleri elbette okuyun ilham alın ama evdeki hesap hep çarşıya uymaz
    atacağın ilk adım bir an önce birşeyler yapman
    yanlış doğru kavramlarınada fazla takılmayın
    bazen en yanlış hareketi yapar kazanırken bazende en doğru hareketi yapıp kaybedebilirsiniz
    önemli olan kimseleri takıntı haline getirmemek ve kadın bolluğunun farkında olmak
    bazen herşey berbat gidebilir bazen iyi gidebilir
    ne iyi gitti diye hep iyi gidecek demek değil nede bozuk gitti diye hep bozuk gidecek değil
    kısacası herşey sahada kağıt ustundekileri öğrenip uygulamak biryere kadar sahaya çıkın
    kaybedin kazanın farketmez kaybettiklerinizi boşverip kazandıklarınıza bakın

Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @thewomanizer Ben pek forumlarda vakit geçirmediğim için yorumun altındaki cevapla butonuna basınca altına Facebook'taki gibi yeni bir sekme açılır sanmıştım

Bir gün İzmir'e gelmek isterseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
    Kan ve Lanet Küller

Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AesSedai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @thewomanizer Ben pek forumlarda vakit geçirmediğim için yorumun altındaki cevapla butonuna basınca altına Facebook'taki gibi yeni bir sekme açılır sanmıştım

Bir gün İzmir'e gelmek isterseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
    Olur da gelirsem ilk sana söylerim söz