User Tag List
Toplam 6 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 6 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
06/11/2017, 09:52 #1
- Nereden
- İzmir/İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Benim için önemli bir konuda fikir alışverişi
Beyler ufak çaplı bir yardıma ihtiyacım var. Daha çok bir yol haritası gibi kafam bulanık çünkü çok fazla seçeneğim var veyahut biraz hassas olabileceğim için sıçmaktan korkuyor olabilirim.
Bundan 4 yıl önce üniye hazırlanmak için dershaneye yazıldım, Dershanede benim yan sınıfta bir hatun var ki, afet-i devran, ama o sıralar kız arkadaşım var. isim veriyim kafanız karışmasın. Yan sınıftaki kız Başak 9 u zorlar bir kız fiziki değerlerle, Benim hatun Feray, benim gözümde 10 ama 8.5 filan, ve psikolojimi bozdu galiba ona benzer kızlar ilgimi çok çekiyor. O dönem Başağa yazamıyorum çünkü Feray'ın kuzeni Başak ile aynı sınıfta.
Başak ilk senesinde izmirde bir bölüm kazanıyor. Ben 2. sene hazırlanıyorum o sıra benim ilişki de yalan oluyor, hatta toplayamıyorum kendimi bir süre.
Başakla ortak arkadaşlar filan da var. Diyorum Başağın gittiği okulu gittiği bölümü kazanacam tanrıçam o benim ( tabi taş taş muhabbet yazpıyoruz ciddi değilim) Ama 2. yıl tekrar hazırlanıp aynı okul aynı bölümü kazanıyorum. Hazırlık filan da okuyorum. Geçen yıl bölüme geçiyorum bakıyorum ki kızın sevgilisi var. Ama ne eleman 1.85 boy filan kıza bir kaç kez selam veriyim desem de hep sevgilisiyle görüyodum.
Neyse bu yıl yaz tatilinde istanbuldan bi ortak arkadaşımızla karşılaşıyor Başak. Eleman benden bahsediyor 3 yıl gitti o dershaneye herkesi tanır seni de tanıyodur muhtemelen diyor. (çocuk içerde Başağa beni övüyor ben olaydan hebrsizim gibi) ve sevgilisinden ayrılmış.
Bu yıl başağı hep beni izlerken gördüm yanımda bizim kızlarla muhabbet çevirirken kız hep yalnız takılıyor. Derste olsun sigara arasında olsun benim etrafımı insan grupları çevirmiş oluyor bu da uzaktan melül melül bakıyor arada yakalıyorum
Geçen hafta ortak bir dersimizin çıkışında yanıma geldi
Başak : B
Ben: D
B: Ya sana bir şey sorabilirimiyim
D: Tabiki sorabilirsin
B: Sen istanbulda mı oturuyordun bi arkadaşım vs
D: evet biliyorum biliyorum aynı dershanedeydik O arkadaş bana da bahsetti (burda olayı bilmiyomuş gibi yapsan çok rahattım kızı dinlesem sadece ama sıçtım tabi)
Biraz durumun kritiğini yaptık dedim görüyodum ama emin olamıyodum filan sonra metroya mı geliyosun dedi yok dedim ben arkadaşlarımı beklycem görüşürüz.
Şimdi buraya kadar kafanızı şişirdim idare edin.
Bundan sonraki yaklaşımımı kafamda çevirip duruyorum. Cuma günleri tek ortak dersimiz var bi diyorum selam verip geçeyim, sigaraya filan da çıkarsak yanına gider muhabbet ederiz.
Yada sevimli piçi oynayıp direk yanına oturayım ( o zaman da arkadaş faktörü var, bizim ggrup hemen dedikoduya düşecek)
Ki kızla tek ortak noktamız dönemin birinde aynı dershanede ders görmemiz. Konuştuğumuz gün onun sınıfından bir kaç kişiyi sordum hatırlamıyor bile. Planlı hareket edip bu günlerde düştüğü yalnızlık batağından çekip çıkarıp dizime oturtayım diyorum bu kızı dışarıdan bakan biri olarak ne önerebilirsiniz??