User Tag List
Toplam 17 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
03/11/2017, 05:13 #1
Selam, Hiç sevgilisi olmamış biri yaş :?
Merhabalar
Bu konuyu açıp açmamayı çok düşündüm, yaşım 26 ve evet hiç kız arkadaşım olmadı, neden olmadı , nasıl olmadı bir çok sebep var ; en başında depresyon var tabi öyle ''sevgilimden ayrıldım psikolojim bozuk depresyondayım'' depresyonu değil kronik çocukluktan başlayan bitmeyen bir lanet. Tabi başka özel durumlarda da var da anlatılmaz. Kendimi bildim bileli özgüvenim yok. Dışardan gören biri bunun özgüveni yok bu depresyonda demez, depresyondayım dedim bir arkadaşa; dalga mı geçiyon? dedi, öyle bi durum. Ama depresif miyim evet.
Şimdi durumum üniversitede son sınıf öğrencisiyim hayatı fazlasıyla kaçırdım 26 genç bir yaş bir çok şey değişebilir de benim çok fazla umudum pek kalmadı. Hani düşünüyorum bütün herşey ben depresyona gireyim diye tasarlanmış gibi. Kepçe kulak ameliyatı bile oldum 18 yaşında çünkü ağzıma ettilerUlan hala o güvensizlik gitmiyor.Şimdi bir tarafta okulu uzatmam lazım bir tarafta ulan hiç kız arkadaş olmamış üstelik bu kadar çirkin sayılabilecek adamların yanında güzel kızlar var. Bakıyorsun adama üst baş yok, kendime bakıyorum lan bu adamdan eksiğimiz( para eksik o ayrı) ne?. 6 aydır spor salonuna gidiyorum hem çıldırmamak için hem de biraz daha güvenli olmak için. Daha yazardım da yeter bu kadar zaten gelecek tepkileri de bilmediğim için her şeyi anlatmayayım ben.