User Tag List
Toplam 17 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
03/11/2017, 05:13 #1
Selam, Hiç sevgilisi olmamış biri yaş :?
Merhabalar
Bu konuyu açıp açmamayı çok düşündüm, yaşım 26 ve evet hiç kız arkadaşım olmadı, neden olmadı , nasıl olmadı bir çok sebep var ; en başında depresyon var tabi öyle ''sevgilimden ayrıldım psikolojim bozuk depresyondayım'' depresyonu değil kronik çocukluktan başlayan bitmeyen bir lanet. Tabi başka özel durumlarda da var da anlatılmaz. Kendimi bildim bileli özgüvenim yok. Dışardan gören biri bunun özgüveni yok bu depresyonda demez, depresyondayım dedim bir arkadaşa; dalga mı geçiyon? dedi, öyle bi durum. Ama depresif miyim evet.
Şimdi durumum üniversitede son sınıf öğrencisiyim hayatı fazlasıyla kaçırdım 26 genç bir yaş bir çok şey değişebilir de benim çok fazla umudum pek kalmadı. Hani düşünüyorum bütün herşey ben depresyona gireyim diye tasarlanmış gibi. Kepçe kulak ameliyatı bile oldum 18 yaşında çünkü ağzıma ettilerUlan hala o güvensizlik gitmiyor.Şimdi bir tarafta okulu uzatmam lazım bir tarafta ulan hiç kız arkadaş olmamış üstelik bu kadar çirkin sayılabilecek adamların yanında güzel kızlar var. Bakıyorsun adama üst baş yok, kendime bakıyorum lan bu adamdan eksiğimiz( para eksik o ayrı) ne?. 6 aydır spor salonuna gidiyorum hem çıldırmamak için hem de biraz daha güvenli olmak için. Daha yazardım da yeter bu kadar zaten gelecek tepkileri de bilmediğim için her şeyi anlatmayayım ben.
-
03/11/2017, 06:11 #2
Sorunlarının kadınlarla ve kadinlara karsi olan özgüvenle ilgili kısmının cevapları burada var. Oku! Cevap bu. Burada bulacaksın.
Ve tabi maddi durumun iyi ise psikyatrik bir destek almayı düşün. Burada bize soyleyemedigin hatta kendine bile soyleyemedigin kadın tavlama konusu dışında sorunların var ise buna ihtiyacın var.
Ve hoşgeldin
-
03/11/2017, 06:14 #3
psikyatrik destek alıyorum almasam zaten bir şeyler yazacak hale gelemezdim.
-
03/11/2017, 06:17 #4
O zmn çok güzel, sevindim. Geri kalan hersey için pua cemiyeti
-
03/11/2017, 06:20 #5
teşekkürler
hoşbuldum bu arada
-
03/11/2017, 07:49 #6
Dostum bizim yapmaya çalıştığımız şeyler değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek değiştiremediklerimizden uğraşmayı gerek yok daha önce yaşadığın şeyler senin değiştirilemeyeceğini şeylerdirGelecekte yaşayacaklarını ise tam tersi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
03/11/2017, 08:22 #7
hoş geldin dostum, inan o siktiğimin sorunlarını uğraşırsan çözersin, kulaktan dolma söylemiyorum. kendim çözdüğüm için söylüyorum. asosyalin bakımsızın, özgüvensizin, kilolu süt çocuğunun ve dalga geçilen birinin tekiyken geldiğim seviye yi ve değişimimi ilkokul ortaokul arkadaşlarımın herhangi birinin beni seneler sonra ilk defa gördüğünde verdikleri tepkilerin birini görsen bile anlayabilirsin. before after i göstermek isterdim ama anonimiz.
sadece tip olarak değil sosyal statü kızlar, ortam ve kendimi geliştirmek konusundada geliştim. nasıl dersen; inan bana sadece gayret, çaba. ve unutma dünyaya bir kere geliyoruz.
(hala sevişemedim yaş 18 ev sıkıntım var umarım bunuda atlatmak dileğiyle. boş ev sıkıntım var amkDD)
bende bu tarz problemler yaşadım ve atlattım. bu yazıyı okudukdan sonra “yahu bu eleman yapmış ben niye beceremeyeyim†diyerek işe başlayabilirsin. tekrardan hoş geldin.Konu Expelliarmus tarafından (03/11/2017 Saat 08:31 ) değiştirilmiştir.
-
03/11/2017, 09:31 #8
- Nereden
- Rome
- Tebrik
- Konular
- 26
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Hoşgeldin dostum Destek almaya karar vermen de bir özgüven göstergesidir
Hem destek almayı kabullenmek
Hem de adım atmak. Karar almak özgüvendir. Benim eksiğim var diyebilen adam birçok şeyi başarmıştır
Fitness yapıyor olman çok iyi ah şu göbeği ben de atabilsem
Dansa başlamanı öneririm dans etmek ve kadınlara yakın olmak özgüveni güçlendirir
Para durumunu da bilemiyorum tabi ama uzatmak sıkıntı değilse bu yıl bitirmek zorunda değilsen neden bir yıl daha bırakmayasınSuskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
-Peçorin
-
04/11/2017, 01:09 #9
- Nereden
- İzmir/İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
hoşgeldin dostum, sadece hoşgeldin mesajlarına ve burada sana yardım için çabalayan insanlara bakarak buradaki değerini öngörebilirsin. Unutma styles da bu işe başladığında senden çok farklı değildi, Sadece oku öğren hayatına uygula bize anlat görüşlerinden faydalanalım birbirimizin. Eğer istersen bambaşka bir adam olabilirsin. He unutmadan harekete geçmek istediğinde beynın psikolojik sorunlarını öne sürerek seni caydırmaya çalışacak sakın ola ki öyle bir hataya düşme. Sorunların olabilir, depresif olabilrsin ama bu seni tanıyan insanlar için. Ve senin hedefin seni tanımayan pıtırcıklarımız
Onların gözünde nasıl bir profil çizeceğin sana kalmış ne olmak istiyorsan o olursun
Fazla yalan söyleme ama g*te kaçıyo sonra :P
-
04/11/2017, 01:11 #10
- Nereden
- İzmir/İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)