User Tag List
Toplam 19 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
30/10/2017, 20:07 #1
ilişkilerde geçmişin önemi/rolü
Merhaba sayın cemiyet üyeleri, ben yaklaşık 4-5 aydır bir ilişki içerisindeyim, aslında başta pek ciddileşmesini istemiyordum ama benim maalesef ne yapsam ne etsem kız erkek ilişkilerinde kaderim bu olmuştur çünkü kızlar beni tanıyınca benimle duygusal ve evlilik merkezli bir ilişki hayali kurmaya başlarlar ne zaman gayriciddi eğlence/seks arkadaşlığı kurmak istesem "ben öyle ilişkiler yaşamam yaşayacaksam da senle yaşamam" benzeri tepkiler alıp ben onlarla ciddileşmek istemediğimde ilk gördüğü adamla tek gecelik ilişki yaşarlar, direk türk erkekleri arasındaki ideal koca adayıyım galiba bu baya tatsız bir his iyi olduğunu sananlar varsa sonsuza kadar tartışabiliriz. Her neyse şimdi bu kız bana baya aşık ve artık arayışlarım bitti falan gibi cümleler kuruyor benimle ilgili ve yakın geçmişte bana 2 sene sonra evlenmiş olmak isteyeceğini söyledi ve fikrimi sordu. Şimdi ben söz konusu hanımefendinin geçmişinde benden önce 2 tane ciddi 1 tane de sadece sex üzerine kurulu bir ilişkisi olmuş olduğunu biliyorum fakat durum şu ki güzel cemiyet üyeleri ben hepinizin arasındaki en şanssız adamım büyük ihtimal ki 30 yaşıma geldim ve hayatım boyunca her yaptığım işte hep başarılı olmuş olmama(çok iyi bir işe sahibim ve o işte de çok başarılı oldum Allah'a şükür) ve tip olarak ortalamanın gayet üstünde yakışıklılığa sahip ve bakımı kılık kıyafeti de yerli yerinde bir adam olmuş olmama rağmen her zaman, bu kızdan önce sadece 1 tane daha sevgilim olmuştu cinsel olarak da birlikte olduğum(arada çok sevgili oldu ama hepsiyle fbuddy olmaya çalıştım hepsi ciddi sevgilim olmak istediler o yüzden hiçbiriyle seks aşamasına geçemedim, bu kızların çoğu da bu arada benle olmadı diye direk bir fucker buldular kendilerine ve 1-2 ay sonra da o herifler onları silkeleyip atınca gene bana geldiler ağlayarak ama ben tabiki hiçbirini almadım hepsi çünkü hala ciddileşmek istiyordu benle). Ben bunu şu an ki kız arkadaşıma daha önce söylemiştim ve bundan dolayı da bizim ilişkimizin bir noktada sonlanacağının yüksek ihtimali olduğunu söylemiştim çünkü ben bu tipimle bu başarımla bu paramla bu imkanlarla vs. hayatım boyunca sadece 2 kadın sikmiş bir adam olamam(evlendikten sonra çoluk çocuğa girmek istiyorum ve karımı aldatmak istemiyorum çünkü bir kez aldatıldım baya iğrenç bir his gerçekten hiç kimseye yaşatmak istemem) demiştim kendisine de. Bu muhabbetin üstünden biraz zaman geçtikten sonra yengeniz bayadır kafasına dert ediyormuş bu konuyu(e tabi şu ana kadar ki her kız gibi bu da benle evlenmek istiyor) bana açıldı sen bu söylediklerinde ciddi misin yoksa o an sadece kendine acıdığın için mi böyle saçma bir şey söyledin dedi. Ben de fikrimi değiştirmediğimi ve benim gibi birinin hayatında sadece 2 kadınla cinsel olarak da birlikte olmuş birisi olması kabul edilemez (arada boş durdum sanmayın arkadaşlar çok uğraştım ama hep aynı senaryo hatunlar leeroyy la ciddileşmek ve çok uzun zaman geçmeden evlenmek istiyorlar gece klubünden telefon bulup buluştuğum kızlar bile aynı muabbete çevirdi hep olayı maalesef hiç fuck close beceremedim bir klüpten ya da başka yerden)
Şimdi saadede gelelim kusura bakmayın sizi bu uzun paragrafta biraz sıktıysam ama maalesef hayatımın özeti bu, bunları bilmeden esas size sormak istediğim şeyi sormak istemedim. Bu kız iyi bir kız ve sıkılmıyorum onunla ama içimdeki bu his çok kuvvetli hala, 2. seviştiğim kadınla evlenemem evlenmemeliyim gibi hissediyorum, biliyorum buranın altına gelen cevaplar beni çok üzecek ve çok tatsızlaştıracak ama lütfen benimle yaşıt arkadaşlar dürüst bir şekilde(buraya gerçek sayısını 4 le çarpıp yazan arkadaşları istemiyorum) birkaçınız sayınızı belirtir misiniz? Sizce her türlü imkanı olan yakışıklı, başarılı vb. ortalamanın çok üstünde özelliklere sahip bir adam 30 yaşına geldiğinde kaç kızla cinselleşmiş olmalıdır? burada kimse var mı benim yaşlarıma gelmiş ve sadece 2 kızla birlikte olmuş(seks diyorum öpüştüğünüz yiyiştiğiniz grind ettiğiniz kızlar sayılmaz 2 sene çıktıysanız bile sevişmediyseniz o ilişki olmamış olarak düşünürüm ben) varsanız siz ne düşünüyorsunuz geleceğinizle ilgili? bu aralar bu konuları düşünmekten işimi gücümü yapamaz hayatımı normal yaşayamaz hale geldim psikoloğa da gittim gerizekalı gerizekalı perspektif soruları soruyor hep o kadar insanın önerisini dinleyim dedim kendimi dinlemeliymişim en başımdan beri boş yere gitti bir seans parası salak adama. neyse arkadaşlar okuyanlarınıza teşekkür ederim hepinize iyi günler ve bol çakışlar belinize kuvvet darısı benim başıma inşallah : D
p.s şu noktada evlensem oğlum olsa benden fazla hatun şaapsa ona da gıcık olurum gibime geliyor o kadar takılmış durumdayım bu konuya bu aralar