Kurtulamadığım Kasıntılık
Merhaba cemiyet üyeleri,
Kısa süre önce aranıza katıldım. 22 yaşında üniversite öğrencisiyim. Etrafımdaki insanlar tarafından sürekli :
- İyi çocuk
- Efendi çocuk vs. ile birlikte
- Kasıntı
- Soğuk davranan
yakıştırmaları duyuyorum ancak sorun tam olarak şu ki ; ben içimde öyle bir şey hissetmediğim halde bunun jest mimiklerime hareketlerime bu şekilde yansıtıyor olmam. Evde ev arkadaşım da aynısını söylüyor \*Sen evde iken çok enerjik bir insansın ancak evden dışarı çıkınca kasıntı bir hal alıyorsun, yüzün sürekli bir şeye sinirliymişssin gibi asık duruyor*/ en son kendisinden bu bağlamda duyduğum şey bu oldu. Ben istemeden evden dışarı çıktığımda gerçekten de farkında olmadan üzerime bir kasıntılık geliyor sürekli etrafa sinirli sinirli bakıyorum bu da diğer insanları benden uzaklaştırıyor. Eli ayağı düzgün birisiyim hatta ev arkadaşlarım hakkımda \* Kanka sen mekana girdiğinde dikkat çekiyorsun yakışıklısın, ancak şu suratını millet içinde asmasan..*/ söylüyorlar ben evde hissettiğim enerjimi dışarıda da devam ettirmek istiyorum ama bir türlü içselleştiremiyorum bu durumu benim için uygun bir öneriniz var mı ? Bu durum artık sosyal hayatımı da etkiliyor. İnsanlar beni kasıntı olarak algılıyor annem, babam , kuzenlerim hatta hocalarım bile \* Artist, havalı, kasıntı*/ diyolar . Yardımlarınızı bekliyorum artık kurtulmak istiyorum bu durumdan.