User Tag List
Toplam 48 adet sonuctan sayfa başı 41 ile 48 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Üniversite
-
14/09/2010, 11:36 #41
Cvp:Üniversite
Öğrendiğin açılışları uygula. Tavsiyem ders başlamadan yarım saat önce amfi önüne git, zaten gittiğinde tek tük insan olacak. Onlarda genelde bi yere yaslanmış kapının açılmasını bekliyorlar. Gözüne kestirdiğin bi hedefe açılışını yap. Hareketli setler olmadıkları için seni sallamama ihtimali pek yok.Ben opinion openersları kullanıyordum mesela bir keresinde ilk oyunu öğrendiğim günlerde kedi-köpek açılışını yapmıştım, sohbet devam etmişti ama close yapamamıştım. En basitinden doğum günü açılışınıda yapabilirsin. \'\'Haftaya kız kardeşimin doğum günü var, ayakkabıların güzelmiş nereden aldın?....\'\' gibi. Bende haftaya bu açılışla set açıcam.
Kolay gelsin...
-
14/09/2010, 18:37 #42
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
ka_ozgur yazan:
valla dostum bende bu sen trakya üniwersitesini kazandım(edirne) gidecem
yapacağım fazla zor değil sosyal ortama takılacam bizim bölümde 90 kişi war 20 si erkek 70 kız...
olabildiğince ortalığı karıştıracam herkesle tanışacam bahçede sağda solda gördüğüm bütün kızlarla konuşacam...
tipte war biraz onada güveniyom...
sana tavsiyem kafana göre takıl sosyal ol pua ol gerisinin canı cehenneme.gelsin kızlar gitsin kızlar
hadi kolay gele :laugh:
Barfly ve Garden\'ı öğren ilk önce..
nehir kenarında üniversitenin,dsinin yeri bir de öğretmen evi var..
hanedana gitme, lalezara gitme..
evi mümkünse ayşe kadın ya da bacadan tut..
karaağaçı öğren ama salak gibi okey oynamak için oraya takılanlardan olma..
ağaoğuları diye bir spor tesisi var oranın bar kısmı çapkınlık için en uygun yer yokse heryerde yakalnalırsın..
megaparkı öğren..
işte okey orda oynayabilirsin...
dürümmatik var orayı bul. ( adanasını ye - hasan ustayı kesin tanı)
daha fazla edirne tavsiyesi isteyen))
trakya kızları iyidir.."Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
14/09/2010, 20:31 #43
JoKeR yazan:
ka_ozgur yazan:
yapacağım fazla zor değil sosyal ortama takılacam bizim bölümde 90 kişi war 20 si erkek 70 kız...
olabildiğince ortalığı karıştıracam herkesle tanışacam bahçede sağda solda gördüğüm bütün kızlarla konuşacam...
sana tavsiyem kafana göre takıl sosyal ol pua ol gerisinin canı cehenneme.gelsin kızlar gitsin kızlar
ağaoğuları diye bir spor tesisi var oranın bar kısmı çapkınlık için en uygun yer yokse heryerde yakalnalırsın..
megaparkı öğren..
trakya kızları iyidir..
Dhv nin dibine vurdun yine :cheer:Bazı adamlar kadınları sever, kadınlarda onları...
-
18/09/2010, 06:44 #44
- Tebrik
- Konular
- 1
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
teşekkür joker bunları kullancam...
edirneden oyuncu çıkarsa bana yönlendir
-
24/12/2011, 06:12 #45
Edirnede yaşamış olman benim için ne büyük bi artıdır ama lalezara gitmiştim
:side:
:side:
JoKeR yazan:
ka_ozgur yazan:
megaparkı öğren..
trakya kızları iyidir..
-
03/01/2012, 13:18 #46
- Tebrik
- Konular
- 9
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
mesela yurtta kalan biraz fazla balık etli, ağzı laf bir kız arkadaş çok iyi bir fırsattır. çünkü kaldığı yurtta güzel arkadaşları mevcut. eğer kızın sizden hoşlanma durumu yoksa bol bol kız arkadaşlarıyla bir araya getirir sizi. ayrıca ilk sene genelde yurtta kalındığı için giriş çıkış hep problem olur. gece kız arkadaşınla dışarı çıkcaksın hop müdüriyet izin vermez. o yüzden ilk sene çevre yapmak bence daha önemli. ben ilk senemde sadece çevre yapmaya yoğunlaşmıştım ve yeteri kadarda yaptım. şimdi organizasyon işleriyle uğraşıyorum ve millet kendi arkadaşını getirip benle tanıştırıyor. full sarj için uğraşmaya bile gerek duymuyorum kendiliğinden oluyor.
-
03/01/2012, 21:34 #47
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
kadavra13 yazan:
mesela yurtta kalan biraz fazla balık etli, ağzı laf bir kız arkadaş çok iyi bir fırsattır. çünkü kaldığı yurtta güzel arkadaşları mevcut. eğer kızın sizden hoşlanma durumu yoksa bol bol kız arkadaşlarıyla bir araya getirir sizi. ayrıca ilk sene genelde yurtta kalındığı için giriş çıkış hep problem olur. gece kız arkadaşınla dışarı çıkcaksın hop müdüriyet izin vermez. o yüzden ilk sene çevre yapmak bence daha önemli. ben ilk senemde sadece çevre yapmaya yoğunlaşmıştım ve yeteri kadarda yaptım. şimdi organizasyon işleriyle uğraşıyorum ve millet kendi arkadaşını getirip benle tanıştırıyor. full sarj için uğraşmaya bile gerek duymuyorum kendiliğinden oluyor.
http://www.puacemiyeti.com/index.php...li-kizlar.html"Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
03/09/2020, 06:19 #48
- Nereden
- Afyon
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
ah dombili kızlar,bu kızlar dostlarım sizler için bir anahtar bir de muhabbetleri güzelse tadından yenmiyor.hem de size arkadaşlarını getiriyor ooooh ekmek kadayıfına kaymak koymak gibi.Hadi afyonlu olduğumu belirttim yine