Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 15 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 15 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:Kılıç Yarası Serisi

turquoise yazan:
    @Joker

Ben de biliyorum Ahmet Altan\'ın olduğunu. Yazım hatası yapmışım. Editlerim. Tam hali \"Yara kapanır, izi kalır.\" şeklinde. Anlamı değiştiren bir düzenleme yapmıyorum ancak acı kelimesini çapalayacağım için bu kelimelerle anlatmayı tercih ediyorum. Bu seri de miksen göte girmez. Sana yazılmıyorsam tabi. :kiss:

ahmet altan yerine çetin altan dersen ve kız biliyorsa göte girir dedim.

içeriğine müdahale etmiyorum...

"Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

Senior Member lazy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sert kırılır, yumuşak eğilir..

bunun için diyorum, sertsin ve sert olduğun zaman tepki alıyorsun diye..

bu davranış biçimi sokakta herhangi bir adamın yapabileceği bir davranış biçimi; biz ise cemiyette farklı adamlar olmanın derdindeyiz..

buradaki biz olamama durumu, yeni olmandan değil,

güzel yüzünü arabayla 100 km ile giderken asfalta sürterim..

yaklaşımı bize yani cemiyete uymaz

birde bunu sana diyen kız sevgilin değil. öyle düşündün sanırım sen..

yeni tanıştığın ayartmaya çalıştığın kız bunu sana söylüyor
    sende açtığın seri ile eskinin eskide kaldığını hayatına devam etmesi gerektiğini yeni adayların çıkacağını anlatıyorsun..

bi tahmin edin bakalım o yeni aday kim ?
    sert olmak benim yapımda bana karşı yapılan gereksiz ve lüzumsuz olan her durumda var.. çok neşeliyimdir çok rahatımdır.. ama tutar birisi saçma işler yaprsa alakasız bir durumda durum ortam, karşıdakinin cinsiyeti, statüsü filan fark etmez gerekli tepkiyi benden alır..

askerlik bu yüzden çok iyi geldi.. adama laf edmiyorsun beyaza kara diyor gıkın çıkmıyor..çıkaramıyorsun..bu beni oldukça törpüledi..ki ben çukurcada yapsamda askerliğimi gayet güzel bir askerlik yaptım çok şükür..

ben bir kadına saygımdan birlikteysek sağdaki soldaki kadına bakmam, ona önem vermişim kendime çeki düzen vermişim, üslubuma özen gösteriyorum, pua cemiyetine giriyorum onu etkilemek için bişeyler öğrenmek için mesai harcıyorum..gelgelelim bu kadar özendiğim kızımız bana eski erkek arkadaşım bla.bla dediğinde biraz gerilirim aramızdaki seviyeye göre asfaltın tozunu yutar veya kafatası parçalanır...

bu yüzdendir ki bu güne kadar hep böyle olduğum için sanırım hata yapıyorum diye düşündüm.. muhtemelen de hatalıyım.. ama bu benim.. yanlış bişeyler varsa bende işte görebilirsiniz..duymak istediğinizi söyleyip sempatik sevimli chocuq olmak daha kolay.. beni tanımanızı isterim ve yanlışlartımı doğrularımı ona göre değerlendirmeniz ve objektif olmanız daha önemli olur..

sn. joker ve pua dostlarım...

lazy\'ye özel not ama ilanen duyurulmasına karar verildi:

teknik bir zekanın yan etkileri vardır.

iletişim emptati yeteneklerinin zayıf olacağını söylemiştim. ki forumdaki yokluğumda bunun örnekleri sergilenmiş.
    genelde asosyal oluruz..ama benim hep bir ortamım oldu..bunda karısı kızıda oldu hepimizin sap olduğuda oldu.. genel sap olurdu.. neden müh. mim.. fakültelerinde her 300 erkeğe 1 kız düşer .. jeoloji varsa az daha artar...bizim şansımızda en azından tanıstıklarımızda kızların en bol olduğu anasınıfı gibi bölümlerdi..

bana iletişimim hep iyi gelir ama bazen daha önce dediğiniz gibi biraz rekabetçi olabiliyorum.. aslında bırak sanane değil mi?

sürekli birileri sizi yanlış anlıyorsa,

sürekli \'hayır, ben onu değil bunu demek istemiştim\' diyorsanız,

burada bir iletişim sorunu var demektir!

bu bir

anlatmak istediğinizi sert bir uslupla anlatmayı seviyorsunuz bu da gerçekçi bulunmuyor!

niye?

atalar nur içinde yatalar derler ki;

ergen olanın avrat dövmesi kolay olur!
    sevgili wonder ben anlatmak istediğimi gayet net anlatırım..zaten örneklemelerim ve hikayelerim bu yüzdendir.. ana cümleden anlamadıysan hikayeden anla biçimindedir uslubum..

kızlara gelincede aynı tarz olurum..
    örnekleme, benzetme, teşbih, kinaye, v.s tüm edebi kuralları uygulamaya çalışırım..yada ben öyle sanıyorum..

piliç olayında açık olarak sizin yorumunuzu duymak istiyorum..
    o yazımdan bekaret şakşakçılığı mı çıkıyor?
    black öyle anladı, joker öyle anladı...
    saat olayında ise benim fikrim açık ve net bir dostumun 35lik saat takmasını istemem bu budur.. joker hocam uygun görmüştür .. ama ben görmedim..odur tüm olay... zaten açtım gerisini..35 tlye onu alacagına saat takma kıza gül yaptır, bir yere götür yada 100 tl ver bir replica al hem şık hem kız zaten bilmez frank muller, v.b..tavsiye amacıyla.. ha bunu yeni kabul görmeye başladığın yada girdiğin bir ortamda yapınca farklı anlaşılabiliyor...gerek yoktu bende biliyorum sanane isteyen sırasını beklesin isteyen suvoç taksın isteyen daniel klein yada belonni..

bizim arkadaşlarla muhabbetimiz.. fbli: dün ne çaktık size ama gsli: lan bi s...ktir git s..ktiğim ballıları birde ibne hakem bla.bla. yani coşku her daim vardır..
    buradada çok yakın ilgi görünce insan sanki aynı ortamda sanıyor kendisini biraz \"ya joker ya bi s..ktir 35 e kaliteli saat mi olur\" tadında başladı. ama iş parası olan mı karı ayarlar sadece arkadaşa geldi...öyle olsa benim saatim 2000tlye yakın neden 35lik saatte iş görür diyen adamın sözlerini önemsiyeyeim..umarım anlatabilmişimdir.

genelde uslubum keskindir nettir..yumuşatmam gerekebilir.. ha inanılır inanılmaz o biraz karşı tarafın bakış açısı..
    istemezdim biz ve sen durumunu ama 2 arkadaş bizlikten bahsedince hafif tecrite maruz kalmış oldum..demekki henüz cemiyetin içinde yer edinememişim.. ki doğal henüz çok yeni tanışıklığımız.. beraber bişeyler yapınca, yorumlar raporlar yazınca...

mesela bugün bir kızla tanıştım işyerinden yeni başlamış sıcacık bir sohbet ortamı ama evli çıktı.. hmy: hahaha aklıma piliç hikayem geldi aklıma hemen ayrıldım yanında memnun olduğumu belirterek..

ayrıca 9luk kızmız vardıya.. öğlen buluşmak istediğini söyledi..müsait olmadığımı haftaya duruma bakacağımı söyledim.. öğle arası ne abi 1 saat sınırı ve mekan sınırı oluyor bu durumda.. vakit kaybı olarak gördüm..

bak sağa sola laf yetiştirmekten kendi mevzularımdan bahsetmez olmuşumm..ben yine newbie sweet shut moduna dönüyorum..

sevgiler..

sonuç;

bu iletişim algınız sizi asıl hedefinize ulaşmanızı zorlaştırır.

son not: insanların unutamadıkları eski sevgilileri, kıymetlileri vardır. bir de yalandan böyle söylemeyi seçtikleri durumlar vardır. erkek adam hangisinin gerçek hangisinin yalan olduğunu anlayacak! (ki karşınızdaki kadın olacağı için, işiniz bin kat daha zor. ben dakkasında anlarım da... sizin azıcık emek harcamanız lazım gelir.)

hangisi gerçek hangisi yalan, bunu kavradıktan sonra( bu vitesli arabalardaki debrijay-fren-gaz üçlüsü gibi çalışır),

hafif gaz vererek arabayı çalıştırırsınız!

sonrasında duruma zemine ve hava şartlarına bakarak, yolculuğun keyfini çıkarırsınız!

bilmem anlatabildim mi?

herkese iyi yolculuklar!
    arabam manuel vites..
    sanırım ben otomatik vites almalıyım...

teşekkürler...
    So, you're obviously the big dick... and that, on either side of you, are your balls. there are two types of balls: there are big brave balls, and there are little faggot balls. dicks have drive and clarity of vision... but they're not clever. they smell pussy and they

Üye Wonder Women - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    128
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

JoKeR yazan:
    turquoise yazan:
    @Joker

Ben de biliyorum Ahmet Altan\'ın olduğunu. Yazım hatası yapmışım. Editlerim. Tam hali \"Yara kapanır, izi kalır.\" şeklinde. Anlamı değiştiren bir düzenleme yapmıyorum ancak acı kelimesini çapalayacağım için bu kelimelerle anlatmayı tercih ediyorum. Bu seri de miksen göte girmez. Sana yazılmıyorsam tabi. :kiss:

ahmet altan yerine çetin altan dersen ve kız biliyorsa göte girir dedim.

içeriğine müdahale etmiyorum...
    onu bilen kızı bulunca, kızda lafıı sokunca; çok eğlenilir :laugh:
    Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!

Member EagleSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bız erkeklerın en cok karsılastıgı durumlardan bırı ve mukemmel bır yazı kesınlılle ezberlıyıp yerı ve zamanında kullanıcam +1

Member Durexius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yazı beni bile etkiledi az sona arkadaşada yollamayı düşünüyorum bi kısmını cok güzel (Y) +1