Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 23 adet sonuctan sayfa başı 21 ile 23 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Senior Member lazy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:BİLARDO MASASI

Wonder Women yazan:
    açıklama:

konu hakkında önce bilgilendirip sonra forumu okudum.

temel bilgi: bilardo masası tabiri, kaliteli kızların hayatlarında bir erkek olması ile ilgili. yani bazen beklemek zorunda kalırsınız.

iki) özsaygı ve özdeğer kavramı ile ilgildir. bazen o kaliteli kızların yanında aptal saptal adamlar olur. anlamazsınız. eninde sonunda biter. ama o arada beklemek zorundasınız.

üç) piliç benzetmesine gelince, konu hakkında önce bilgilendirip sonra okuduğum için tarafsız değilim. fakat ilk okudğum anda, ben \'rahatsız olan erkek\' tavrı gördüm. açıklanan şey; bir arkadaşım ile bilrikte olduğunu bildiğim bir hatunla bilrikte olamam sanki.

e tamam.

dört) asla asla demeyin.

beş) akşam akşam beni daha fazla germeyin :laugh:

son not: şaka bir yana, herkes aynı tip olamaz. farklı renkler olacaktır. sadece bazen anlatmak istediklerinizi anlatamadığınız durumlarla karşılaşıyorsunuz. bunun asıl sebebi; erkek oluşunuz!

cümleyi kısa kesiyorsunuz. ama çok ahkam kesiyorsunuz

bu yapısal bir sorundur. erkeklere özgüdür. yapılacak birşey yoktur.

bir de hepiniz alfalık algısı ile hareket etmeye çalışınca, ortalığı birbirine katıyorsunuz.

falan filan.

bir kız görüp beğendiniz, aradan bir süre geçti, kız boşa çıktı. şansınızı ister denersiniz, ister denemezsiniz!

elinizdeki kız sayısı ile de doğru orantılı olarak yapacaklarınız değişir.

itişip durmayın
    itiş me yok sadece pua kardeşliği var..
    siz doğru anladınız ya o bir nebze içimi ferahlattı.

şimdilik sessizce kozamdan cıkacagım günü beklemek için inzivaya çekiliyorum...

So, you're obviously the big dick... and that, on either side of you, are your balls. there are two types of balls: there are big brave balls, and there are little faggot balls. dicks have drive and clarity of vision... but they're not clever. they smell pussy and they

Hiç Mesaj Yazmamış Adam Secret2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lazy düşüncelerin Türk ahlak yapısını çok güzel yansıtıyor ama.Şahsen benim başkalarının belirlediği kurallarla işim yok,kendi kuralımı sadece kendim koyarım.Yıllarca o kadar zorluk çekmiş insanlarız genelde buradakiler,özellikle ben,çirkin ördek yavrusundan kuğu ya dönüşmeye çalışıyoruz,yıllardır deyim yerindeyse lahımlarda senin bahsettiğin şuan erkek arkadaşı olan namuslu kızların sevgilileriyle mutlu olmasını izledim,o namuslu kızlar benimse suratıma tükürdüler.Tahmin edilemeyecek acılar çektim,asla normal olmadım.Bu noktada düşüncelerinin benim için ne kadar içi boş olduğunu görebilirsin.Bunlar sana toplumun dayattığı,kitaptan ,tvden görüp söylediğin düşünceler,bense düşüncelerimin hepsini kendim şekillendirdim,yan faktörlerden etkilenmedim.Gel gör ki,zaten pua ile her kadın arasında bir çekim oluşuverir genelde.Eğer birisini bir puanın yanına getirirsen her zaman tehlikededir,kız kardeşin olabilir,sevgilin, hatta annen.Doğamızda var bu.Benim yolumda kural yoktur arkadaşım.1 tane bile olması için hiç bir sebep yok ...

Hiç Mesaj Yazmamış Adam staffel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

turquoise yazan:
    Ya bunu yapmayacaktım ama hadi yapayım. Eğer bu aşkları ile evliliği sürdüren körpecik hanımefendiler kendilerini düdükletiyorlar ise ortada xeph efendinin kutsallaştırdığı şekilde bir aşk olduğundan bahsetmemiz elbette ki abesle iştigal olacaktır.

İkinci noktamız ise evlilik dediğimiz şey bu akde irade beyanıyla iştirak eden iki kişiyi bağlar. Bu akde irade beyanıyla iştirak etmemiş üçüncü taraflar için bağlayıcı herhangi bir durum oluşmayacaktır. Haliyle evli kişilerle ilişkiye girildiği takdirde hem etik hem de kanuni müeyyidelerle karşılaşması gereken gayet tabi ki akdini bozan hanımefendilerimiz olacaktır. aynı duruma diğer eş girerse bu durum onun için de geçerlidir. Ancak gördüğünüz üzere evli bir bireyle ilişkiye giren üçüncü kişi herhangi bir akit ile kendi iradesini yükümlülük altına almamış olduğu için herhangi bir müeyyideyle karşılaşması gayri meşru olacaktır.

Ayrıca xeph; başarabiliyorsan kimi bulursan düdükle sen. Senin suçunu ben üstüme alırım.

Sen burada yasaları sanki olayın ahlaki boyutuymuş gibi kakalamışsın resmen

Yasalarda üçüncü şahıslar yükümlü olmayabilir. Ama aldatılan adamın kendi gayri meşru yasaları vardır ve uyguladığında kendini bir buçuk metrelik toprak altında bulabilir insan

Olayın ahlaki boyutuna gelirsek:

Evlisin ve eşin seni aldatıyorsa o adama kızamazsın. Çünkü aranızdaki akitle ilişkisi olmayan üçüncü bir şahıs o. Eşini bir takım oyunlarla kandırmış ve eşinin seni aldatmasına neden olmuş.

Sonuna kadar hak ver o adama