Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 23 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Senior Member jean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    sabit değil
    Tebrik
    Konular
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

BİLARDO MASASI

Bilardo masasını herkes bilir.
    Çıkış Noktası Joker

Bilardo masasından kasıt hedefin dolu olması ve her an ilgi ve alakaya maruz kalıcak kadar güzel olmasıdır

Bilardo oynamaya gittiğimiz zamanlar masalar doluysa nasıl ki ismimizi sıraya yazdırıyorsak Hatun içinde sıraya yazılmak gereklidir(inceden hatuna yazılırız)

Burada hedefimiz bilardo masasıdır ve doludur.(Boyfriend)
    Sürekli ilgi ve talep gören hedefimiz içinde sıraya yazılmak gereklidir ki erkek arkadaşın diskalifiye olma durumunda liste başında bulunmak için.

Bu tür hatunlara sürekli varlığınızı belli etmek gereklidir.
    Arayıp hal hatır sormak organizasyon davetleri v.s. Listede sıra kaybetmemek önemlidir.

Özgür olmak istiyor izin bekliyor.....

Hakkını istiyor lütuf bekliyor.....

Herşeyden yakınıyor, hiçbirşey yapmıyor....

Herşeyin düzelmesini istiyor ve bekliyor....

Hiçbir şey yapmadan herşeyi istiyor....

Nedir bu??? İnsan mı ???

Senior Member lazy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:BİLARDO MASASI

şahsen ben bunu yakıştıramadım...
    ne kendime, ne buradaki arkadaşlara, ne de herhangi bir erkeğe..
    So, you're obviously the big dick... and that, on either side of you, are your balls. there are two types of balls: there are big brave balls, and there are little faggot balls. dicks have drive and clarity of vision... but they're not clever. they smell pussy and they

VIP BLACK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    167
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

lazy yazan:
    şahsen ben bunu yakıştıramadım...
    ne kendime, ne buradaki arkadaşlara, ne de herhangi bir erkeğe..
    neyi yakıştıramadığını söylersen yanlış anlama varsa giderebiliriz
    Bazı adamlar kadınları sever, kadınlarda onları...

Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bir kızın sevgilisi varsa o kız o adamındır..ilişkileri iyi kötü bilgiye sahip olabilirsin kız için çıldırabilirsin.. ama o başkasınındır...güzel ama klişe bir söz var .. ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca...o başkasının güzeli ve özelidir..ben birisinin arabasını (sırf çok güzel diye,göz alıcı diye beygiri yüksek havası bol diye) en azından bir kere sürebileyim diye anahtarı üstünde bırakmasını yada satmasını bekleyebilmeyi yakıştırmıyorum kendime yada alfalığa...adamın ferrarisi varsa bende lamborgini alırım kenime neden iç geçireyim ki...sorun lamborgini almak için gerekli birikim için çalışacakmıyım yoksa gidip kelebek camını kırıp aranayı çalacakmıyım...anlatmak istediğim böyle bişey..
    So, you're obviously the big dick... and that, on either side of you, are your balls. there are two types of balls: there are big brave balls, and there are little faggot balls. dicks have drive and clarity of vision... but they're not clever. they smell pussy and they

Tebrik
    Konular
    167
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bak buna olta modeli denir

Kadınların listeleri vardır ve bu listeler sürekli güncellenir. Kadın bir ilişkisini bitirdiğinde listenin ilk sırasından adayları elemeye başlar.

Olta modeli bunun için vardır ara sıra mesaj atıp arayarak, doğumgününü kutlayarak yada ufak jestlerle kıza yakın olmak ve listede yerini korumak için ilgi göstermektir.

Burda ilgi göstermekten ne anladığına da bağlı tabi gidip kıza asılmazsın ama kendinide unutturmazsın.

Eğer bir kız her biriyle çıktığında ona ilgin kesilirse(ki kesilmez sadece duygularını gizlersin çünkü etik değildir) duygusal olarak çökerdin çıldırırdın.

Sınırlarını bildiğin sürece kızla mesafeyi korumak iyidir.

Sen diyosanki çevremdeki bir kız biriyle çıkmaya başladığında birdaha arayıp sormam o zaman başka

bir kızın sevgilisi varsa o kız o adamındır
    kimse kimsenin malı değil bir kız duygusal olarak bir adama aitse ve senin davranışlarından rahatsızsa bunu sana söyler zaten.

Sevgilisi olan birine asılmayı bende etik bulmam ama burda bahsi geçen şey başka yanlış anlamışsın

6. HELAL BRO blackwhite HELAL BRO dedi
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aslında doğru anladımda.. anlatamadım...

kast ettiğim mallıktan ziyade aitlik..

göz görmeyince gönül katlanırya o hesap..

hemen örnekleyeyim..

lokantadayım..
    ama nasıl açım..
    menüye baktım çeşit çeşit yemek var pahalısı var ucuzu var..
    çok güzel görüneni var.. öyle açım ki hemen birisini istiyorum..
    derken yan masadaki adamın önüne bir tabak gelmişböyle nar gibi kızarmış mis gibi kokan bir piliç.. adam iştahla başlıyor yemeye yavaşça derisini bıçakla açıyor ve bembeyaz etinden bir atıyor ağzına yüzündeki ifadeden ne kadar tatmin olduğunu anlayabiliyorum.. adam öyle haz alıyorki çatalı bıçağı bırakıyor başlıyor elleriyle parçalar atmaya ağzına..artık lezzetinden parmaklarını yiyecek o derece...o yedikçe benim iştahım kabarıyor. bir sezercik klasiği \" abi tatlımı?\" diyesim geliyor.
    açlıktan ölmek üzereyim..ama yok ben başka bir şey yemek istemiyorum o pilicin tadına bakmak istiyorum o kadar lezeetli görünüyor ve kokuyorki başka bişey istemiyorum...

derken 3 senaryodan birisi oluyor..
    1-tavuğun sosundaki kılı farkeden adamın içi bulanıyor ve bırakıyor yemeği,
    2-bir anda rüzgarın etkisiyle uçup gelen pis bir kullanılmış kağıt mendil yemeğin üzerine düşüyor ve güzelim yemek heba oluyor..
    3-adam diyette olduğunu söylüyor ve fazla yemek istemediği için ne kadar haz alsada bırakıyor yemeyi..doyuyor...

olamaz leziz mi leziz bir porsiyon mis gibi piliç orada duruyor ve çöpe atılmayı bekliyor..içimdeki onu yemek için olan çoşkuyu anlatamam.. garson kalanları götürüken pardon boşa gitmesin ben yiyebilirmiyim diyesim geliyor...

bir yandan adamın parmaklarını pilicin derisine dokunurken etinden budundan ısırıklar alırken ağzının salyalarını akıtırkenki sahneler geliyor aklıma...

ölüyorum ama açlıktan...

sonra;
    1- benimde yemekten çıkan kıldan iğrendiğim geliyor aklıma..hemde bir adamın parmaklarını bana bana yediğine şahit olduğum ve içinde kıl olan bir piliç..iştahım kaçıyor..
    2-aynı şekilde kirlenmiş belkide artık hastalıklı ve bir adamın parmaklarını bana bana yediğine şahit olduğum bir piliç..yine içim almıyor iştahım kaçıyor..
    3-bir adamın parmaklarını bana bana yediğine şahit olduğum bir piliç boşa gidecek en azından şu dayanılmaz açlığımı telafi için yiyebilirdim pekala hemde bedavaya yada çorba parasına... ama yok ya adamın ağzına eline bulanmış her yeri bunu bile bile yiyemem ..tiksinirim ...ya dur ya.. benim neyim eksik lan bu denyodan ben neden kendi pilicimi ısmarlamayayım ki...neden onun artığına muhtac olacakmısım ki.. belki görmediğim bir masadan birisinin pilici olasaydı ve servisini buna uygun yapsalardı..haberim olmasaydı bu durumdan yiyebilirdim pekala.. göz görmeyince gönül katlanırdı.. ha içindeki kılı yada mendilden bulaşan pislikleri temizlemedilerse yine içim bulanır yiyeyemezdim.yoksa tadı kokusu aynı ve çok açım bir güzel karnımı doyururdum...

ben en iyisi bir kuru pilav şöyliyeyeim hem severim hem lezzetli.. belki 5 dk beklerim ama olsun 5dk da açlıktan ölmem ya..

umarım anlatabilmişimdir..

Senior Member 3ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lazy kesinlikle yanlış anlamışsın ya da kızlara bakış açın farklı.Yani önüne gelen kız olur mantığındasın.

Diyelim bir kızdan hoşlandın muhabbettinde iyi işte bu kız diyorsun fakat sevgilisi var.Belki de eğer sevgili olmadan önce senle konuşuyor olsaydı seninle sevgili olacaktı..Aman salla başka bir piliç bulurum mantığı çok mu doğru?

Ki karşıdakiyle evlenmediyse,nişanlanmadıysa etik olmayan bir durum yok.Tabiyki ben demiyorum kızı elliycez yok dokunucaz sarkıcaz vs.

Ama diğer erkekle de ömür boyu birlikte kalacağını da düşünemeyiz. Ayrıldıktan sonra listenin ilk sırasında olmazsakta elveda rumeli...
    "Doğru şeyi yapmak için yanlış zaman yoktur."

Tebrik
    Konular
    167
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kız oğlan kız diyosun yani

bakış acısıdır ama herkes böyle düşünürse üreyemeyiz

lazy yazan:
    neden onun artığına muhtac olacakmısım ki..
    Bir kadın birisiyle çıkıp ayrılınca artık olmaz

Tanrı seni wonder ın gazabından korusun

Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bak bunuda sen yanlış anlamışsın black..
    ben elleriyle bana bana yendiğini gördüğüm pilici ne kdar lezzetli olsada ne kadar aç olsamda yiyemem diyorum sadece..

wonderın gazabına değil, övgülerine talibim...

Tebrik
    Konular
    167
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İşte bu yüzden başkasını yemek yerken izlemek görgü kurallarına aykırıdır