User Tag List
Toplam 3 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 3 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
26/07/2010, 08:16 #1
- Tebrik
- Konular
- 32
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
hook pointe hiç gelmeden buluşma gibi bir şey ... ne tür bi kız ki bu şimdi
Merhabalar,sarhoş kafayla üni şenliğinden kapatıp buluştugum bir kız var.çok güzel bir kız.
İş hayatından dolayı işleri yoğun,haftada 2 gün tatili var.3 kez iş yerine gittim,en sonda taksimde buluşup 3 saat takıldık.Çok eğlenceli geçti,sürekli güldük eğlendik,ayrılırken \"güzel bir gündü\" dedi.Kıza sürekli kino yaptım.Komik biri oldugumu düşünüyor.
Ancak 1 sorun var anlayamadığım.
Kız asla kendisi beni arayıp sormuyor,msnde online görse bile mesaj atmıyor.Telefonla ben ararsamda,kendi sadece sorularıma ve konuştuklarıma yorum yapıyor,bir şey sormuyor.Hep böyle misin diyorum,samimi arklarıma karşı değil diyor,samimi mertebesine ne zmn yükselirim diye sordum şakayla karışık 1-2 yıl dedi.
Kız hiç hook pointe gelmemiş gibi yani.Ama ne zaman yanına geliyorum,dışarda buluşalım dersem olumlu bakıyor,olur gel diyor...(dışarda pek buluşamıyoruz,çok yoğun çalışıyor). İş yerine istediğim zaman telefon edip gidiyorum,bahane uydurmuyor gelmemem için.
Ondan hoşlandığımı çok açık bir şekilde biliyor,ama genede benle buluşuyor,ama ne arayıp ne soruyor.Çok tutarsız geldi bana ...
Normal şartlarda böle bi kızla sevgili olma moduna girmek ne kadar zaman alır ki . Aylarca mı . Yoksa 3. buluşmada mı ? Ne biçim bir kız anlamadım ben
Ben kendi çözümlememi söyleyeyim : Beni alternatif olarak değerlendirip,yedekte tutuyor olası bir durum için.Ben bir daha dışarı çıkarsak elini tutuvermeyi düşünüyorum.
-
26/07/2010, 20:46 #2
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 12
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Cvp:hook pointe hiç gelmeden buluşma gibi bir şey ... ne tür bi kız ki bu şimdi
dostum tamamen benim kafa yapımla cevap veriyorum..hani siteyle oyunla hiç alakası yok.. bence tekrar belirteyim..kızın senle işi yok ya seni kıramayacak kadar yufka yürekli yada seni süründürdüğü sevinecek kadar gaddar.. güzel olması ve senin hoşlandığını belli etmen zaten kızın elini çok güçlendirmiş..
sana üniden bir anı anlatayım.. arkadaşlarla takılıyoruz mühendis tayfası(1 erkeğe 2 erkek) neyse arada kız arkadaşlar filan olursa buna da bir tane bualalım yazık kııı...geyikleri hep olur... ben elektrikçiyim hikayedeki başrol arkadaşlar makinacı.. neyse akşam bir yerlere gidelimmi olur..bununda hoşalndığı hatun varmış onu etkileyecekmiş paşa...bizim kankalar bunlar ortam güzel filan işte..gittik cafeye bu ödüyor, yemeğe bu ödüyor bir yandanda kıza nasıl kıvranıyor filan...
örnek...
-eleman: aaa burası çok güzelmiş senle gidelimmi
-kız: bilmiyorum ya..bakarız..söz vermiyim vb..
kıza sinir oldum ben yiyor içiyor elemandan ama direk adamın yakın arkadaşına yazıyor..oğlan fransadan gemiş ...yok yemeği tabakta bırakmak filan diyor sıllık kızımız...sonra öküz pizza söyledi ve yarısını tabakta bıraktı... artık orda koptum... bastım kahkahayı...pizzayı bıraktı ya diye itin kıcına soktum..
ortam: ne müzik dinlersiniz..
ben: isyankar osman..metallica, manowar, iron maiden ..of of of..döktürüyorum..
salak kız: slow yabancı dinlerim..
ben: kimi dinliyorsun
salak kız : şeyy!!!
ben: dur ben söyl,iyim.. mariya keri, fitni hüstın bla bla...kahkalar havalarda...kızı eziyorum...nefret ettim..
bizim aşık eleman: başka mevzuda piknik filan bişeyler yapalım hafta sonu diyor..yok bu hafta sonu doluyum diyor ...haftaya ozaman diyor bizim eleman...hmm arkadaşlarla belki bişeyler yaparız, yapmazsak bakarız dedi...bende kayış koptu...
- arkadaşım sabahtan beri sabrediyorum dedim..adam sana soruyor öyle mi böyle mi..yapalımmı edelim mi...ama mıy mıy ..sniir sinir konusup duruyorsun..kızım adama desene gidecekmeisin gitmeyecekmisin , buluşacakmısın buluşmayacakmısın..delirttin lan beni dedim... sonra sanane filan dedi. tabii...bende yaw hay seninle aynı ortama gelenin diyip defoldum gitti. bizim geri zekalı elemanda bana triplerde 2-3 hafta...umurumda olmaz.. ama ne olur...kızımız fransadan gelene bir güzel verir gözlerinin önünde 6 ay. bizimkide ödediği hesaplarla alır eli böğründe..
senin olayda buna benziyor bence.. ben olsam o kızı ufalardım toz oluncaya kadar ...değil dizine çarpıp sakatlamayı ayağına bulaşınca bir bezlik cürmü olurdu...So, you're obviously the big dick... and that, on either side of you, are your balls. there are two types of balls: there are big brave balls, and there are little faggot balls. dicks have drive and clarity of vision... but they're not clever. they smell pussy and they
-
Tebrik - 1 HELAL BROmüdür HELAL BRO dedi
-
26/07/2010, 21:03 #3
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 12
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Cvp:hook pointe hiç gelmeden buluşma gibi bir şey ... ne tür bi kız ki bu şimdi
Evet beyler işin sırrını açıklıyorum size.Bir gün can sıkıntısından jokerin sitesindeki msnal.com un reklamına tıklayıp yüzlerce msn aldım çok ucuza.ve ordan hayatımın aşkıyla tanıştım,artık bundan sonra benim için oyun defteri kapanmıştır.So, you're obviously the big dick... and that, on either side of you, are your balls. there are two types of balls: there are big brave balls, and there are little faggot balls. dicks have drive and clarity of vision... but they're not clever. they smell pussy and they