Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye saklap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Merhaba Romalılar

merhaba Romalılar.
    Bu kardeşiniz 27 yaşında evden çalışan biri. Hayatımda bazı zorluklar oldu 2 seneden beri sadece çalışıyorum. Son bir senesi sadece evde geçti. Yüklü borcun altında yaşıyorum.
    25 yaşıma kadar ağır aksak gidiyordu karı kız işleri. Sonrasında komple DURDU.
    Öncesinde de çok çekici biri değildim. Ayda yılda bir denk getirir yatağa atardım işte. Üniversite hayatım izmirde geçti. Pek sevgilim olmadı genelde flört aşamasında kaldı hepsi.
    Pua lığı ilk 22 yaşımda duydum o zamanlar Gökhan X -BOK kitabını alıp okumuştum oralardan bir şeyler öğrenmiştim.
    Şimdide korona - borçlar falan filan derken iyice eve kapandım. Durum iyiye gitmiyor farkındayım.
    Siz ne yaptınız ? Sizi de etkiledi mi bu pandemi dönemi ?
    Antalyada yaşıyorum. Burada arkadaşımda yok.Panndemi olmasa dans kursuna falan giderim şimdi o da olmuyor . Ne yapalım ?
    Edit :

Remute çalışan video editörüyüm. Dış ülkelere çalışıyorum. Merak eden olursa dış piyasayı elimden geldiğince yardımcı olurum
    Konu saklap tarafından (24/07/2020 Saat 22:48 ) değiştirilmiştir.

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün bir şey fark ettim. bi erkeği en fazla küçülten şey bir eskorta saatliği ne kadar diye sorması. Bu bi anlamda ben dışardan bi kız düşüremeyen betayım kala kala sen gibi günde 10 tane erkekle yatana kaldım demek.
    Ne acı

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir erkek belki dışarıdan 1 kız düşürebilir ama günde 3 kız düsüremez

Kalıpçılıktan uzak dur yeni düşüncelere izin ver
    avlanmayı seven adam ..

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu meselelerde de hep belli kalıplarda kaldığım için başarısız oldum Valera reis . Kalıplar şemalar insana kolay geliyor ve gelişimi engelliyor
    Yaşca benden büyüksünüz Daha fazla tecrübeniz var . Siz ne tavsiye edersiniz bir abi olarak ?

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı saklap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu meselelerde de hep belli kalıplarda kaldığım için başarısız oldum Valera reis . Kalıplar şemalar insana kolay geliyor ve gelişimi engelliyor
    Yaşca benden büyüksünüz Daha fazla tecrübeniz var . Siz ne tavsiye edersiniz bir abi olarak ?
    Çok iyi araba sürmek istiyorum ne tavsiye edersin ?
    avlanmayı seven adam ..

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler

Üye alfa arch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı saklap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba Romalılar.
    Bu kardeşiniz 27 yaşında evden çalışan biri. Hayatımda bazı zorluklar oldu 2 seneden beri sadece çalışıyorum. Son bir senesi sadece evde geçti. Yüklü borcun altında yaşıyorum.
    25 yaşıma kadar ağır aksak gidiyordu karı kız işleri. Sonrasında komple DURDU.
    Öncesinde de çok çekici biri değildim. Ayda yılda bir denk getirir yatağa atardım işte. Üniversite hayatım izmirde geçti. Pek sevgilim olmadı genelde flört aşamasında kaldı hepsi.
    Pua lığı ilk 22 yaşımda duydum o zamanlar Gökhan X -BOK kitabını alıp okumuştum oralardan bir şeyler öğrenmiştim.
    Şimdide korona - borçlar falan filan derken iyice eve kapandım. Durum iyiye gitmiyor farkındayım.
    Siz ne yaptınız ? Sizi de etkiledi mi bu pandemi dönemi ?
    Antalyada yaşıyorum. Burada arkadaşımda yok.Panndemi olmasa dans kursuna falan giderim şimdi o da olmuyor . Ne yapalım ?
    Edit :

Remute çalışan video editörüyüm. Dış ülkelere çalışıyorum. Merak eden olursa dış piyasayı elimden geldiğince yardımcı olurum
    selam dostum duyurular kısımında telegram gurubumuz var. gel oradan tanışalım.