User Tag List
Toplam 1 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 1 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
03/10/2020, 21:05 #1
Rahatlık aşamasındaki küstahlık (Özeleştiri)
Herkese güzel ve enerjik bir sabahtan selamlar Cemiyet dostları.
Herkesin takıldığı yerler mutlaka oluyor, önemli olan iyi bir özeleştiri ile nerede yanlış yaptığının farkına varıp onu düzeltebilmekte. Eylemin dozunu, nerede, nasıl uygulayacağını bilmekte sürecin bir parçası ve zamanla oturuyor. O zamana kadar, deneyecek ve yanılacağız fakat Einstein'da birçok aforizmasında belirttiği gibi durumu gözlemlemez ve bir çıkarımda bulunmazsak aynı hataya defalarca düşeriz. Benim eleştirim kendime, defalarca düştüğüm bir hata, rahatlık aşamasında kurtulamadığım küstahlık ve narsist tutum. İlk başta da belirttiğim gibi; ''yer, zaman, doz'' Bu tutum kadınla tanıştığım ilk aşamada fazlasıyla olumlu sonuçlar doğuruyorken, ileriki aşamalarda olumsuz sonuçlara yol açıyordu ve ben bir yerde bir sorun olduğunu biliyor fakat bunu sorgulamıyor ve dolayısıyla saptayamıyordum. Ezbere oyun oynanmaz, papağan olanlar bir noktaya kadar başarılı olabilir ancak ezberlerini bozacak bir durumla karşı karşıya kaldıklarında apışıp kalırlar. Nabza göre şerbet verebilmek mühim bir meziyet, bunu edinmek ve içselleştirmek bizlere çok büyük bir katkı sağlayacak.
Raporlarınız üzerine; yazmadan önce, yazarken, hatta yazdıktan sonrada analizler yapın, düşünün. Özeleştiri yapmadan rapor yazmanız size çok fazla verim sağlamaz. Elbette göremediğiniz yanlar, eksiklikleriniz olacaktır, raporu da bu yüzden yazıyorsunuz zaten. Bizler bunun için buradayız ! Paylaşmak ve paylaşmanız için, bencillik sizi pek ileriye götürmez o yüzden paylaşın ve oyununuzu sıkılaştırmaya devam edin.Konu Nietzsche tarafından (04/10/2020 Saat 09:33 ) değiştirilmiştir.
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
Zala HELAL BRO dedi