Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye gelismeyolunda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Bir Takım Sorular

Selamlar. Aklıma takılan bir takım sorular var. Tecrübeli abilerim ablalarımdan bu sorulara cevap duymak isterim.

1-Kızın bize " Seni ilk gördüğümde fuckboy/badboy sanmıştım ama öyle biri değilmişsin demesinin türkçe meali nedir?" Bunu şuanki sevgilim söylüyor. Kıza baktığımda köpekler gibi ilgili. Ama bana dedikleri sanki "Seni ilk gördüğümde piç birine benziyordun, ama aslında iyi çocukmuşsun" gibi geliyor. Ve bu beni rahatsız ediyor. Bir taraftan kızın köpek gibi ilgili olmasını düşünüyorum.

2-Bir kız yatakta neden istediğimizi yapmaz ? Yine şuanki sevgilimle alakalı bir sorun. Kız bakire 9-10 kez seks yaptığımız halde daha sokamadık. İlklerde vajinismus sanıyorduk ama sonrasında kızın itirafı ve benimde gözlemim ile kız rahat olmadığı ve tam olarak vermek istemediği için girmediğini anladık. Bu sorun neden olur ? Kız bizi çekici mi görmez ? Diyeceğim ama istemeyen bir kız 9-10 kez evime gelipte soyunur mu diye düşünüyorum.

Bu seks konusunda çok sıkıntım var aslında kısa geçmek istemedim. 9-10 kez buluştuk soyunduk vs. ama kız ilklerde denedi acıyor dedi sonralarda ise yani son zamanlarda hiç denemiyor bir sonraki buluşmada yapalım diyor ve atlıyor. Onu geçiyorum, yüzüne boşalmak istiyorum yok diyor, ağza boşalmayı genelde kabul etse de bazen ona da yok diyor. Peçeteye boşal diyor. Yüze boşalma mevzusunu normal bir zamanda açıyorum tamam diyor, iş yatağa gelince sürekli olmaz sonra diyor. Bir sonrakinde yap diyor, ve bir sonrakinde yine aynısını diyor. Kız yatakta beni zayıf mı görüyor anlamadım ? Bu konuda tecrübeli abilerim bana yol gösterirse çok mutlu olurum.

3-Kızı kafaya takıyorsak ne yapmalıyız ? Bir kıza bağlandığımızı ve aşırı düşündüğümüzü fark etmeye başladıysak ne yapmalıyız ?

Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür eder, saygılarımı sunarım sayın cemiyet üyeleri.

Aklıma bir iki soru daha geldi.

Kızın yanındayken kız gidene kadar kalbim dehşet hızlı atıyor, öyle böyle değil. Heyecanlanıyorum baya. Ve sevgili olalı 2 ay oldu.

Bu kalbimin atma mevzusu yatakta da devam ediyor ve tam sokacakken penisim hep erekte halden çıkıyor. Ereksiyon problemim yok. Sadece aşırı heyecandan hızlı iniyor normalde 1 saat bile ayakta dimdik durabilecek çınar ağacı. Bu mevzuyu nasıl halledebilirim ? Ve kızın yanında bu kadar fazla heyecanlanmamım nedeni ne olabilir ?
    Konu gelismeyolunda tarafından (29/09/2020 Saat 11:19 ) değiştirilmiştir.

Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buraya bakar mısınız ? ^^

Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    heyecandan olduğuna çok eminim diyeyim. Kalbim o kadar hızlı atıyor ki problem olmaması anormal olurdu

YAZAR Boğaç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaş kaç? Köpek gibi ilgiden kasıt ne? Kızın-senin ilk deneyimleriniz mi?
    Durma.

Üye yıldız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorunlarına bir çözüm buldun mu?