User Tag List
Toplam 1 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 1 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Merhaba
-
29/09/2020, 09:40 #1
Merhaba
Merhaba, 18 yaşındayım ve şairler şehrinde yaşıyorum ona İstanbul diyenlerde yok değil. Oyunda yeni sayılırım bu yüzdendir ki olan hatalarımın bir çoğunun farkında değilim belki de hiç hata yapmıyo da olabilirim aynen aynen bütün suç kadınlarda aaa bakın sorunu çözünce bi rahatladım. Yeni gelenler için olan makalelerin bi çoğunu okudum anladığım kadarıyla şu iki konu kilit nokta özgüven, eğlenceli kişilik . Özgüven seviyem genel olarak iyi gibi
konuşmaktan veya vücudumdan falan utanmam. Sosyal zekamdan bahsedersek inanın hiç bilmiyorum bazılarıyla saatlerce konuşabilirken bazılarıyla 30 saniye konuşamıyorum izninizle bir fail anımı anlatmak isterim;
Kişiler : Ben(Wingman),Arkadaşım ,kız(hedef),Yanındaki asıl arkadaşımın yazması gerektiği güzeller güzeli şahıs, bide 2 3 kız daha var ama umurumuzda değiller pehh :/
Durum: Bunlar bi süredir konuşmaya çalışıyo(evet baya çalışıyolar hayatımda bu kadar utangaç iki insana rastlamadım) .Selam verdik ben iki üç tane yukardaki okudunuz şaka kadar kaliteli şakalar yaptım ve inanır mısınız
güldüler. Aynen ben de şaşırdım
Arkadaşım : bla bla bla bir şeyler geveliyo
kız : Ne hallere düştük amk bakışı var ama kovup ezmek de istemiyo(saolsunlar ben olsam kovardım, ben kız olsam varya öffff tam bir o.... neyse konu dağılmasın)
Ben : Eee neler yaptın kalktığından beri gibi çok çok klasik bir soru sordum
kız: Cevap da klasik, Hiç
Ben: Nasıl hiç?
Kız: Bir şey yapmadım
Ben: Uyandın ve burdasın o zaman(alaycı)
Yandaki güzellik hafif bi kahka attı kız da gülümsedi ya ili ya da ben farkında değilim ama çok kaliteli espiriler yapıyorum. Muhhabeti de çok devam ettiremedik 2 3 geveledik sonra gittiler
1 2 gün sonra da ınstagram'dan 3. bir arkadaşa yazmış Benim sevdiğim var falan filan Allah Allah kıza bak sen niye ona söylüyosun bana söylesene arkadaşın peşimi bıraksın diye o kadar hukumuz var
Şimdi siz diyosunuz eyyy Ülgen bu nasıl bir rezalet ben senin yerinde olsaydım ooooo neler neler bu nasıl bir wingmanlik ve haklısınız ki zaten ben de bu yüzden buradayım bir çoğunuz benim abim yaşında tecrübeli ve
bilgili insanlarsınız o yüzden sizin öğüt ve tecrübelerinizden yararlanmak isterim ki bakir ölmeyim iyi günler
-
Tebrik - 1 HELAL BROZala HELAL BRO dedi