Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 9 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 9 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye gelismeyolunda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Ey Dostlar Abiler Battım

Bu yazı ağır dram içeriyor, okuyanlara uyarılır.

Merhaba, kızla bugün tuttuğum eve gittik.

Bu kızla dansta tanıştım. Bir ay içerisinde işler ilerledi. Bugün ise tuttuğum eve gidip sevişecek(tik)

Her neyse, zaten 1 aydır ön sevişmeyi sürekli yapıyorduk, tek yapmadığım deliğe girmekti. Kızda bakire bu arada.

Eve geçtik ön sevişmeye başladık, kız bakire diye biraz uzatayım ön sevişmeyi dedim veee ön sevişme 3-4 saat gibi absürt bir süre sürdü. Her neyse. Bu süre zarfında tek parmağımla kızın vajinasını açmaya çalışıyorum, fakat parmağım vajinasına ufacık değdiğinde bile inleme çığlıkları atıyor kız " Acıdan " zevkten değil... Çok acıyor dur diyip duruyor her seferinde.

Bu yüzden kızın vajinasını genişletemedim. Kız misyoner pozisyonu istiyordu, ön sevişme o kadar uzun sürdü ki artık ikimizde sokalım ya moduna geçtik, kız ne zaman sokacaksın demeye başladı. Bende okay dedim, kızı yatırdım altıma, bende üstüne geçtim, bacaklarını açıyor ama herhalde tam doğru açmadığı için rahat edemedim, bende bilmiyorum ki bu işleri..

Deliği bulmaya çalışıyorum bulamıyorum, ya onu geçtim artık ön sevişmenin uzunluğundan mıdır bilinmez deliği bulsam bile benimki hemen iniyor, kız kaldırıyor tam sokacakken iniyor ereksiyonum bitiyor, anlamadım. Her neyse, misyonerde bulamadım deliği, bari doggy yapalım hemen önümde dursun delik dedim, kız yine benimle ilgilendi kaldırdı benimkini. Doggy yaptı delik tam önümde çok güzel, taktım prezarvatifi tam sokacaktım ki benimki yine indi. Ben anladım ki bugün bir şey yaşanmayacak... Bu arada kızda beni seks tanrısı sanıyordu, ben öyle bir iddia da asla bulunmadım ama o öyle sandı işte. Bugün bana " İlk defa mı yapıyorsun " falan dedi. Ki benim ilkim değildi aslında, daha önce de altımda çıplak kızlar yattı, ama onlara da sokamadım deliği bulamadığım için...

Cinsellik makalelerinin hepsini detaylıca okudum, eğer git orayı oku diyecekseniz bu öneriyi vermenize gerek yoktur. Önerilerinizi bekliyorum abilerim büyüklerim kardeşlerim, ne yapabilirim ? Nasıl seks yapmalıyım ? Bu sorunları yaşamamın nedeni nedir ?

Bu kızı nasıl açabilirim ? Nasıl seks yapabilirim ? Kız bakire elimle açmaya çalışıyorum ama hemen acıyor diyip duruyor.

* Lütfen tecrübeli dostlarım yardımcı olsun, bu olaya gerçek tecrübeler lazım *
    Şimdiden teşekkürler.

Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @candela @Zala bakar mısınız

Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @valera777 bakar mısın

Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında cinsel sorun olduğunu düşünmüyorum. Bunun sebebi ön sevişmeyi aşırı uzun tutmak değil midir sence de ? Yoksa sorun var mıdır gerçekten @Zala

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her yere yazmışsın. 2 dakika sakin ol önce
    Şimdi tekrar ediyoruz. İlk seferde erken boşalma veya kaldıramamak büyütülecek bir konu değil. Hatta ilerde yeni bir partnerle bile yaşanabilir. Deliği bulamama konusu ise burada senin bir suçun yok bence. Kız da anlaşılan vücudunu çok iyi tanımıyor. Zamanla rayına oturur. //Arsle
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 Gün sonra tekrar seks yapacağız. Ne öneriyorsun ? Bu seksinde kesinlikle böyle olmasını istemiyorum, lütfen detaylı bir şeyler önerebilir misin ? Büyüklerim olarak sizin tecrübeleriniz şuanda çok önemli.

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kızın bakireliğini çokoprens açar gibi elle açma olum nedir bu ya ))

- yaşadıkların gayet normal bunu bilmeni isterim ve temelinde bir kaç sebep var ;

* kızın vücudunu begenmedin , kokusunu begenmedin veya seni o an soğutacak birşeyler söyledi veya yaptı ( bacaklarını dogru düzgün açmaması gibi )

* ama seninkinin temeli Stres ve performans kaygısı.. birdahaki sefere bu durumu tekrar yaşama ihtimalin var yaşamama ihtimalinde var bu tamamen ruh halinle ilgili

sana önerim kız geldiginde kafandaki o seks ile ilgili düşünceleri az da olsa bir kenara bırakmaya çalışıp ilgini tv , müzik , film , biraz alkol gibi şeylere verip içinden istek geldigi zaman 15-20 dk ön sevişme süresini geçmeden tekrardan denemendir

En önemliside kız bekaretinin kaybından ileride zarar görecek biriyse bu işi hiç yapmamanı şiddetle öneririm
    avlanmayı seven adam ..

8. HELAL BRO Zala HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim @valera777 peki nasıl seks yapmalıyım bunu da anlatır mısın

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Delik vajinanın en alt kısmındadır. Dudakların içine sokmaya çalışırsan hem kendi canını hem kızın canını yakarsın. Penisi vajinanın dudakları arasına koy, asansör iner gibi aşağı doğru hafifçe sürterek indir, o kendi yolunu bulur.

Dudakların altında yani en altta.
    Konu herşeyibilenadam tarafından (11/09/2020 Saat 09:52 ) değiştirilmiştir.

11. HELAL BRO valera777 HELAL BRO dedi