User Tag List
Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
24/08/2020, 23:18 #1
kzızın yakın arkadaşı sorunsalı
merhaba değerli cemiyet üyeleri
Geçen gün flört ettiğim kızın yakın arkadaşı bana instagramdan takip isteği attı.Bende bir süre dokunmadım geçen günlerde ise bu konu hakkında kıza mesaj attım (+:ben ; -:kız)
+ xx kişisi hakkında bana bişey söylemek ister misin ?
- ya o salağa ben seni gösterdim oda sana istek attı ben kabul etmez dedim ama o yinede attı
+ yakın bir arkadaşın mı ?
- evet ama sen isteği kabul etme
bu şekilde konuşmamız bitti takip isteği ilk geldiğinden birkaç gün sonra fark ettim kızın arkadaşı olduğunu zaten kabulde etmemiştim bana kaltak testlerinden biri gibi geldi sizce ne yapmalıyım kabul etmeli miyim ?
-
26/08/2020, 11:18 #2
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 46
- Mentioned
- 31 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
etme gerek yok
avlanmayı seven adam ..
-
27/08/2020, 17:58 #3
O salağa...
Seni anlatacak kadar yakın...
Ben ibneligine kabul ederdim. Üzerine kıza da yürürdüm. Çünkü adam satar bu kız,yalan söyler vs
Kaltak testi değil ego tatmini sosyal mastürbasyonumsu hareketlerHareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
Tebrik - 1 HELAL BROalfaninturevi HELAL BRO dedi
-
29/08/2020, 02:46 #4
- Nereden
- Afyon
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Anladığım kadarıyla eğer kızın dediklerini yaparsan kızın kuyruğu olursun,bu iş candelanın dediği gibi 'ibnelik' de değil.Senin hayatın ya ben olsam ben de yürürdüm kız sinyalleri yakmış ya.Basit oyna.
-
29/08/2020, 22:19 #5
Normal şartlarda kızın arkadaşı olduğu için sözünü dinlemekte yarar olur diye düşünüyorum. Yeni tanıştığım biri yakın bir arkadaşıma istek atmıştı mesela. Alakaları yok. Kesfetten bulup istek atmakla arasında fark var. Arada tanıdık bir insan var.
Dediğim gibi o salağa kısmına takıldım.Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
Tebrik - 1 HELAL BROalfaninturevi HELAL BRO dedi