Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 8 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 8 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye ttfunstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Spor salonundaki antrenöre açılmak istiyorum

Herkese selam bayadır açılış yapmıyorum.Spor salonuna yazılmak için gittim sarışın bir antrenör karşıladı beni bilgi verdi salonu gezdirdi beğendim.İstersen hemen başla dedi bakayım dedim ertesi gün 1 aylık yazılmak için gittim malum ünilerin açılacağı belli değil.Neyse bayağı her gün salona gitmeye başladım hareketleri gösterdi konuştuk.Nereli,hangi ünide okuyor,kaç yaşında falan hepsini öğrendim aynı şekilde o da benim bilgilerimi öğrendi birbirimize takıldık samimiyet kurduk.İdman çıkışları sigaraya çağırdım sohbet ettik.2 gündürde ateşim yüksek çıkıyordu kapıda ateş ölçüyordu o bana ben ona takılıyordum ve ikimizinde ortak yaptığı sporlar varmış yani az çok zevklerimizide öğrendik.Ben bunun instagramını buldum lakin takip etmedim ama ondanda isteyemedim sizce ne yapmalıyım daha iyice muhabbeti kurup instagram mı istemeliyim yoksa direkt mi istemeliyim ama korkuyorum haliyle eğer kabul etmezse sıkıntı olabilir sonuçta oraya gidiyorum her gün tavsiyelerini nelerdir.Ve aşagı yukarı 1 haftadır gidiyorum ve muhabbet ediyoruz yarın yine gidecem.Bu arada kaynak biriyim bütün antrenörlerle ve gelen kişilerle hemen kaynaştım.Kızlada yaşlarımız birbirine yakın.

Konuyu yanlış yere açtıysam da özür diliyorum yeni sayılırım...

2. HELAL BRO Zala HELAL BRO dedi
    Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kıza baktiginda " bu kızında bana ilgisi var , antrenman sonrasında mocha icmeye cağırsam gelir "

dediginde hadi disarda birseyler icelim deyip kızı dısarı cağır ve takılmaya başlayın
    avlanmayı seven adam ..

Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumun için teşekkür ederim kral.Açılış yapmaya yapmaya biraz açılış korkusu oluştu bende.Önceden red yemek falan çok umrumda olmazdı ama artık bir korku oluştu onu atmam lazım.

Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açılış korkusu hiç bitmez

sosyal hayatı ön plana al
    avlanmayı seven adam ..

Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muhabbeti iyice arttırmıştık ama şehir dışına çıkmak zorunda kaldım.Ama benden bir şey rica etti ve çok sacma bir şey.Okuduğum üniversitenin olduğu şehirde bir tefeci vardı onu tanıyor musun dedi bende az çok duyduğumu söyledim araştırır mısın para alacam dedi şimdi araştırdım tanıdıklar vardı yarın dönünce bu konuyu konuşacam.Para istemesinin nedenini sorayım falan diyorum.O şekilde belki daha çok içli dışlı oluruz.
    Ve açılış korkusu bitmez doğru ama bol bol antrenman ile bu stresi minimuma indirmeye çalışırım.
    Bu arada instagrama dediğin gibi hiç girmeyip net olup bir buluşma koparacam.

Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahahha bakalım kral.Macerayı severiz

Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cemiyet dostları bu kızla muhabbeti arttırdık.Beraber spor yapmaya başladık.Dün de benden fotoğraflarını çekmemi istedi bende çektim instagramdan attım.Sonra gece benim çektiğim fotoları hikayeye atmış bende yazdım biraz muhabbet ettik köpeği var bir tane ve cok seviyor bende onun hakkında konular açtım bayağı bir muhabbet edip birbirimize iyi geceler dileyip konuşmayı bitirdik.
    Bugün tekrardan antrenman yaptık ve dedim ki köpeği beraber gezdirelim.O da kabul etti yarın geceye sözleştik.Yarında köpeği gezdirip bir şeyler içeriz diye düşünüyorum ve bir buluşma günü daha ayarlarım diye düşünüyorum.Sizce doğru yolda mı ilerliyorum.
    Bu arada instagram sayfasında bir tarih var ama ne bir erkekle fotoğrafı ne de hikayesi var onu çözemedim.

Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ttfunstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün tekrardan antrenman yaptık ve dedim ki köpeği beraber gezdirelim.O da kabul etti yarın geceye sözleştik.Yarında köpeği gezdirip bir şeyler içeriz diye düşünüyorum
    yarın kız seni gezdirir üzerine bişeler içersiniz
    avlanmayı seven adam ..