User Tag List
Toplam 2 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 2 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Merhaba ben 4x4pickup
-
15/07/2020, 21:00 #1
Merhaba ben 4x4pickup
Merhabalar, arkadaşlar öncelikle cemiyetle nasıl tanıştığımı anlatayım.
Pick up sanatı üzerine yıllardır çalışıyorum ve şu korona zamanlarını saymazsak sokakta rahat bir şekilde bir kızla tanışıp birlikte olduğum ve güzel zaman geçirdiğim çok oldu. Arkadaşım; "PUA cemiyeti var, en köklü yerlerden birisi senin gibi bir sürü insan var orda" dedi ve bana burayı tanıttı. Her zaman bi eksiğimi görüyorum bunları geliştirmeye çalışıyorum ancak şimdi buradaki makaleleri görünce hemen vip üyelik aldım joker reis her şeyi bir araya toplamış makalelerin hepsini bildiğim konular da olsa okuyacağım.
Bu arada bunu okuduktan sonra kaslı ve yakışıklı bir erkek hayal etmiş olabilirsiniz ama tam tersine zayıfımBelki etkisi oluyordur ama fiziksel olarak şuana kadar kızları etkilemekte zorlanmadım bir çoğu kilomun iyi olduğunu söylese de dürüstçe zayıf erkeklerden hoşlanmadığını söyleyenlerde oldu elbette etkisi var ama çok fazla değil.
Artık 4x4pickup olarak aranızdayım
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
Zala HELAL BRO dedi
-
16/07/2020, 20:02 #2
Hoşbuldum, kendi kendime öğrendim diyebilirim deneme yanılma ile zaman içinde taktikler geliştirdim ancak şimdi okuduğum makaleler ile bunu ileri seviyeye taşıyacağım