User Tag List
Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
28/06/2020, 05:20 #1
Fuck close sonrası ilişki
Dostlar merhabalar, bir buçuk senelik ilişkimin bitişi üzerine 2 ay geçti, özgüven toparlayıp oyuna devam etmeye karar verdim, baştan belirteyim, yurtdışında yaşıyorum.
Takıldığım bölüm şu, tam bir hafta önce bir kızla tanıştım, biraz mesajlaşmanın üzerine makyajıyla ilgili bir iltifat ettim, ardından gerçek hayatta da görmek ister misin gibi Bi cevap alıp tabiki de ertesi gün buluşmaya davet ettim. Buluşma çok iyiydi, eğlenceli Bi gecenin ardından beni evine davet etti, biraz naz yapıp kabul ettim. Sonrası zaten alkol, biraz derin sohbet ve fuck close olarak geçti. Kızın geçmişinde, ve şuanda zor durumlardan geçtiğini farkettim, fakat sohbeti çok hoşuma gitmişti, açıkçası fuck close yapmak bile istemedim. Olan oldu, devamında bana sarıldı, bu şekilde uyudu, uyandı, tekrar sarıldı, öptü, saçımı okşadı vesaire.. Ve bir bağ kurduğunu farkedebildim.
Kızın sohbetinin, hayata bakış açısının çok hoşuma gitmesi sebebiyle uzun süredir ilk defa bir kız için heyecanlandığımı farkettim, çok bağlanmadan kendimi biraz geride tutarak birkaç gün sonra biraz mesajlaşmanın üzerine ikinci buluşmayı teklif ettim, dün buluştuk ve kendini bana daha fazla açtı, ben de biraz açtım, elimi tuttu, eğlendik, gezdik, bilmediğimiz yerlere gittik, gecenin sonu yine f close olarak bitti amacım bu olmasa bile.
Sorun şu ki, ben bu kızı daha fazla tanımak istiyorum, amacım seks yapmak değil, kızın da bir bağ kurabildiğini hissediyorum. Fakat mesajlaşma kısmında, 30,40 dakikalık sohbetin ardından attığım mesaja cevapsız olarak devam ediyorum, fazla irdelemeyip birkaç gün bekleyip tekrardan buluşma teklif edeceğim. Kıza davranışım onu sadece seksten ibaret olarak görmediğimi açıkça belli ediyor, onun yüz yüze davranışları ise bana aynı izlenimi uyandırıyor, fakat yine de emin değilim, onun için friends with benefits konusu altında da olabilirim. Kızdan hoşlandığım için ilişkiyi ileriye taşımak istiyorum, fakat online oyundaki ilgisizlik kafamı karıştırıyor. Yüz yüze iken neredeyse sevgili gibi, derin konular üzerinde konuşup, eğlenip, üzülüp, her duyguyu yaşayarak günü taçlandırabiliyoruz. Asıl sorum online oyun için olacak, bu konuda ne yapmak gerekiyor? Aradaki bağı inceltmek istemiyorum, fakat aynı zamanda konuşma erken bittiğinde de çok irdeleyip, çok istekli gibi görünmek de istemiyorum. Tavsiyeleriniz nedir? Online oyunda bu şekil tepkilerde ne yapmak gerekir? Veya yüz yüze iken bu ilişkiyi ileriye taşımak için hangi adımlar atılması gerekir?
Uzun oldu fakat teşekkür ederim dostlar, iyi akşamlar dilerim.
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
valera777 HELAL BRO dedi
-
28/06/2020, 05:31 #2
Şöyle bir ek yapayım, kızın 3 4 ay önce aşırı toksik bir ilişkisi bitmiş, bu konuları dinlemeyi sevmem ve ona belirtirim, fakat önceki ilişkisinde şiddete maruz kaldığını, aynı zamanda uyuşturucu ile geçen karanlık bir zamanının olduğunu laf arası üzücü bir şekilde öğrenmiştim. Seks hayatımızda ona şiddet uygulamamı söylemesi ile bunun farkına varmıştım, fakat yapmadım. Onun canını bu şekilde acıtamayacağımı belirttim. Çünkü istediği şeyler ve fantezileri normal derecede değildi. İkinci seksimizde bunları istemedi, daha romantik bir şekilde oldu benim o şekilde yönlendirmem ile. Ailesi tarafından pek güven göremeyen birisi. Hayalleri ailesinin hayalleri ile çakışıyor, benim yorumum, kendini biraz geri çekmesine güven sorunları olduğu kanısında. Sizlerin yorumlarını da bekliyorum.
-
29/06/2020, 05:55 #3
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 46
- Mentioned
- 31 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
ilk günler kovalayan kız kovalanan sendin , seviştikten sonra bunlar yer değiştirdi
yukardaki yazdıklarını kızın yazması gerekiyordu kendi kendine nasıl değiştigin üzerine düşün ..
online oyun diye birşey yok senin karakterin var sadece tuşlar bunun yansıması ..avlanmayı seven adam ..
-
29/06/2020, 06:24 #4
Haklısın, bazı konuştuğumuz konular benim de çok hassas yerlerime değindi, bir bağ hissettim ve gardım düştü. Biraz da acıdım, ona da kendime de.. Bu sebepten dolayı kovalamak istedim belki de.. Belki de bir duygu boşluğu oluştu 1.5 senelik ilişkimin bitişi üzerine. Sonuç olarak aramızı biraz dondurmayı düşüneceğim, fazla yaklaştım, biraz da ona zaman tanıyıp onun tepkilerini göreceğim..
-
29/06/2020, 10:05 #5
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 46
- Mentioned
- 31 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)