Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 3 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 3 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye optimist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    20
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation SOSYAL ÇEVRE DARLIĞI

Selamlar herkese,
    Büyük ve düzeltemediğim bir sorunum var :

4 tane yakın arkadaşım dışında sosyal çevrem çok sınırlı ve yakın arkadaşlarım dışında kimseyle herhangi bir şekilde(arkadaşlık,flört,vs) ilişkilerimin devamlılığını sürdüremiyorum.

Dışarı çıkmak,maçka parkına gitmek vs istiyorum ama sadece 4 kişiye opsiyonluyum ve bu beni bıktırdı.

Her türlü eleştiri ve öneriye açığım

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HBA'nın ilk konuna yazdığı çok hap bir yazı vardı aklıma o geldi optimist
    Hoşgeldin optimist. Nickin iyimiş çünkü bu yola çıkıyorsan optimist olman gerekecek

Sitede çok ilginç şeyler var. Okuyacaksın okudukça daha fazla göreceksin. Daha fazla okuyamak isteyeceksin çünkü zihnin açılacak ama bir hata yapacaksın çoğu insanın yaptığı gibi. Hazır olmayı bekleyeceksin. Yapma. Hiç bir zaman hazır olmazsın. Öğrenirken aynı zamanda yolda olmalısın. yürüyerek öğrenceksin ve fark edeceksin ki aslında öğrendiğin her şey de doğru değilmiş.

Yolda çok farklı insanlarla çok farklı kızlarla tanışacaksın. Bir gün gelecek kucağında bir kadın oturacak ve sevgilisi ile telefonda konuşurken. Teyzemlerdeyim ya babannem hasta diyecek. O an tüylerin ürperecek

Değişeceksin. Karşında bir sürü kadın ağlayacak ama sende yaprak kımıldamayacak. Çünkü timsahın gözyaşları inanırsan taşaklarından tutacak. Bazen de hiç hak etmeyen kızlar olacak bunlar. Kurunun yanında yaşda yandı diyeceksin. Yanmasaydı nolurdu diye düşünme

Dile getirip anlatabileceğinden daha fazla anın olacak. İfade edemediğin kusurlar göreceksin. İşte o anı sakın unutma insan olmaya en çok yaklaştığın anlardan birindesin

Terk edilmeme zihnine girersen birgün bunu da unutma. Oyun dedik ama öyle bir şifre yazamıyoruz. Kimse bok kondurmak istemiyor ama hepimiz zaman zaman terk ediliyoruz. Reddedilme ise bakkaldan su almak

Ve en son benden başka kimsenin savunduğunu duymadığım bir değer. Durup bakınca, tek numaranın, aslında bir numaran olmadığını farketmen. Sadece diğerle izleyici sen yoldasın

Bu site herkes için değil. İyi örnek olsun diye yazıyorum. Mühendis kafasında düşünürsek, bu site geleceğin mühendislerine hitap ediyor. Çünkü biz akış şemaları, projeler ve elektirik devreleri paylaşıyoruz. Mühendis olmayanlar ne güzel devre çizmişsin baba diyor ama o devrenin ne olduğunu anlamıyor çünkü mühendis değil.

Bizden biriysel yolun açık olsun. Değilsen de böyle bir gerçeğin farkında olursun, bir şema çizemesende.

Bol şans
    Uzun uzadıya yazmaya gerek yok.
    Herkes korkularına göre yaşıyor. Herkesin canı sıkılıyor.
    Kimse dışarı çıkabileceği bir insan varken evde boş boş oturmayı tercih etmez.
    Eminim davet etsen seninle dışarı çıkmak isteyen insanlar vardır ama onlar optimistle samimi değilim diye düşünürken
    Sen de çağırabileceğim samimi olduğum insan yok ki diye düşünüyorsun haliyle kısır döngüye giriyor.

Sen birilerini davet et reddederlerse ona tekrar bakarız.

Ha dersin ki benim sosyal yeteneklerim zayıf. Rehberimde numara bile yok. Bu site de bu yüzden var zaten. Belki de Türkiyedeki en büyük kütüphane. En günceli veya canlısı değil ama en kapsamlısı.

//Arsle
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Üye optimist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    20
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yazıyı dün gibi hatırlıyorum

Yeniden dirilme vakti geldi....

Hep birlikte bu kütüphaneye katkıda bulunma ve yararlanma durumundayız.

Teşekkürler yorumun için