User Tag List
Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Selamlar
-
20/05/2020, 03:25 #1
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 1
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Selamlar
Merhaba değerli cemiyet üyeleri, ben Rookie11.
Bu nick'i kullanan aktif bir üye var mı bilmiyorum ama, seçmemin sebebi yaşımın 19 olmasıydı.
Cemiyete ilk üyeliğimi 14 yaşında almıştım. Evet çocukluğumdan beri çok meraklı bir yapım var. Sanırım o yüzden fizik bölümü okuyorum.
Lisenin eziklerinden biriyken, cemiyet sayesinde o yaşlarda bile olsa kısa zamanda çok şey değişmişti.
6 ay kadar bir süre içerisinde lise ortamında kendimi göstermeye, kızların ilgisini çekmeye başlamıştım. O yaşlarda kimsenin oyundan, kadın - erkek ilişkilerinden haberi olmadığı için, işler çok daha hızlı ilerliyordu.
Tabii bu işleri bilmiyorlardı, ama özellikle ergenlik döneminde yeni yeni artmaya başlayan testosteronun verdiği dengesizlik ve agresiflikle birlikte, çok fazla gear'a maruz kaldım. Bu gear'lar her zaman laf sokma şeklinde ilerlemedi tabii, dediğim gibi, ergenlik çağlarıydı... Kız arkadaşımın yavuklusu ve arkadaşları beni tehdit etmeye başlamışlardı, bende kızı bırakmadım tabii niye bırakıyım kaç aydır okuyorum cemiyette. Aradan bir kaç hafta geçmesiyle birlikte akşam vakti sıhhiye köprüsü yakınlarında bu çocuklar beni bir güzel dövdü. Eve geldiğimde babam hiç kızmamıştı. Beni hemen kickboks'a yazdırdı. Sonrasında muay tai, daha sonra çayyolundaki küçük bir salonda wing chun. Hani şu ip man abimizin yaptığı.
Neyse bu olaylar bitti, kızla ayrıldık, sonrasında 4 - 5 kızla daha küçük çaplı ilişkiler yaşadım. O zamanlar cemiyete hala üyeydim, ama yazmıyordum. Çünkü yaşımın küçük olmasından dolayı diğerlerine katabileceğim pek bir şey olmadığını düşünüyordum.
Sonra bundan 2.5 yıl öncesinde bir kızla tanıştım. Kızla birbirimize kısa zamanda deli gibi bağlandık. Ben de bıraktım cemiyeti, oyunu, bu konu hakkındaki her şeyi. Doyum noktama ulaştığımı düşünmüştüm artık. Her şey mükemmeldi. Ten uyumu, duygusal bağlılık, çekim, tutku, aşk, hayat görüşleri, gelecek beklentileri... 10 kere de okumuştum aslında edi - büdü ilişki modeli makalesini, ama ders almamıştım. Her gün daha da sıçtığımı, karakterimi kızın önüne serdiğimi, öğrendiğim ve içselleştirdiğim onca bilginin kaybolduğunu anca 2.5 yıl sonra tam da korona varken yaşanmış bir ayrılıkla öğrendim.
Şimdi ise, tıpkı sevgili bulan cemiyet üyesi makalesinde olduğu gibi, tekrar buradayım.
Herkese iyi oyunlar...
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
valera777 HELAL BRO dedi
-
20/05/2020, 08:50 #2
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 0
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Dostum selamlar,yazdıklarına bakılırsa sadece yaşadıklarını paylaşmak istemişsin,senin de çok iyi bildiğini tahmin ediyorum hayat düşüş ve yükselişlerle dolu o yüzden oyuna devam tekrar hoşgeldin.
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
Rookie11 HELAL BRO dedi
-
20/05/2020, 11:54 #3
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 1
- Mentioned
- 0 Post(s)