Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 3 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 3 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Ozan karaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool Merhaba 👋

Merhaba arkadaşlar adım Ozan 20 yaşındayım. Uzun bir süre YouTube de alfa adamı takip ettim , bütün videolarını izlemiştim , Joker ile Taylanın videosunda karşılaştım ve bunun üzerine Puacemiyetini de takip etmeye başladım yeni videolar gelmeyince siteye bakayım dedim 😄 bu sayede üye oldum . Üniversite 2 öğrencisiyim , Manisada okuyorum , üniversitede tiyatro ve fotoğrafçılık topluluklarına katıldım , fotoğraf çekmeyi gerçekten seviyorum .
    Bu zamana kadar izlediklerimle yetindim yani sevgili olma konusunda çok uğraş göstermedim . Etrafımdaki kızları umursamazca arkadaş ortamına attım veya atıldım . Kızlar ile arkadaş olarak konuşma konusunda sorunum yok diyebilirim . Yaşımın 20 ye gelmesi nedeniyle bazı şeylere daha fazla önem vermeye başladım 😁 fakat acelede etmiyorum .
    Anladımki izlediklerimi veya öğrendiklerimi cesaret edip denemedikçe bir anlamı kalmıyor , parasınıda verdiğime göre 😂 uygulamaya geçmeye başlayacağım.

Üye alfa arch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Direk atağa geç. senin yaşında oralardaydım ve pua cemiyeti yanımda yoktu çok hata yaptım ama tecrübe oldu diyelim. Arkadaşında olsun götüreceğin kızda. götüreceğin kıza o mesajı ver yakaladığında öp. Jokerinde youtubede öyle anıları var yani. Şuan bile işliyor.

Üye Ozan karaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu virüsten kurtuluncaya kadar sosyal ortamdan konuşuyorum . Birde aynı ildeki cemiyet üyeleri bir araya gelip bir şeyler yapıyor mı ?Yoksa gerçek hayatta tamamen birbirlerini bilmiyorlar mı ? Yada wp grupları var mı ? Varsa nasıl katılabilirim ?