Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 10 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye kevvinharper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation HEDEF KIZIN ÇELİŞKİLİ DAVRANIŞLARI (YARDIIM)

Beyler öncelikle selamlar, cemiyete yeni üye oldum. Forumu ve makaleleri okumaya da yeni başladım haliyle. Bu sene başında tanıştığım bir kız vardı, kızla kısa süre içinde samimi olduk okulda gün boyu beraberdik. Kız eski sevgilisinden yeni ayrılmış ve hala onla ilgili problem yaşıyordu. Çocuk buna sürekli yazıyordu tabi o arada biz karambole gitmiş olduk. Friendzone'a girdiğim hissettiğim zamanlarda ben kıza açıldım ve reddetti. Sonra ben iletişimi kestim ancak kız tekrar konuşmaya çalıştı ve ben kıza bir daha yazdım ancak bu seferde zaman ver gibisinden konuştu. Bana karşı bir şey hissetmediğini söyledi ancak yüzyüze gelince bir şeyler oluşabilir dedi. Yeni bir ilişkiye şu an hazır olmadığını ve bana haksızlık yapmak istemediğini söyledi. Şu an bu durumdan rahatsızım aslında sonuçta kız kimle konuşuyor ne yapıyor bilmiyorum. Ama bu meseleyi nasıl sonlandırabilirim bilmiyorum. Bekliyorum cevaplarınızı lütfen gören yazsın. (KARANTİNA SEBEBİYLE OKULLAR KAPALI YAKIN ZAMANDA YÜZ YÜZE GELME OLASILIĞIMIZ YOK DİKKATE ALIN BUNU DA BEYLER)

Üye muyildi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi bak bu yazdıklarımı yapmayacaksın. ama ben yinede yazayım.

1- Tek Bir Kadına Bağlı Kalmak yapacagın en büyük hatalardan biri. başka kızlarla konuş. elinde opsiyonun çok ise muhtaç ve yapışkan davranmazsın bu kıza karşı.
    2- Büyük ihtimal seni cepte ve yedekte tutuyor. sen diyeceksin. ha oldu ha olacak ha oluyor. ama hiçbir zaman olmayacak. senin ilgin onun hoşuna gidiyor. sadece olay bu.
    3- '' Bana karşı bir şey hissetmediğini söyledi ancak yüzyüze gelince bir şeyler oluşabilir dedi. ''. seni ümütlendiriyor. ve geri çekecek kendisini.
    4- son olarak. TEK BİR KADINA BAĞLI KALMAK BİZ ERKEKLERİN YAPTIGI EN BÜYÜK SALAKLIK.DIŞARIYA VE ETRAFA BAK ONDAN DAHA İYİLERİ VAR DOSTUM.

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam aslında başka kızlar var. Onlarla da konuşuyorum hatta ondan daha güzel olabilirler. Nedense kimse beni onun kadar heyecanlandırmıyor. Kime sorduysam yedekte cepte tutuyor diyor biri gelip bana böyle bir şey anlatsa ben de bu cevabı veririm muhtemelen. Sizce kızla iletişimi kesmek mi mantıklı yoksa muhabbete devam etmek mi

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin biraz daha acı çekmen gerekiyor
    avlanmayı seven adam ..

5. HELAL BRO matador HELAL BRO dedi
    Üye alwa1ce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    klasik kafasi karisik ergen kiz aga. o işten bir şey çıkmaz. en iyisi mi sen muhabbeti devam ettirme

Üye Durumlije - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence bu kızdan vazgeç okulda bir sürü kız vardır bir kızla yakınlaşmadan acilma birşeyler yaşasan dahi bazen açılma bırak kız sana söylesin bir ilişkide aşk sevgi duygularini başlatan taraf kız olmalı herzaman sen karizma vs konulara odaklanman gerekiyor ama bu kızın üzerine fazla gitme sana dönüş yaparsa benim tavsiyem sana değer verdiği kadar değer ver belki olur ama başka kızlarla flörtleş

8. HELAL BRO valera777 HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler şu an wpden her gün konuşuyoruz ve artık durumdan rahatsızım sizce nasıl bir konuşma yapıp bitirmeliyim. Bir türlü beceremiyorum hep erteliyor bir şekilde atlatıyor

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklısın...

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler Allah aşkına bu cemiyete herkes bir derdini çözmek veya kendi yanlışını göremeyip birilerinden yardım istemek için üye oluyor. Neden bir başlık açtığımızda 3 kişi cevap veriyor. Bilgi vermek veya akıl vermek bu kadar zor mu? Bu forumun mantığı nedir ki o zaman. Gören yazmalı ki birbirimizi yukarı çekelim ve geliştirelim. Belki yaşadığımı aranızdan biri yaşadı ama bunu benimle paylaşması hem bana hem de bu durumda olan başka arkadaşlarımıza fayda sağlıyacak belki. Daha duyarlı olalım

Üye Durumlije - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Canım kardesim reddilmek kadar doğal birşey yok ama reddetmesi yüksek ihtimal olan flört ettiği yada flört ettiğin kızlara buluşma teklifi etmezsen daha iyi olur ben genelde biryere giderken yanıma çağırırım atıyorum alışverişe gidicem onunda benimle gelmesini isterim ben gelemicem der mesela veya olur gelirim derse bunu randevuya çevirip bulusmayi fırsata cevirebilirsin bazı kızlar buluşma teklifine derki mesela 16:00da bulusucaksiniz kız ben sana haber veririm diyorsa iki ihtimal var baska işleri var olmazsa seninle bulusucak ama ikinci plandasin ben bu durumda öğlen 10:00 kadar haber vermesi söylerim son dk tamam dese bile o kızla bulusmam hem bu şekilde sende akşama kada kızla buluşma hayalleri kurmamış başka bir kızı ariyacak zamanın olur tabi böyle yapan bir kıza 2. Defadan sonra birdaha sormani tavsiye etmem gene sen bilirsin ama kız gelmem istese emin ol gelir