User Tag List
Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
12/04/2020, 06:53 #1
Aklımdaki Çözemediğim Soru
Merhaba Joker bir makalede
Unutmayın! Kadının duygusal olduğu ilişki biçimleri vardır da bunun erkeklerle bir ilgisi yoktur. Kadının anne çocuk ilişkisindeki duygusallığını hayatın devam etmesi için geliştirilmiş zorunlu bir koruma güdüsü olarak tanımlayabildiğiniz an, kadınlar hakkında başka bir gerçeklikle karşılaşırsınız. Kadınlar mantıklıdır. Akıllıdır. Hesapçıdır. Dikkatlidir. Risk sevmezler.
Demişti. Benim anlamadığım her yerde kadınlar duygusal vs.. diyorlar siz ne diyorsunuz bu işe ? Sizce de kadınlar duygusal mıdır jokerin burada demek istediği nedir. Şimdiden teşekkürler.
-
12/04/2020, 23:41 #2
Ben şöyle düşünüyorum. Her anne çocuğunu çok sever. Ama birebir aynı çocuğu başka birinden doğmuş olarak aynı annenin karşısına çıkarsak? Eminim ki kadın, o çocuğu kendi evladını sevdiğinden çok daha az sevecek onunla daha az bağ kuracaktır. Bu noktada anne, çocuğunu birey olarak sevmenin ötesinde bir annelik içgüdüsü ile sever. Onu, ona verdiği emekler için sever, o çocuğun kendisini bir anne olarak hissetmesini sağladığı için sever.
İlişkiler için de benzer mantık yürütebiliriz. Kadınlar bizi biz olduğumuz için değil, onlarda uyandırdığımız hisler için, bize verdikleri emek için severler. Çünkü karşılıksız bir şey yapmak istemezler. Kadınların akıllı ve hesapçı olması buradan geliyor bence. Kendisine iyi hissettirmeyen bir erkek için vakit harcamaz. En güçlü, ileride doğacak çocukları için en uygun baba, kendisi için en uygun eş modeli olan erkek için çaba sarf eder.
-
13/04/2020, 02:36 #3
Bunları biliyorum evet fakat demek istediğin tam olarak ne ? Duygusal mı diyorsun hesapçı mı o kısmı anlayamadım dostum.
-
13/04/2020, 02:57 #4
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 46
- Mentioned
- 31 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
matador HELAL BRO dedi
-
13/04/2020, 03:22 #5
Yani ilişki içerisinde duygusal değil mantıksal mı davranırlar ? Peki neden duygularına hitap etmeye çalışıyoruz ?