Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye gelismeyolunda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Aklımdaki Çözemediğim Soru

Merhaba Joker bir makalede

Unutmayın! Kadının duygusal olduğu ilişki biçimleri vardır da bunun erkeklerle bir ilgisi yoktur. Kadının anne çocuk ilişkisindeki duygusallığını hayatın devam etmesi için geliştirilmiş zorunlu bir koruma güdüsü olarak tanımlayabildiğiniz an, kadınlar hakkında başka bir gerçeklikle karşılaşırsınız. Kadınlar mantıklıdır. Akıllıdır. Hesapçıdır. Dikkatlidir. Risk sevmezler.

Demişti. Benim anlamadığım her yerde kadınlar duygusal vs.. diyorlar siz ne diyorsunuz bu işe ? Sizce de kadınlar duygusal mıdır jokerin burada demek istediği nedir. Şimdiden teşekkürler.

Üye matador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben şöyle düşünüyorum. Her anne çocuğunu çok sever. Ama birebir aynı çocuğu başka birinden doğmuş olarak aynı annenin karşısına çıkarsak? Eminim ki kadın, o çocuğu kendi evladını sevdiğinden çok daha az sevecek onunla daha az bağ kuracaktır. Bu noktada anne, çocuğunu birey olarak sevmenin ötesinde bir annelik içgüdüsü ile sever. Onu, ona verdiği emekler için sever, o çocuğun kendisini bir anne olarak hissetmesini sağladığı için sever.

İlişkiler için de benzer mantık yürütebiliriz. Kadınlar bizi biz olduğumuz için değil, onlarda uyandırdığımız hisler için, bize verdikleri emek için severler. Çünkü karşılıksız bir şey yapmak istemezler. Kadınların akıllı ve hesapçı olması buradan geliyor bence. Kendisine iyi hissettirmeyen bir erkek için vakit harcamaz. En güçlü, ileride doğacak çocukları için en uygun baba, kendisi için en uygun eş modeli olan erkek için çaba sarf eder.

Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunları biliyorum evet fakat demek istediğin tam olarak ne ? Duygusal mı diyorsun hesapçı mı o kısmı anlayamadım dostum.

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gelismeyolunda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunları biliyorum evet fakat demek istediğin tam olarak ne ? Duygusal mı diyorsun hesapçı mı o kısmı anlayamadım dostum.
    Kadinların duygusalığı sadece çocuklarına , kadinlar dünyanın en hesapçı yaratıklarıdır duygusuz ve acımasızlardır
    avlanmayı seven adam ..

5. HELAL BRO matador HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani ilişki içerisinde duygusal değil mantıksal mı davranırlar ? Peki neden duygularına hitap etmeye çalışıyoruz ?