User Tag List
Toplam 1 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 1 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
30/03/2020, 08:32 #1
OYUN ORTASINDA TAKILMAK YA DA TAKILMAMAK??
[SIZE=7][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=7]
Merhaba sevgili cemiyet
benim takıldığım kısım güzel kızla konuşuyoruz ediyoruz arkadaş ortamımız var 1 tane i tek bir arkadaş grubuna bağlı değilim kafam nereye eserse orada takılıyorum her neyse kızımıza sataşma neg sıcak-soğuk gibi şeyler yapıyorum kızda ILI veriyor kino yapıyor(ben kısa süreli çekim yaratıyorum uzun süreliyi daha denemedim belkide sorun burdadır kıza dhv hikayeler oyunlar vb. daha yapmaya fırsatım olmadı)ama buluşmayla kapatamıyorum denemişliğim var bir kez çok güzel dek getirdim konsere gidicektik(gitmeden önce okulda 2elini boyunma bağlayıp böyle dans edicez işte felan diyordu bende neg felan atıyordum bunu durduk yere yapıyordu) beraber başbaşa fakat ekti(kendi davet etti konsere bi nevi) ortak arkadaşlarımız var dediğim gibi ama kızlı erkekli nerdeyse hiç buluşmadık sadece okulda takılıyoruz o grupla .kızımızı ektiği gün salmıştım kendinisi çektiğim ilgiyi almak için uğraştı durduk yere kino felan yapmaya başladı kovaladı anlayacağınız bende çok fazla kurcalamadım bahanesi biraz makuldü çünkü bidaha ekerse paslıyıcam zaten burda takıldık şimdi bendeki oyun burda bitti görüşlerinizi bekliyorum nasıl devam edilebilinir bildiğiniz gibi korona felan var geleceğe yönelik taktiklerinizi bekliyorum.(BİLGİ)(kıza apaçık yürüyemem şöyle bir sorun var ortak arkadaşlarımızdan gelecek tepkiyi tahmin edemiyorum red yersem grubu kaybederim garanti kızın bana bir şeyler yaptırmasını sağlamalıyım gizli yürümesi lazım işe onları katamıyorum işte bana ayarlayın felan diye ben o grupla tanışmadan öncede kızla konuşuyorları baya yakınlar kızla ,bende erkeklerle yakınım gruptaki fakat dediğim gibi gizli başbaşa veya 2kız 2 erkek şeklinde gitmem lazım ama kızımız sadece kendi grubuyla çıkıyor dışarı gruptan kızı nasıl alabilirim gruptan)
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
abk HELAL BRO dedi