Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 3 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 3 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye swarsly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

BİLGİ KARMAŞASI

Selamlar herkese
    sanırım cemiyetin en genç üyesiyim yaşım 16 son 1yıl içinde okumadığım izlemediğim yapmaya çalışmadığım anlayacağınız girmediğim delik kalmadı bu konular hakkında aslında amaç sadece kızlar değil kendimizi insan psikolojisini anlamaya itmek olduğunu düşünüyorum ve böyle ilerliyorum ancak o kadar fazla şey okudum ki yok açılışmış yok ortaymış sahaymış negmiş kafa allak bullak oldu kızla konuşurken bi taraftan joker reisin sözleri diğer yandan başka okuduğum makalelerin yorumları falan filan geliyor kız bir şey söylüyor 5snyde 100şey geçiyor aklımdan shit test mi yiyorum yoksa kafayı mı yiyorum anlamadım yani özetle sevgili cemiyet ben sizin 10yıldır sindire sindire göre göre tecrübeyle öğrendiğiniz karakterinize yaydığınız ve artık kasmadan kendiliğinden yapıyor olduğunuz şeyleri ben kısa bi sürede karakterime sokmaya çalışıyorum ama kafam aşırı bulandı be her kafadan farklı ses çıkıyor birinde diyor neymiş efendim kıza grupta soğuk yapınca kız şaşırıp bu benle niye ilgilenmiyor diyormuş ILI veriyormuş yürüyormuş diğerinde kıza direc açılışı yapıyormuşsun kız özgüvenini takdir ediyormuş falanda filan napmalıyım kafayı yiyicem ?

2. HELAL BRO peskavuslufizyo HELAL BRO dedi
    Üye peskavuslufizyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selam dostum. öncelikle makaleleri yavaş yavaş okuyup sindirmeye çalış. '' yani özetle sevgili cemiyet ben sizin 10yıldır sindire sindire göre göre tecrübeyle öğrendiğiniz karakterinize yaydığınız ve artık kasmadan kendiliğinden yapıyor olduğunuz şeyleri ben kısa bi sürede karakterime sokmaya çalışıyorum '' zaten burada problemi söylemişsin.

hızlı giden atın boku seyrek düşer diye atasözümüz var. yavaş, sakin, anlayarak ve oyunu oynarak tecrübe kazanmaya çalış. okuduğum bölüm itibariyle 2 saat teorik 4 saat pratik dersler ağırlıklı yani teoriği ne kadar bilsen de pratik bilmedikten sonra bir hiçsin. hoş şuanda corona var ortalıkta ondan okuyabildiğin kadar makalelere yoğunlaş ortalık düzelince pratiğe geçersin.
    Second luck is betrayal to the first one.

Üye Federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hatay
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam swarsly, bak kardeşim ben de cemiyetten bir eleman olalı yaklaşık 2 gün oluyor. Şu an corona moronadan dışarı falan çıkamıyoruz zaten kaldı ki pratik yapalım. O yüzden sakin ol.. bi relax.. yavaş yavaş makaleleri sindire sindire oku.. bi liste yap kendine makaleleri okurken kendinde gördüğün eksiklikleri not alarak ve düzelterek git.. ben 23 yaşımdayım kızlar hakkında da fena değilimdir en az 10 tane flört 3 tanede 2 şer yıldan uzak sayılacak ilişkilerim oldu ama şu an okudukça ne kadar eksikmisim diyorum. Makalelerde yazıldığı gibi şunun bilincinde ol burası varılacak yada bitirilecek bir yol değil, burası ömür boyu devam eden bir yol...