Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 3 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 3 arası kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Merhabalar

Üye peskavuslufizyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Merhabalar

Merhaba pua cemiyeti 21 yaşında 3.sinif fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümünde okuyan bir öğrenciyim. Psikoloji
    ve Beynin Biyokimyasi ile tanışmam ilkokul yıllarıma dayanir. İlk önce merakla başlayan bu seruven bu günlere kadar beni getirdi. Hâl böyle olunca özellikle sosyal psikoloji üzerine kitaplar, diziler, flimler ve makaleleri sık sık tarama firsatim oldu.

Peki neden buradayim? Değişimimin olmasi gerektiğini hissediyorum. Bu gune kadar yalap şalap bilgilerle geldim fakat artik mutlu olamiyorum. İnsan vücudun da hedoni denen bir şey vardir bu hedoni sizi sürekli gelişime iter. Şöyle ki ilk defa yediğiniz bir çatal yemeğin tadında ki mutluluk 10 hedoni ise 2. Catalda bu hedoni 9 birime düşer. Yani vücut tolerans gelistirir. Bunu kendi vucudumda da farketim ve buraya kayit olmam gerektiğini hissettim. Yani bildiklerim bana haz vermiyor beni mutlu etmiyordu.

Peki bu zamana kadar neler yaptim? Bol bol okudum. Elime ne geçtiyse okudum. Hatta bir dönem MGTOW şeklinde ilerledim. Bölüm itibariyle kadin erkek ilişkilerinde kendimi çokça ilerlettim. Lise de tam bir ezik olan ben üniversiteye geçtigimde neredeyse çağ kapatip çağ açtım diyebiliirm. Lise zamanlarim da hiç kadinlarla konusmaz sıkılırdim. Halbu ki okul basketbol takimindaydim yani populerlik vardi fakat kullanmayi bilmezdim. Evinizin altinda ferrari yatiyor fakat ağır motor hasari var aynen öyle düşünün. Üniversite 1.sinifta çok güzel bir arkadas cevresi edinip sosyalleşme asamam basladi. Sonrasin da okuduğum diğer kitaplar makaleler dogrultusun da yavas yavas ilerledim. Fakat bana yetmedi. Evet bölümüm de basariliyim henuz okulum bitmedi fakat iş teklifleri almaya başladım. kadin erkek iliskilerin de dipsiz kuyudan çıkıp gökyüzünü gördüm fakat henüz mutlu olabileceğim uzun soluklu bir ilişki yasayamadim. Bu sebeplerden dolayi ve önce ki ilişkilerimde sıçtigimdan dolayi buradayim. Yasadiklarimdan pismanlik duymuyorum hepsi tecrübe diyip yoluma bakıyorum.

İyi forumlar...

2. HELAL BRO Zala HELAL BRO dedi
    Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapmak okumaktan cok daha etkilidir , eyleme önem ver
    avlanmayı seven adam ..

Üye peskavuslufizyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle haklısın teşekkürler yorumun için.
    Second luck is betrayal to the first one.