User Tag List
Toplam 3 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 3 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
10/01/2020, 11:24 #1
- Nereden
- Istanbul
- Tebrik
- Konular
- 7
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Sex yapicak yer sorunsalı
Burada kaç kişi benim gibi bilmiyorum ama, biraz bahsetmek istiyorum;
Son 3 günde 2 FC.
Son 3 ay içinde 6. FC kacirisim
Genelde tatlı ve 20 lik universiteli citirlardan sasmiyorum ama son 2 günde kacirmis olduğum 20lik hb 7.5 moroccolu ve 24 Luk hb 6.5 kızıl sex makinesi hatuna üzüldüm...
Hatunları sağda solda duduklemekten gotten soğuğu yedik yeter artık.
Avmler 2x güvenlik koymuş parklar da bekçiler Allah aşkına..
Artık hedefi milflere cektim, oyunuda onlarin beni eve atması için degistirdim, şimdilik deniyorum ama merak ettiğim şu;
Bu hatunları nerede sikecez joker yada bu yolu geçmiş arkadaslar?
Ev tutsan ayrı dert, eve gidip sex yapsan ayrı dert uçup gidiyor.
Istanbul Beşiktaş, Cihangir, Nişantaşı, arası ev kiralayan falan varsa lütfen özelden yazın ve evinizde en güzel en lezzetli sıcak şarapla sexi bir koku bırakayım haha
Gerekirse sizede hatun getiririm:evil:
İnsan ne düşünüyorsa o gerçekleşir.
-
12/02/2020, 20:19 #2
- Nereden
- Beşiktaş/İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 1
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
-
13/02/2020, 10:39 #3
- Tebrik
- Konular
- 0
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Bununla ilgili forumda bir konuda okumuştum. Joker babamızın da önerdiği gibi günlük kiralık daire, ev tutabilirsin. Issız yerlere gidecek altında araç yoksa. Önce planla kızı ona göre buluşmaya ayarla o gün ev hazır olsun.
Wonder Womanın eski yazılarında dediği gibi kızı o sebeple günlük kiralık daireye götürdüğünü söyleme. Yiyecek içecek birşeyler al bi usbye film at. Daha rahat oluruz gibisinden girebilirsin konuya. Kızın aklında direk seks için istiyor gitmeyi olursa gitmicektir muhtemelen. İçeri girince direk başlama olaylara bakışlarınla hissettirme.
Hani forumun ve makalelerin dediği gibi kızın odadan girişte aklında senin onu öpeceği belki hemen öpüşüp elleşip yatağa gideceğiniz var ama yapma. Şaşırt kızı sıkıcı olmamaya çalış.
Bazı öneriler okuduğum ve makalelerden çıkardığım kadarıyla
1- Kız sana öpüşme açısından veya farklı şekilde yanaşıp devam ettirmek isterse kızı itme.
2- Bu durumu sen kuracak olursan kızı öperken elin direk malum yerlere gitmesin öp okşa boynunu öp. Nefesini hissettir. Sonra geri çekil. Bırak o gelsin tekrar. Yeterli ateş kızımıza ulaştıysa coşacaktır zaten. Sonrası malum mevzu.
Kolay gelsin