User Tag List
Toplam 3 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 3 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Aniden koyulan tavır
-
03/12/2019, 01:51 #1
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 2
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Aniden koyulan tavır
İyi günler sayın cemiyet üyeleri. Ben agakarlar...
Bundan 2 3 gün önce hafif tenha bir yerde sevgilimle öpüşüp koklaşırken bir andan kız kendini geri çekti. Hatunla iyi bir aşamaya kadar ilerlemiş olduğumuzdan başta ben de bu tavrı biraz garipsedim ve kız böyle biraz sustu. Yürümeye başladık. Sonra nedense bir anda istemediğini ve içine garip bir his geldiğini söyledi. Ben de biraz eşeklik ederek 4 5 aylık ilişki sonuçta sıkılmış olabilirsin tarzı bir cümle kurdum. Halbuki kızın aklında yokmuş ve akşam da bana yazdığında elim ayagim titriyor duygularıma karar veremiyorum seviyorum seni ama sıkıldım mı emin olamıyorum gibi konuşmaya başladı. Arada atak gibi geliyormuş bu kötü his. Sonra cok ve kötü biten bir ilişkisinde de aynı hissi hissettiğini söyledi. Mesajdan sonra beni onunla karıştırmasını söyledim. Biraz sakinleştirip duygularından emin olmasını ve öyle konusmaya devam edeceğimizi söyledim. Halbuki bundan birkac gün öncesine kadar iyi vakit geçirip ateşli sevişmeler yaşadık.
Sizce bu duruma karşı nasıl bir tavır izlemem gerekir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.Konu Agakarlar tarafından (03/12/2019 Saat 01:55 ) değiştirilmiştir.
-
19/12/2019, 02:02 #2
Kızın,senin hareketlerini analiz etmesi gerekirken sen kafayı yiyorsun.Asıl sıkıntı burada. İlişkiyi kaybetmekten korkmayan taraf yönetir.
Eşşek olayı sıkıldın mi demen değil, sıkıldım mi bilmiyorum dediğinde hayatından silmemen.Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
25/01/2020, 10:23 #3
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 2
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Doğru diyorsun. Zaten cok gecmeden benzer bir olay daha yaşadım. Bunun üzerine duygu karmaşasını benim çözmek zorunda olmadığımı ifade ederek hayatımdan uğurladım. Sonrasında bir kere özür diledi vs. ama aklima da başka biri takıldığından ilgilenmediğimi söyleyip saldım.
Güzel bir deneyim oldu bu da bana.