Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 12 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Salute!!

Üye AgentX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Beşiktaş/İstanbul
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Salute!!

Merhabalar sevgili cemiyet okurları,

Sanırım bunu kabul ederek sözlerime başlamam gerekiyor. Cemiyeti bu kadar geç keşfetmenin verdiği hüzün anlatılamaz.Özellikle gelişim çağlarımda konudan uzak , ne söylediğini bilmeyen , yaptığı her şeyi absürd bir ağızla anlatan büyüklerimi izleyerek devam etmek yerine burada bana sadece kadın erkek ilişklerini değil aynı zamanda sosyal çevre konusunda ve kendimi geliştirebilmek adına bilgiler veren insanlarla vaktimi değerlendirmeyi dilerdim. Hala geç olmadığına ve öğrenicek çok şey olduğuna inanıyorum

Konuma dönücek olursam ;

25 yaşıındayım Ege Üniversitesi Turizm bölümü mezunuyum. Bölümüm sayesinde iki defa yurt dışında yaşama fırsatı buldum ve İngilizceyi akıcı şekilde konuşabiliyorum.Pek fazla hobim olmadığı gibi bunun eksikliğini cemiyette daha da çok gördüm ve kendime sert öz eleştirilerde bulundum. Olay birinin yönlendirmesi değildi benim istekli olmamdı ama geçmişe üzülmek için önümde fazla bir yol var ve hala o isteği içimde görüyorum. İstanbula henüz taşındım ve Ortaköy'de bir otelde çalışıyorum.

Benim asıl hikayem ve sizinle paylaşmak istediğim konu altı yıllık bir ilişkimin bitmesi ve ardından geçirdiğim o tatlı bunalım ve kendimi kaybedişim. Kendimi düşürücek , kafamı eğicek çok şey yaptım adeta yapışmış sülük gibi. Canım yanmasını geçirebilecek tek insan benden uzak dur ve bana asla yazma diyerek beni her yerde engelleyen sevdiğim insandı. Bir çok arkadaşım yanımda oldu bana destek verdi ama yetmiyordu , o canımın yanması geçmiyordu çünkü çok seviyordum ve bir gün böyle bir sona kendimi hiç hazırlamamıştım. Ayrılığı tecrübe etmek de ayrı bir güzel his gibi geliyor bana ve şunu öğreniyorsun ; yapmaz , terketmez , aldatmaz dediğin o çok güvendiğin insan sana çok güzel acılar bırakıp arkasını dönüp gidebiliyor. Hala içimde kalmış ufak bir öfke var En son birlikte aynı evde yaşıyorduk ve gerçekten çok keyifli zaman geçiriyorduk. Ne zaman farklı bir ile çalışmaya gitmek istedi biz o zaman kötü bir döneme geçtik. Biliyorum gitmesine karşı çıkman gerekirdi diyenler olabilir ve ilkinde yaptımda ama ikinci defa sorduğunda kafasında plan yaptığını anladım ve git dedim. 2 hafta sonra da ayrıldık.Sorun 6 yıl boyunca nerdeyse her konu da düşüncelerini , fikirlerini tanıdığın insalar birlikteliğin bittikten sonra o 6 yıl boyunca hiç bir kıza Neg yapmamış hiç bir kızla sosyal anlamda vakit geçirmemiş ben; kadınlara nasıl yaklaşılır ,nasıl davranılır , nasıl randevu alınır , nasıl etkilenir sorunları ile karşı karşıya kaldım. Bu sorunun cevabı bende yoktu ve çevremdeki insalarda beni çok tatmin etmedi ve şanslıyım ki Cemiyeti keşfettim. Buraya gelene kadar insalarla ilişkilerim sadece yakınlarımdan ibaretti. Yeni insanlarla konuşmaktan ,tanışmaktan asla keyif almazdım ama bunun çok doğru bir davranış olmadığını burası sayesinde öğrendim ve güzel geri dönüşler de aldım. Kadınlar konusunda belirli çekincelerim var ve farketim ki genelde karşımdaki yerine karar verip kendimi reddediyordum ama artık bunu en aza indirgedim diyebilirim. Hatta iki hafta önce bir ablamız beni reddetti 1 2 gün modum düşmüştü ama sonrasını çok önemsemedim. Burda okuduklarımı, öğrendiklerimi içselleştirmek gerçekten zaman alıcak bunun farkındayım ve beklentim buna göre şekilleniyor. Buradaki herkesin bir hikayesi var ve ben bunun bir parçası olabildiğim için mutluyum herkes kötü bir dönem geçiriyor ve en güzeli de atlatıyor.
    Herkese oyunda bol şans diliyorum.

Sevgiler..

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendini iyi ifade etmiş güzel giriş yapmışsın ..

Hoßgeldin ..
    avlanmayı seven adam ..

Nereden
    Beşiktaş/İstanbul
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler ..

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoşgeldin. Sevmeyeni sevemez insan. İntikam almak istiyordur ama güçsüz hisseder. Kendini kandırır seviyorum diye,beni anlıyordu diye. Boş duygusallıklar yani.

Hoşgeldin
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Üye Arsle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoşgeldin..

Nereden
    Beşiktaş/İstanbul
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sevebildiğim için mutluyum ve vicdanım çok rahat.
    Keşke bazı şeyleri önceden ön görebilseydim ve onca yıl yanlış birine bağlı kalmasaydım. Sevgi konusunda duygusalım ve evet geriye dönük bakınca aslında hatun kişinin ayrılık sinyallerini yaktığını ama benim göremediğimiz farkettim ama sağlık olsun Keyfim yerinde ve kendime daha fazla vakit ayırabildiğim için mutluyum. Sizleri tanıcağım içinde ayrıca heyecanlıyım.

Nereden
    Beşiktaş/İstanbul
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskiden candela gibi düşünüyordum ama sevmekle ilgili fikrim yavaş yavaş değişti. Candela sevmemissindir diyor ben de diyorum ki sevmis olabilirsin ama sevilmemissin.

Yasadigin aciyi anliyorum ama babamin bir lafi var: yılan dünyayı deliğinin ağzı kadar sanarmis.

Gel ve bizim dunyamizi gör, diger kizlarin dunyasini gör...
    Sevebildiğim için mutluyum ve vicdanım çok rahat.
    Keşke bazı şeyleri önceden ön görebilseydim ve onca yıl yanlış birine bağlı kalmasaydım. Sevgi konusunda duygusalım ve evet geriye dönük bakınca aslında hatun kişinin ayrılık sinyallerini yaktığını ama benim göremediğimiz farkettim ama sağlık olsun Keyfim yerinde ve kendime daha fazla vakit ayırabildiğim için mutluyum. Sizleri tanıcağım içinde ayrıca heyecanlıyım.

Nereden
    Beşiktaş/İstanbul
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arsle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin..
    Teşekkürler..

Nereden
    Beşiktaş/İstanbul
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı candela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin. Sevmeyeni sevemez insan. İntikam almak istiyordur ama güçsüz hisseder. Kendini kandırır seviyorum diye,beni anlıyordu diye. Boş duygusallıklar yani.

Hoşgeldin
    Hala intikam almak istediğine eminim. Bol bol stalk yapar kendisi ama umursamıyorum yorucu geliyor bu kovalamacalar. Bazen özlüyorum aslında ama bir kere yaktı canımı bir daha yakar diyip avutuyorum kendimi ve önüme bakıyorum. Hayatın sonu değil güzel yaşlardayım ve karşıma mutlaka birileri çıkıcak. Önemli olan kendim artık..

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskiden candela gibi düşünüyordum ama sevmekle ilgili fikrim yavaş yavaş değişti. Candela sevmemissindir diyor ben de diyorum ki sevmis olabilirsin ama sevilmemissin.

Yasadigin aciyi anliyorum ama babamin bir lafi var: yılan dünyayı deliğinin ağzı kadar sanarmis.

Gel ve bizim dunyamizi gör, diger kizlarin dunyasini gör...
    Sevilmediğini anladıktan sonra sevemez yani. Yüz vermeyeni sevmek istiyordur o ayrı fakat arkadaşın durumunda sert bir şekilde intikam ister insan. Ben aşkın da var olduğunu düşünüyorum. Beynin farklı bir çalışma hali. Beyin özelinde yoksa kutsal filan değil tabi ki.
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.