User Tag List
Toplam 2 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 2 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
22/01/2020, 05:08 #1
Üniversite veya Yeni Ortam
Üniversiteye yeni geldim ve bir dönem bitti. Çevremdeki herkesle iletişim kurup full şarjı uyguladım yani herkes ile merhabam var.Kız arkadaş da yaptım üniversiteden ama sorum bu değil. Tavsiyeler üzerine aldığım karar sonucunda kimseyle çok ileri bir arkadaşlık kurmadım bir kaç kişiyle bir tık daha samimi muhabbet ediyorum. Fakat tam aradığım ortamı kuramadım.Bunun için ne gibi tavsiyeler verebilirsiniz ? Kendimi anlatacak olursam genellikle kız arkadaşımla ve birkaç adamla takılıyorum fakat dediğim gibi herkesle sohbetim var kimiyle az kimiyle çok. İnsanlarda merak uyandıran bir tipim. İstediğim ise eğlence fışkıracak bir arkadaş ortamı. Geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Hayat , kazanmak için bazen kaybetmen gereken bir oyun …
-
22/01/2020, 05:58 #2
Üniversite ortamı şundan ibarettir bana göre
Bir sürü adam tanırsın karşılaştıklarınla selamlaşıp bir ara görüşelim dersin görüşmezsin.
2-3 adam olur zaten etrafında sürekli görüştüğün.
1-2 tane de kız kankan(gerçek anlamda kankan) yeri gelir wing olarak kullanabileceğin.
Bu toplam 5 kişinin ortalamasına göre de sen ortaya çıkarsın.
Onun harici eve çıkmanın yollarına bak ev +10 ünide. İstediğin kadar oyun bil ev yoksa , evde kalıp "bana kahvaltıya gelsene" diye çağıran adamdan daha çok sevişemezsin.
Marilyn Monroe'nun bir sözü var. Kadınların sevişmek için bir nedene erkeklerin ise bir yere ihtiyacı vardır diye. Kendi gözlemlerime göre bu cümle tersine döndü buna göre davran.
Bir de devlet üniyse çoğu kişi kyk bursu ile yaşıyor. Evde takılmak her türlü de ucuza geliyor.
Full şarj neden önemli peki ?
Bölümünde üst dönemden ne kadar şarjın varsa dersleri o kadar kolay geçersin. Sınıfımda kimsede çıkmış sorular yokken bende hep oluyor sadece o sorulara çalışarak dersleri geçtim.
Rehberinde bir sürü kız numarası olur önemli olan çat kapı aradığında o gece kaçı senle buluşuyor.
Bir de sürekli partiliyen öğrenci klüpleri olur. Onları bul hem çevre yaparsın hem de o partilerde de karambolden birilerini götürürsün.Konu Arsle tarafından (22/01/2020 Saat 06:02 ) değiştirilmiştir.