Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor
     - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

İnziva ve Ara Vermek

Selamlar değerli cemiyet dostları.

Bir süredir eski sevgili mevzumla boğuştuğum ve yeni kızlarla da işimi pek rast götüremediğime dair konular açmıştım, Zala ve Candela sağ olsun altında yardımcı olmaya çalışmıştı.

Tabii son yaşadıklarımdan dolayı, ruhsal olarak büyük bir yara aldığım için uzun bir süreliğine bu işler hususunda inzivaya çekilme kararı aldım. Okulum zaten iyi durumda, sporumun düzenini koruyup biraz psikolojiye eğilip yaralarımı sarmaya çalışacağım.
    Ana gayem bu süreçte kızlardan, özellikle eski sevgilimden tamamen uzak durmaya çalışıp eski halimden çok daha iyi bir hale bürünüp yola tekrar çıkmaya çalışmak olacak. Forum üyeliğimi uzatıp buralarda olmaya devam edeceğim, esenlikle kalınız.

Tebrik
    Konular
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)
    Önceki yazılarımda bu ayrılık sürecinden sonra başka kızlarla da flört ve ilişki halinde bulunduğumu belirtmiştim. Halihazırda kızlara yürümeye devam eden biri olarak, bu ara oyunum mu bozuldu bende mi bir sıkıntı var anlayamadım sürekli ret edildiğim için oyunumu ve bilgilerimi geliştirmek adına ara veriyorum.

Son kısıma katılıyorum ama insanız sonuçta hepimizin kusurlu olduğu yanları var, selametle.

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    La olum yürüme yürüme. Aklında diğer kız varken sıçarsın. Hayatını gözden geçir. Hayatının durumunu değiştir. Başka kızlar yürüyecek. Şu anki durumunda o kızdan iyisini bulamazsın diyorum.kabul etmez beynin. Hayatın değiştiğinde hayatına uygun olmayacak. Sosyal medyayı kapatmak istiyorsan kapat. Görmek istemiyorsan görme ama hayattan soyutlama kendini.
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Üye messinan19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Istanbul
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde onetist vardı salya sümük bilirsiniz hem ilk kız arkadaşım hemde ilk sevistigim kiz ama onu tek seferde bıraktım. Çok zor oldu ama oldu zaten sosyal medyamız yoktu sadece wp ve telefon aradığında onu sert bir şekilde eğer tekrar ararsan agzina sicacagimi soyledim ve bir daha aramadi. Aradan yıllar geçti ama numarasını unutmadım ta ki şu zamanlara kadar şimdilerde unuttum )

Ne olursa olsun herhangi bir bagimlilikta olursa olsun onu bir anda bırakmak daha güçlü bir erkeklik sağlıyor bence. Kendiniz için.
    İnsan ne düşünüyorsa o gerçekleşir.

Tebrik
    Konular
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)
    İnkar etmek saçma olur bu da benim kafamda oneitis oldu. Kurtulmak için farklı uğraşlar bulmak, candelanın dediği gibi hayatı değiştirmek lazım, destekleriniz için teşekkürler.

6. HELAL BRO sean HELAL BRO dedi