Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 15 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
     - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

Post Eski Sevgili ile Barışma Denemeleri

Selamlar.

Daha önce bununla ilgili bir konu açmıştım ama temam bu değildi. Kız arkadaşımla 4,5 aylık bir ilişkim vardı sonlarına doğru sorunlar çoğaldığı ve katlanamadığım için ayrılma kararı aldım. (Daha öncesinde küslük tarzında 2 kere daha ayrılmıştım ama barışmıştık sonrasında.)
    1 aylık bir ayrılık sürecinin ardından geri dönmeye çalışmıştım ama başarılı olmamıştı.
    O denemelerimin üstünden 1,5 ay daha geçti, etrafımda kızlar oldu bunlar seks yaptığım kızlar oldu duygusal bağ kurmaya çalıştığım kızlar oldu ama netice itibariyle hiçbiriyle o duygusal bağı kuramadım. Ben de 2 gün önce tekrardan eski sevgilime yazmaya karar verdim.

Bu sefer direk barışmak istemeyip sadece sohbet ederek arayı ısıtıp sonra buluşmalarla olayı doğal seyrinde ilerletmeye çalışacağım. 2 gündür konuşuyoruz ilk gün oldukça iyi uzun bir sohbet oldu fakat dün soğuk daha "ilgisiz" 2 sohbet oldu kısaydılar zaten.

Bugün ne hikmetse kendisiyle otobüste karşılaştık yanıma çağırdım gelmeyince ben gittim Yolda 20 dakika bir sohbetimiz oldu olumsuz değildi. Sonra bu gece tekrar yazdım tabi biraz geç saatte oldu (00.03 civarlarında). Kısa cevapların ardından sevgiliyken oynadığımız mobil bir oyunu oynamayı teklif ettim o da yorgun olduğunu ve yatacağını söyleyip yattı.

Bu konuyla ilgili kafam karışık ama doğal olarak bana ilgisi azalmış ve mesajlayken benimle ilgili pek fazla soru sormuyor. Tabii daha henüz bir sıçma durumu olmadığı için tavsiye almak istiyorum. (Kendim ayrılıp sonra tekrar barışma isteğini sıçmak olarak görüyorsanız orası başka )

Tecrübeli abiler ve kardeşlerimden böyle bir süreci daha önce yaşayan varsa ya da bu süreçle ilgili yardımcı olabilecek varsa, "böyle bir süreç nasıl yönetilir, nasıl bir şekilde barışma şansımızı en üst değere taşıyabilirim, nasıl davranmalıyım ?"

Şimdiden teşekkürler, destek ve önerilerinizi beklemekteyim.

Üye gelismeyolunda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Next Please...

Tebrik
    Konular
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)
    Next please bir cevap değil ne yazık ki.

Nextlemeyi de denedim. Belki bu işin raconuna aykırı, kırmızı hapa zaten aykırı ama sonuç itibariyle hayat benim hayatım. Hayat cidden kısa çok ölümcül bir rahatsızlık geçirdikten sonra bunun farkına daha çok vardım. Şu an için birlikte olmak istediğim kız bu ve hala az da olsa bir ihtimalim var diye düşünüyorum ve onu kovalamak istiyorum. Lütfen yardımcı olmayacaksanız köstek de olmayın, teşekkür ediyorum.

Üye gelismeyolunda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rica ederim ama bu acı gerçeği sana söylemek zorundaydım. Ne kadar uğraşırsan uğraş eskisi gibi olmayacak diye düşünüyorum. Zaten yaptığı soğuk sohbet ve kısa cevaplardan kısa cevaplardan bunu anlaman gerekiyor sonuçta belli bir süre geçmiş sen başkalarıyla yatmışsın o belki başkalarıyla bir şeyler yaptı bilmiyoruz ama bildiğim bir şey varsa next please.

5. HELAL BRO candela HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)
    "Acı" gerçeğin ben de farkındayım. Next denendi olmadı, ha bu olmayacağı anlamına gelmiyor doğru kızlarla karşılaşmamış olmam da bunda bir etken olabilir. Kısa soğuk cevaplar vermesi normal aramızda bazı olaylar yaşandı biraz zaman alacak. Tabii çaresiz biri gibi ilgi görmediğim kıza sürekli de ilgi verecek değilim. Biraz atak yapıp nabzını ölçeceğim, bir artış yoksa o zaman next please yaparım.

Üye Arsle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben şunu anlamıyorum. Sosyal çevremde de çok var. Mesela bir çift var 500 kere ayrılıp barışmış. Tartışırsın birkaç gün görüşmezsin tamam da
    500 kere ayrılıp barışıp o ilişkiden nasıl medet umuyorlar. Bunu senin için yazmıyorum Sensei sadece konuyu okuyunca aklıma geldi.

Mesela kızdan sen ayrılmışsın. Kızın muhtemelen tüm psikolojisini vs alt üst etmişsin muhtemelen ağlamıştır falan(hepsi ağlar).

Sonra bir şey olmuş geri dönmek istemişsin özlemişsin vs. Bence o arada ne oldu da bu kızı geri istiyorsun onu tartışalım ki bir daha böyle zıtlıklar yapma yapmayalım.
    tüm psikolojisini vs alt üst etmişsin muhtemelen ağlamıştır falan(hepsi ağlar).
    veya bunu yaşayan kız o saatten sonra geri dönse ne olur.
    1-2 takılırsınız bu sefer de kız ayrılır intikam alır döngüye girer süreç

8. HELAL BRO virtuals HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)
    Olmadı zaten. Muhtemelen dediğin gibi içerisinde bir intikam duygusu var ve farklı işler peşinde koşacak gibi sezdim, sezgilerime güvenip ben de çabalamayı bıraktım lakin Adem evladıyız neticede, duygularım yaralı. Zaten son zamanlarda bu gönül meselelerim de pek rast gitmediği için ikinci bir emre kadar ara verdim bu mevzulara. Barışacağımıza olan inancım bir hayli yüksekti ama baya hayal aleminde yaşadığımı çok sonradan sezdim dediğim gibi.

Bu ayrılma-barışma mevzusu bana biraz karmaşık geliyor. Bu süreçten sonra daha mutlu olanı da var, mutsuzu da var. Tabii mutsuzlar çoğunlukta. Ben azınlıktan olacağımızı düşünmüştüm hep lakin öyle olmadı

Sürç-i lisan ettiysem affola ama mevzu budur. Joker abimin de dediği gibi exten next olur, fakat bana göre talep erkekten geldiği zaman orada işler pek yürümüyor. Yaralarımızı yamayıp yola devam edeceğiz ama bu işler bir süreliğine rafa kalkacak.

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zor. Eline geçirdiği an siker belanı. Ben çok yaptım. Çok yaraladım kadınları,sevdiğim kadınları. Uzaklaşmak yeterdi. İntikam olarak algılama bence. Kadın intikam almaya çalışır görüntüdeyse bir şeyleri anlamani istiyordur. Sevmiyorsa sikinde olmazsın.

Neden zor? Değismen lazım. Onun istediği gibi olman lazım. Bunu yapacak karakterde değilsin. Yapma da zaten. He reddedilirsin, güçlen geri dön derim ama çivi çiviyi söker dostum. Tek aklında olması gereken daha iyisini nasıl bulacam olmalı. Bu süreçte kendini ben daha iyisini bulacam ve geri dönecek diye motive edebilirsin. Ama bulduğunda umrunda olmayacak
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

11. HELAL BRO jpsartre HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)
    Değerli cevabın için teşekkür ederim candela, gerçekten iç dünyamı anlayan ve oraya hitap eden bir yorum oldu. Yani nasıl ifade edilir bilemem ama biraz ergenlik olsa gerek üzerinde, ara sıra twitter hesabında benimle ilgili olduğuna yüksek oranda emin olduğum paylaşımlar yapıyor.

Kafam o yüzden karışıyor zaten sürekli, istemiyorum kapattım o defteri diyen bir kız niye hala benimle ilgili yazıyor çiziyor, ben kapattığım bir defterle ilgili, sildiğim bir insanla ilgili tek kelam bile etmem normali de bu olmalı bence. Çivi çiviyi sökemedi şu ana kadar belki doğru çiviyi bulamamışımdır.
    Fakat ben yeni birini değil eski kız arkadaşımı istediğime çok eminim.

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karıştırmak için atıyordur zaten. Yüksek ihtimal değil direkt kafan karışsın diye atıyordur. Çivi çiviyi söker derken bu kızdan iyisini bulamazsın. Boşuna arama. Şu anki ruh halin için olay bu kız. Daha iyisini bulmaktan kastım daha iyi bir zihin halinde sana uygun kızı bulman. Hayatında bir şeyler yolunda gitmiyor belli ki. Sen de bu ruh halinde kalmak istemiyorsun ama kopamiyorsun da. Soğuk denize atlamak gibi bir anda gir. Yoksa alışmak uzun sürer.
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.