User Tag List
Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: draconian
-
27/12/2019, 10:25 #1
draconian
selamlar.
22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. zamanında her türlü çılgınlığı ve dahi yüzsüzlüğü yapabilen bir insanken; şimdilerde ise cinsiyet fark etmeksizin tanımadığım ya da çok samimi olmadığım insanlarla bile iletişim kurarken güçlük çeken birisiyim. uzun bir süredir de trp ve pua ile ilgili camiaları takip ediyorum.
açıkçası, okuduğum çoğu teorik bilginin, bende zaten olduğunun farkına vardım (shit test, neg atma vb. gibi), sadece zamanında isimlerini bilmiyormuşum. ancak bunlar dışında, teorik anlamda bile bana çook ama çook şey kattı bu camia. fakat, her şey teoride kaldığı için, yeterli etüdü yapamadığım için çoğu teorik bilgi gibi bunların çoğu da akıldan uçup gidiyor ya da ihtiyaç anlarında insanın aklında belirmiyor.
hep hayalini kurduğum insan olmak istemişimdir, şimdilerde ise gayem kendimi hayal ettiğim hale getirmek. bunun için ise ihtiyacım olan şeyleri biliyorum, bilmediklerimi ise zamanla keşfetmeye çalışıyorum. mükemmeliyetçi bir insan olduğumdan mütevellit asla geldiğim noktadan tatmin olamıyorum.
dış görünüş olarak ortalamanın üstünde olduğumu düşünmekle birlikte, sosyal medya ve gerçek hayatta da YD alıyorum. birtakım özgüven problemlerimden dolayı da hiçbir halt edemiyorum.
ve kendi girizgahımı, çok hoşuma giden bir alıntıyla bitirmek istiyorum.
“bir tek ben insanım, tüm geriye kalanlar tanrı.†- samuel beckett
-
30/12/2019, 23:21 #2
- Nereden
- Afyon
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
"zamanında her türlü çılgınlığı ve dahi yüzsüzlüğü yapabilen bir insanken; şimdilerde ise cinsiyet fark etmeksizin tanımadığım ya da çok samimi olmadığım insanlarla bile iletişim kurarken güçlük çeken birisiyim. uzun bir süredir de trp ve pua ile ilgili camiaları takip ediyorum. "
ben de böyleyim harfi harfine kahretsin ya.Bir şeyleri düzeltmeye çalıştıkça berbat ettim.Takıntılarım sosyal fobim geçer inşallah.
-
01/01/2020, 02:11 #3
Hoş geldin
-
02/01/2020, 21:39 #4
teşekkürler arkadaşlar. yalnız şunu belirtmeden geçemeyeceğim, kendimi tanıtmadan bir hayalet gibi dolaşabilir, belki de yorumlarda bulunabilirdim. bunun yerine, kendimi tanıtıp sizlerle tanışmayı planlamıştım. sözüm bu konu altına yazan arkadaşlar için meclisten dışarıdır.
-
03/01/2020, 01:39 #5
Burası böyle dostum, benim konuma bak 0 cevap
Ölü yer yani. O yüzden bilgi almaya bak.
-
03/01/2020, 09:08 #6
- Nereden
- Afyon
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
-